Ποτέ μην έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Ορίστε ενα βίντεο που δείχνει ενα εκπαιδευμένο σκυλί να ορμάει...μου έκανε εντύπωση!

[video=youtube;uSpfyIaS6wE]http://www.youtube.com/watch?v=uSpfyIaS6wE[/video]

Last edited by a moderator:

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Ε, μία να βλέπει τον άνθρωπο να έρχεται τρέχοντας κατα πάνω του, μία το ωραίο γαντάκι που φόραγε...
Πάντως όσο εκπαιδευμένο και να είναι πάντα θα γίνει κάτι.

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Γιατί σου κάνει εντύπωση?
Ακριβώς επειδή είναι εκπαιδευμένο δάγκωσε.
Το θεώρησε κίνηση εναντίον του χειριστή του.

Το μόνο λάθος στην περίπτωση είναι του χειριστή που στεκόταν τόσο κοντά στους παίχτες.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Αυτά τα μαλί που χρησιμοποιούν σε τέτοιες περίπτωσεις δεν έχουν και το τέλειο κοντρόλ.
Περισσότερο εστιάζουν στα ''γκάζια''.
Ε λίγο και το τεντωμένο χέρι δεν άργησε να γίνει το κακό.

Ο χειριστής απαράδεκτος.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Πάντως φαίνεται ότι ο σκύλος ήξερε ότι δεν έπρεπε να το κάνει αλλα το έκανε. Το ότι του άφησε το χέρι τόσο γρήγορα χωρίς να αντιδράσει ο χειριστής λέει πολλά. Μάλλον φοβήθηκε ο σκύλος, εξου και ο τρόπος που δάγκωσε. Αν ο σκύλος το έκανε συνειδητά δεν νομίζω ότι θα συνέχιζε ο παίκτης το παιχνίδι...

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Πάντως φαίνεται ότι ο σκύλος ήξερε ότι δεν έπρεπε να το κάνει αλλα το έκανε. Το ότι του άφησε το χέρι τόσο γρήγορα χωρίς να αντιδράσει ο χειριστής λέει πολλά.
Σου λέει: τόση ώρα τρέχεις προκλητικά μπροστά μου, μου έσπασες τα νεύρα, μια ξώφαλτση θα την φας!
Και μετά θα πω ότι μπερδεύτηκα. :D

Last edited:

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Απλά κατά την ταπεινή μου γνώμη καλό είναι να τονίσουμε πως όσο και αν αγαπάμε τα σκυλιά μας..δεν πρέπει να τους έχουμε ποτε απόλυτη εμπιστοσύνη..όσο καλά εκπαιδευμένα και αν είναι!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.930
5.323
patra
grdane.blogspot.com
άλλο ενα ωραιο παραδειγμα...
το σκυλί στην ουσια εκανε την δουλια του.... εκπαιδευμενο ειναι να καταστειλλει το πληθος... σε οποιαδηποτε βιαιη και αποτομη κινηση πρεπει να αντιδρασει.... ο χειριστης του που κοιμαται ορθιος και δεν ξερει οτι τον εστειλλαν εκει να κανει μια δουλια κι οχι να δει τσαμπα αγωνα... γιατι δεν ηταν καρφωμενος στο σκυλο του ωστε να το προλαβει???
παλι ανθρωπινο λαθος... ειναι.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
πρεπει να θανατωθει!
Γιατιιι;;; Αλλά κι εμένα αυτο μου ήρθε στο μυαλο ότι μάλλον πάει για "τουφες"... αυτοι φταίνε τι κάνουν με τα σκυλιά εκει μπροστά στο κάτω κάτω και βία να πέσει στο γήπεδο τι θα μπορέσουν να κάνουν 2 σκυλια σε τόσο πλήθος;

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Eμενα παντως μου φαινεται οτι καπου το ειχαμε ξανασυζητησει το συγκεκριμενο βιντεακι..
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το τι κανουν οι σκυλοι τοσο κοντα στον αγωνιστικο χωρο.Αν δηλαδη ο τυπος σαβουριαζοταν και επεφτε πανω στον σκυλο,θα εφταιγε ο σκυλος να του δαγκωσει την καρωτιδα? δεν καταλαβα δηλαδη αν φρουρουν το πληθος η τους παικτες,μαλλον προς το δευτερο παει το μυαλο μου με την θεση που εχουν λαβει οι χειριστες!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia