Πολύ χιόνι λέμεεε!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Σα να γυαλίζει λίγο το μάτι του... Σε αγριοκοιτάει ή μου φαίνεται;;;

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Όχι ρε, είναι εκείνο το σημείο που το μάτι του είναι μπλε. Το δεξί του μάτι είναι κατά 7/8 καστανό και 1/8 μπλε και φαίνεται άσπρο στη φωτογραφία.:p:p:D:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ευχαριστώ. :) Πάντως αυτό ήταν το πρελούδιο, μην ανησυχείς, Ιλλινόι είμαστε, άρα έρχονται κι άλλα αρκτικά κρύα...:p:p:D:D:D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Σαρα εδω τριβει τον αποτετοιο του?Γιατι εχει παρει μια φατσα λες και ευχαριστιεται πολυ!:paja1::paja1::paja1:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εδώ κατουράει αν προσέξεις. Ίσως αυτό τον ευχαριστεί. Τον αποτέτοιο του τον τρίβει επίσης αλλά δεν έχω φωτογραφία ακόμα. Θα βγάλω όμως, πού θα μου πάει?:p:p:D:D:D

Δεν πρέπει πάντως να ματιάζεται το Μουφ διότι είναι μπλε (μερλ)!:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Άστα και η θερμοκρασία αυτή τη στιγμή είναι -19!!!!! Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους -11!!!!! Και θέλω να πάω για ψώνια, αλλά δεν μπορώ να πάρω το Μουφ μαζί διότι δε θέλω να το αφήσω μέσα στο αυτοκίνητο να κρυώνει. Να αφήσω ανοιχτή τη μηχανή απαγορεύεται και θα πρέπει να του ανοίξω λίγο το τζάμι. Και αποκλείεται να δουλέψει το σύστημα....:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλή μου, ακρυλικά νύχια ήθελα να κάνω σήμερα και έκατσα στο ινστιτούτο καλλονής μιάμισυ ώρα! Πού ν' αφήσω το Μουφ στο αυτοκίνητο με -19?! Οπότε κάθισε να φυλάει το σπίτι και τώρα που γύρισα γυρεύει λουκάνικο....:p:p:D:D:D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ε βρε το Μουφ! Μου αρεσει αυτη η φουντωτη ουρα κι ας μην ειναι στο στανταρ της φυλης! (πιο ομορφο δεν ειναι?) Φτου του ομορφο :D
Εδω χιονισε παλι, αλλα οχι σαν την τελευταια φορα, και αρχισε να λιωνει ηδη... :(

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ξέρεις πού το 'χω γραμμένο το στάνταρ της φυλής?!:eek::eek::eek::eek::eek::p:p:p:p:p:D:D:D:D:D Όντως πολύ πιο ωραίο είναι το Μουφ εκτός στάνταρ και έχει πολύ μεγάλη πλάκα πώς κουνάει την ουρά του, τρελλαίνομαι να το βλέπω. Μάλιστα όταν "ψώνιζα για Μούφια" ανά τα καταφύγια, όπως θα λέγανε και οι ντόπιοι ιθαγενείς, το παρήγγειλα οπωσδήποτε με ουρά και με νύχια!

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!:D:D:D:D:D Εδώ είναι δυστυχώς -17 αυτή τη στιγμή....:(:( Σκεπάζομαι με δυο παπλώματα και μια φλοκάτη (ναι, το ξέρω, κρυωνιάρα είμαι!:p:p) και μέχρι και το Μουφ πάει και ξαπλώνεται δίπλα μου πάνω στη φλοκάτη και δεν το κουνάει όλη τη νύχτα....:D:D:D:D:D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Κι άλλο χιόνι λεμέεεεε!

Τι άλλο να πούμε, δεν το κρύβουμε, τρελαινόμαστε για χιόνι! 4 ώρες έξω και θέλαμε κι άλλο!

Ο κύριος στη φωτό είναι ο Κούκης. Είναι μικρός ακόμα, όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει μοντέλο. :p

Εκτός από χιόνι, τρελαινόμαστε και για νερό. Οσο παγωμένο και να είναι, το νερό είναι νερό!

Ο Κούκης κι εγώ :D

Αυτάααααα :)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Χαχαχα, όποτε θέλετε! Αλλά να έχει χιόνι, μην έρθετε όταν θα έχουμε λασπούρα γιατί είναι και ασπρούλικα τα δικά μας και θα χάνουμε τη μισή μέρα να τα πλένουμε :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr