Καλησπέρα παιδια έχω μια ανυσηχηα με ποιον τροπο θα μεγαλοσω τον μποηκα. Είπαμε ότι είναι ένα κουτάβι καυκάσου. Λοιπόν τα ζώα που έχω αγγελαδες είναι ελευθέρας βοσκής. Γυρίσουν στα λιβάδια πάντα με κάποιον να τα επιτιρη. Η απο εμένα η απο κάποιον υπαλλήλω. Αφτω που θέλω να ρωτήσω είναι τον μποηκα να τον περνω μαζι μου σε αφτην την πορεία της ελεύθερης βοσκής μαζι με τα τσομπανοσκηλα;προτον έχω έναν φόβω μεγαλονοντας να μην ορμαη στους ανθρώπους που περνάνε κ πηγενουν στης δουλειές τους ανέμελα είται πεζή είται με ένα μηχανάκι κ με κηνδηνω να τους δαγκωση η να τους ρήξη κάτω. Δεύτερον σκέφτομαι ότι εάν δεν έχει αφτη την συμπεριφορά κ είναι νορμαλ. Δηλ. Δεν δηνη κ τόσο σημασία στο ποιος περναη η το ποιος έρχεται στα ζώα εκηνη την σκηγμη. Μήπως μετα στης σταβληκες εγκαταστάσεις δεν θα πεζή τον ρόλο του φηλακα κ απλά θα κάθεται χωρίς να δηνη σημασία. Στο ποιος έρχεται στους στάβλους. Το λέω αφτω γιατί τα τσομπανοσκηλα που έχω μάλιστα τα δυο είναι καθαρή ελληνική ποιμενηκη δεν δίνουν κ την διαζουσα προσωχη στο ποιος έρχεται στον σταβλω. Οπότε εάν τον δεσω στον σταβλω κ δωσο έναν χώρο να τον φυλαη νομίζω ότι θα έχει καλητερω κ ποιο αποτέλεσματικο ρόλο. Εκτως κ εάν τον κάνω μια ποιο ιδιετερη εκπεδευση κ μπορη να συνδιαστουν κ η δυο ρολη. Φύλακας χώρου. Κ φύλακας αγελης αγγελαδων. Εάν γνωριζη κανης ΕΑΣ με βοηθηση τώρα που είναι μικρός να δω πως θα μπορέσω να τον δουλέψω. Πάντως είναι πόλη κηνονικος. Περιμένω της παρατηρισησας.