Πολυ ασχημα νεα! Θα την χασω συντομα

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ειμαι πολυ χαλια και ακομα δεν το πιστευω-
Πριν απο περιπου ενα μηνα αρχισε η Πριγκιπεσσα μου να βηχει.
Την ειδε η φιλη μου- της δωσαμε αντιβιωση, περασε λιγο, αλλα εμφανιστηκε μετα απο καμια 10αρια μερες παλι- και μαζι με τον βηχα, εμφανησε και μια ταχιπνοηα.
Πηγαμε σε αλλο ιατρο- αρχικα για να κανει υπερηχωγραφημα καρδιας, καρδιαγραφημα, ακτινογραφια θωακος κλπ- αλλα ο ιατρος την εξετασε και θεωρησε, οτι μαλλον εχει μια τραχειτιδα και οτι πρεπει να παρει για αρκετο καιρο αντιβιοση.
Πηγαμε Πηλιο- δωσαμε την αντιβιωση, ο βηχας καλητερεψε, η αναπνοη οχι.
Ο ιατρος μας ειπε, να παρει για μια εβδωμαδα ακομα αντιβιοση- με την οπια τελειοσαμε τωρα την τριτη- η αναπνοη παρεμενε ιδια.

Απο την περασμενη τεταρτη (πριν 3 μερες δηλαδη) αρχισε και να χειροτερευει η διαθεση της αρκετα- και η ταχηπνοια καπος.
Ετσι αποφασισαμε χτες αν γυρισουμε Αθηνα και να την παμε αμεσος στον ιατρο.
Η ακτινογραφια εδειξε αυτο που μαλλον υποπτευομασταν εδω και αρκετες μερες ( ψαχνοντας στο Ιντερνετ βρισκεις διαφορα στο θεμα ταχηπνοηα):
Τα πνευμονια απο το Μαρουκακι μας ειναι γεματα καρκινο.

Δεν ξερω πια τι να κανω- κλαιω συνεχος, σχεδον δεν μπορω να την κοιταξω, χορις να μου ραγιζει η καρδια μου.
Δεν θελω να με δει να κλαιω- επειδη στενοχοριεται και αυτη παρα πολυ.
Φωβαμαι παρα πολυ.
Φοβαμαι την μαυρη τρυπα που θα ανοιξει στην ζωη μου, οταν θα φυγει.
Φοβαμαι την στιγμη, οπου θα μου πει, οτι ειναι η ωρα να φυγει πια.
Θα το καταλαβω?
Η μηπος υποφερει ηδη?
Ακομα τρωει, κηνηγαει των γατο, τρεχει στην πορτα - αλλα κουραζεται- δεν παιζει πια, δεν μας κανει πολλες χαρουλες πια.
Δεν μπορω να την παρω αγκαλια και να την σφυξω - επειδη τοτε εμποδιζεται ακομα πιο πολυ η αναπνοη της.

δεν αντεχω........
Χανω το παιδι μου- την μεγαλη μου αγαπη- την αδελφη ψηχη μου σε μορφη σκυλου....

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Τι λες ρε αντριαννα..!!!
ποπο..!!!
Ειναι σιγουρο αυτο..???
Απο τι προυλθε..?
Πως ,που,ετσι ξαφνικα..?
Τι να πω..,σε αυτο το φορουμ ειναι σαν να ζουμε το καθε σκυλι..,δεν ξερω τι να πω τωρα..,εχω παγωσει..:(:(:(

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εγώ σαν κακός θα πω ότι της οφείλεις εναν ανώδυνο θάνατο :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

καλυτερα να ρωτήσεις τον γιατρό πόσο καιρό της δείνει ανώδυνη ζωή και φυσικά να μην την κουράζεις...........

τι να πω :(:(:(:(:(

λυπάμε :(

MYSTICJUNE78

Active Member
23 Ιουλίου 2008
40
1
Βριλησσια
Εΐναι λίγους μήνες που μπαίνω εδώ, σε έχω διαβάσει σε πολλά ποστ...όπως και πολλούς εδώ μέσα που έχουν τα σκυλάκια τους καλύτερα και από παιδιά τους.... Μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς και με το παραπάνω... Ο καρκίνος χτυπάει αλύπητα και δεν περιμένει ούτε λεπτό.... :mad::mad::mad:Δεν ξέρω τι να πω... πραγματικά ΚΟΥΡΑΓΙΟ... όταν θα έρθει η ώρα νομίζω θα το καταλάβετε και οι δυο σας... Εύχομαι να είναι ανώδυνο για την Πριγκιπεσσα σου:(:(:(:(

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αντριάννα..................
Αρχικά να σου πω ότι δεν λυπάμαι απλώς... Το μήνυμά σου μου προκάλεσε τρέμουλο. Είμαι σίγουρη ότι πολλοί εδώ ένιωσαν το ίδιο. Οπότε ξέρεις... σε καταλαβαίνουμε.
Η Εσμεράλδα είναι ένα καταπληκτικό σκυλάκι. ΕΙΝΑΙ ακόμα. Είναι στη ζωή σου.

