Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον σκύλο σας ????

Το σημαντικότερο πρόβλημα στην σχέση μας με το σκύλο-σύντροφο

• O χαρακτήρας και η ιδιοσυγκρασία της ράτσας του δεν ταιριάζει με την προσωπικότητα-δραστηριότητα μου

Votes: 1 3,7%
  • Ο σκύλος μου είναι ανεκπαίδευτος και τώρα που μεγάλωσε έχω προβλήματα ανυπακοής

Votes: 3 11,1%
  • Έχει παρουσιάσει σοβαρά προβλήματα υγείας

• Οι δραστηριότητες μου δεν μου αφήνουν επαρκή ελεύθερο χρόνο ώστε να ασχοληθώ με τον σκύλο

Votes: 9 33,3%
  • Ο κοινωνικός μου περίγυρος δεν αποδέχεται τον σκύλο με αποτέλεσμα τον κοινωνικό αποκλεισμό

Votes: 4 14,8%
  • Οικονομικές δυσκολίες δεν μου επιτρέπουν να παρέχω στον σκύλο όλα αυτά που θα ήθελα

Votes: 9 33,3%
  • Η έλλειψη χώρου στο διαμέρισμα δημιουργεί προβλήματα στον μεγαλόσωμο σκύλο μου

• Προέκυψε ανεπιθύμητη γέννα

Votes: 0 0,0%
  • Λόγω προσωπικών προβλημάτων δεν έχω την διάθεση να ασχολήθώ με τον σκύλο μου

Votes: 2 7,4%
  • Μετακόμησα και δεν μπορώ να πάρω μαζί των σκύλο μου

Votes: 1 3,7%

• Total voters
    27

Ektor 13

Banned
Banned
15 Ιανουαρίου 2010
160
9

Η σχέση σκύλου - ανθρώπου είναι μία ξεχωριστή σχέση όπου κτίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη , αφοσίωση , αγάπη . Τα συναισθηματικά οφέλη που αποκομίζονται από αυτή τη σχέση δεν μπορούν να συγκριθούν με υλικά αγαθά όπως συμβαίνει και στις ανθρώπινες σχέσεις .

Παρόλα αυτά υπάρχουν και κάποια αγκάθια στην σχέση αυτή τα οποία μπορεί να μας δυσκολεύουν ή να μας στενοχωρούν . Σε μία προσπάθεια να αναδυκτούν αυτά τα προβλήματα με απώτερο σκοπό να έχουν μία πιο ξεκάθαρη άποψη των δυσκολιών που τυχόν να αντιμετωπίσουν οι υποψήφιου ιδιοκτήτες , αλλά παράλληλα και οι νυν να δουν κατά πόσο επηρεάζουν τους άλλους τα ίδια προβλήματα παρουσιάζονται και στους ίδιους , τοποθετώ κάποια ερωτήματα προσπαθώντας να περικλείσω όλο το φάσμα των προβλημάτων .. :)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το βασικοτερο προβλημα δεν το εχω εγω αλλά το ποιμενικο μου που πνιγεται μεσα στο διαμερισμα.
Προσπαθω ομως οσο γινεται να βγαινει εξω.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα είναι η δουλειά μου, που με υποχρεώνει να μην είμαι μαζί του το πρωί τις καθημερινές. Αλλά χωρίς δουλειά δεν θα μπορούσα να ζήσω ούτε εγώ ούτε αυτός...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
no problem!!!

δεν έχω λεφτά να αγοράσω εξοπλισμό aggility
δεν έχω χώρο να στήσω τον εξοπλισμό

αλλά δεν το βλέπω και τόσο σοβαρό!!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να είναι μόνοι τους από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα...αλλά Σαββατοκύριακο είμαστε 48 ώρες αυτοκόλλητοι...επίσης, θα ήθελα να έχω τα λεφτά για να τους φτιάξω μία πισίνα στο κήπο ΜΟΝΟ για να κολυμπάνε όσο τράβαει η ψυχή τους....
Αν κερδίσω το τζόκερ...θα το φροντίσω και αυτό!!!:):):):):):):):)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia