θα σου απαντησω πολυ συνοπτικα λεπτομεριες δεν χρειαζονται πιστευω
αιμα στα ουρα = νεφρικη ανεπαρκεια αρα ψαχνεις παθησεις σχετικες η κατευθειαν τα νεφρα αν ολα τα αλλα ειναι οκ
μαυρα κακα (με αιμα προφανως) = αιμα στο πεπτικο συστημα (και ΟΧΙ γενικα εσωτερικη αιμοραγια)
κιτρινισμα η αλλιως ικτερος = ηπατικη ανεπαρκεια
και αλλα πολλα !!! ολα εχουν τα σημαδια τους .. βεβαια αν μιλαμε για ζωακια ειναι τελικο σταδιο μιας και δεν εχω ακουσει για μεταμοσχευσεις .. το αν μπορει να σωθει δεν το ξερω .. κανενας μας νομιζω ..
@Αλικακι την θερμοκρασια μπορεις να την δεις η με θερμομετρο η με το να πιασεις την κοιλια του ζωου στο σημειο που δεν εχει τριχες .. για μυτη προσωπικα δεν εχω ακουσει κατι .. και θεωρω πως δεν ισχυει κι ολας .. για να δεις τα οργανα εχω την εντυπωση πως κανεις βιοχημικες και οχι απλα αιματολογικες οι οποιες ναι μεν σου δειχνουν καποια πραγματα αλλα οχι σε τετοιο βαθμο και με υπερηχο μπορεις να τα δεις επισης .. την αντιβιωση που την στηριζεις ? σκυλος με σκυλο διαφερουν μεταξυ τους !! το λεω και θα το λεω για πολλα χρονια ακομα αν το σκυλι μου κανει εμετο εχει κατι πχ αν και το δικο σου κανει εμετο δεν σημαινει οτι εχουν το ιδιο .. να τα λεμε και αυτα ..
ΚΑΙ επισης να πω κατι για οσους το δουν .. οταν πηγαινεται το ζωακι σας για εξετασεις αιματος να βλεπετε τον τροπο με τον οποιο ανακινουν το αιμα στο σωληναριο διοτι αν το κουνησεις με περιεργο τροπο μπορει να λυθει το αιμα αιμολυση με λιγα λογια οποτε εκει τα αποτελεσματα μπορει να ειναι αναξιοπιστα .. δεν το λεω κακοπροαιρετα απλα πανω στην "βιασυνη" του ο καθενας μπορει να το παθει ...