Δεν ξερω πια τι να κανω- κλαιω συνεχος, σχεδον δεν μπορω να την κοιταξω, χορις να μου ραγιζει η καρδια μου
Μπορείς να μην την πενθήσεις από τώρα? Ξέρεις όταν θα "φύγει" θα έχεις όλο το χρόνο. Τώρα ζήσε τις στιγμές που θα εύχεσαι να είχες ζήσει αν από τώρα εγκαταλείψεις το σκυλάκι σου. Αν και δεν πρόκειται να το κάνεις.

Δεν είναι μικρούλα... θα γινόταν κάποτε. Τι σου λέω τώρα ε?
Όλοι θα το περάσουμε... και μόνο που το σκέφτομαι τρέμω.
Για τα παιδιά μας κοπελάρα μου κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θα καταλάβεις πότε θα έρθει εκείνη η ώρα και πιστεύω θα γεμίσεις δύναμη για το κορίτσι σου, για να κάνεις αυτό που είναι το καλύτερο.

Φοβαμαι την μαυρη τρυπα που θα ανοιξει στην ζωη μου, οταν θα φυγει.
Αντέχεις στην ιδέα αυτή? Μήπως να ψάξεις για ένα χαρωπό κουταβάκι από τώρα? Ένα συγγενή της απ' το εκτροφείο της? Αν όχι άστο. Τι να σου πω δεν ξέρω πώς να σε παρηγορήσω :(
Είσαι πολύ δυνατή γυναίκα, το έχω διαπιστώσει, το έχω ακούσει κι από άλλους. Κι η πριγκιπέσσα ένα πολύ τυχερό σκυλάκι.
Να σου πω... γίνονται και θαύματα. Ίσως είναι χαζό, αλλά μη χάνεις ακόμα τις ελπίδες σου. Ή τουλάχιστον, όπως σου είπα, μην την πενθείς από τώρα.

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
34
Salonica City
Συμφωνω με το ΜΑΚΗ,αν και σιγουρα θα σου ειναι πολυ δυσκολο να το κανεις,διοτι θα θελεις να την δεις μεχρι και το τελευταιο δευτερολεπτο,κριμα ειναι η ψυχουλα τιρρανιετε...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ειναι σιγουρο οτι εχει καρκινο- και μαλιστα σε προχορημενη μορφη.
Τα πνευμονια της ειναι φισκα.
Εγινε κυτταρολογικη - για πιο σιγουρα.

Επειδη ειδαμε οτι τις τελευταιες 2-3 μερες χειροτερεψε ραγδαια- ειμαι σιγουρη, οτι δεν θα κρατισει για πολυ.
Λιγες μερες μας εμειναν μαλλον... μονο.
Θελω να την αποχαιρετισω οσο πιο καλα μπορω.

Diogenes

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
155
0
33
Κομοτηνή
Πραγματικά λυπάμαι ΠΟΛΥ για ότι σου συμβαίνει και για ότι πρόκειται να σου συμβεί...
Έχω χάσει και εγώ πολλά σκυλιά και το ξέρω πως είναι..

Προσπάθησε να το πάρεις όσο πιο ψύχραιμα μπορείς και εάν σε παραγορεί σκέψου πως ο καρκίνος θερίζει ακόμη και ανθρώπους πόσο μάλλον έναν σκύλο με σχετικά πιο αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα..
Αυτό που πρέπει να σκέφτεσαι είναι ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ και το τονίζω αυτό διότι άλλοι στην θέση σου ούτε καν θα το πήγαιναν για εξετάσεις..

Παρόλα αυτά όσο παράδοξο και εάν ακούγεται πλέον η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία..;)

Κράτα Γερα!:(;)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εχω ανατρυχιασει..,τι να πω..
Ηταν σαν να το ξερα αυτο το σκυλακι..
Ενα σκυλακι που αγαπηθηκε απο ολο το φορουμ...
Κουραγιο Αντριαννα..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Η Εσμεράλδα είναι ένα απ' τα πιο τυχερά σκυλάκια στην Ελλάδα για όσους δε γνωρίζουν. Λίγα ζωάκια ξέρω που αγαπήθηκαν έτσι. Έχε το αυτό συνέχεια στο μυαλό σου Αντριάννα. Σκέψου ότι της χάρισες μια ζωή τρισευτυχισμένη!

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
μέσα από όλες τις αναμνήσεις...

Aυτο ειναι που με φοβιζει εμενα περισσοτερο...
Οι αναμνησεις μου με την Εσμεραλντα ειναι αμετρητες αφου κυριολεκτικα μεγαλωσα μαζι της...
Δεν ξερω πως να της δειχνω οτι δεν στεναχωριεμαι γιατι εκεινη ξερει παντα πως νιωθω...:(:(:(:(

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
... ολοι θα τα περασουμε, τα περασαμε, θα τα ξαναπερασουμε και ξανα και ξανα, ο πονος ομως ειναι μονο δικος μας,
που γνωριζουμε,
τα σκυλια δεν γνωριζουν.
οτι και να γραφουμε εμεις, λεξεις απλες θα ειναι, γραμματα, τελειες, κομματα.
στα συναισθηματα, ειμαστε παντα μονοι.
κουραγιο κι απο μενα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.