Πολύ χιόνι λέμεεε!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Στην Κοζάνη είμαι!
Και μόλις πληροφορήθηκα ότι η σχολή μου κάνει κανονικά μάθημα:(

Να δω πως θα πάω την Ράνυ βόλτα που το χιόνι είναι πιο ψηλό από αυτήν!! ;)

Τέλειο το βίντεο,Ο Κούκη είναι τρελα!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αρη, photoz!
Η επιθυμια μιας μοντερατόρισσας είναι εντολη!
Κι ενός μοντερέιτορ αδιαφορη.

Πριν λιγο εξω από το γραφειο. Ενώ χιονιζει ακομα, ο δυνατος αερας δεν το στρωνει σωστα για να παιξουμε.
Στο βουνο ομως εχει πολύ πραμα και η κορη μου θελει να παμε το απογευμα, οπότε θα επανελθω με πιο ενδιαφερουσες φωτο.

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
ρε χρηστο σταματα να βαζεις φωτο της αυρας η αν ξαναβαλεις βαλτης κ μια μπουργκα....εχω προβλημα λεμε με τον bojar την εχει ερωτευθει....χαχαχχαχα αστειευομαι φτου φτου στην κουκλαρα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Οι φοιτητές μου (που δίνουν διαγωνισμούς σήμερα) μόλις δήλωσαν και μου είπαν να σας πω ότι είστε όλοι για δέσιμο!!:p:D:D Εμείς κυκλοφορούμε εδώ με αντιολισθητικά προσθετικά λάστιχα στα παπούτσια μας για να μη φάμε γλύστρα και μας φάει το μαύρο σκοτάδι!! Λένε να κοπιάστε να φάτε λίγο καλαμποκιστανικό χιονάκι, ή ακόμα καλύτερα, να σας το στείλουμε από κει...:rolleyes::p:D:D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Οι φοιτητές μου (που δίνουν διαγωνισμούς σήμερα) μόλις δήλωσαν και μου είπαν να σας πω ότι είστε όλοι για δέσιμο!!:p:D:D Εμείς κυκλοφορούμε εδώ με αντιολισθητικά προσθετικά λάστιχα στα παπούτσια μας για να μη φάμε γλύστρα και μας φάει το μαύρο σκοτάδι!! Λένε να κοπιάστε να φάτε λίγο καλαμποκιστανικό χιονάκι, ή ακόμα καλύτερα, να σας το στείλουμε από κει...:rolleyes::p:D:D
Πάνε πες τους πως καλύτερα με θερμοκρασίες υπό το μηδέν να έχεις όμορφο λευκό χιονάκι παρά λασπούρα :D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εκείνοι έχουν μια ωραιότερη ιδέα: πιστεύουν ότι καλύτερες είναι οι θερμοκρασίες πάνω από το μηδέν χωρίς χιόνι ούτε λασπούρα!!:D:D:D:D:D

Ν' ακούγατε πώς ακούγονται τα παπούτσια μου με τα αντιολισθητικά λάστιχα: σουίτς-σουίτς, σκέτη φρίκη!:eek::eek::D:D:D:D:D Καμιά αξιοπρεπής κότα δεν κυκλοφορεί όπως εγώ!!:flip: Πάντως καλύτερα αναξιοπρεπής κότα παρά με σπασμένα κόκκαλα όπως πριν κάτι χρόνια που κατάντησα να κυκλοφορώ έξι βδομάδες σαν το φαραώ...:rolleyes::D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη

:D:D:D
Όχι που θα μας ξέφευγε τέτοια μέρα!
Μουαχαχαχα!

Οι υπόλοιπες στο FlickR στην υπογραφή μου!

Άντε γεια μας!
:D:D:D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αμάν πια με αυτά τα χιόνια......επίτηδες το κάνετε ?? Εμείς μέσα στο λασπουριό, βγάλαμε ρίζες απο τα νερά !!! Στέλλιο είναι ενας κούκλος. Σαν να μοιάζετε λίγο στην 1η φωτο:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr