Που έχουν την εσωτερική πυξίδα οι σκύλοι;!;

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Εμένα που όταν έχει πάρει θέση με κοιτάζει με ένα στυλ "τι κοιτάς ρε μ@λ@κα", να ανησυχήσω?:p
Αν είστε παράλληλα με τον άξονα βορά - νότου κανένα πρόβλημα. :cool:

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Εμενα παντως κατα το βραδυνο..... ξεφορτωμα, κοιταζε νοτια..... κοινως το βορρα τον εχει χ$σμ$νο!!!!
Τα αλλα δυο τα κανουνε κατι αγριες ωρες, που δεν τα παρακολουθουν παραξενα βλεμματα.......

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
Όποιοι χρησιμοποιουν πυξίδα γνωρίζουν πολύ καλά, πόσο εύκολα επηρεάζεται το μαγνητικό πεδίο. Από αμέτρητους παράγοντες. Από κεραίες, μέταλλα, ως και αν τα πετρώματα στο έδαφος έχουν μεγάλη περιεκτικοτητα σε σίδερο. Πόσες φορές μου έχει τύχει να είμαι στην μέση του πουθενά και η βελόνα της πυξίδας να γυρνάει σαν τρελή.

τζίζους ρε συ, που κάνεις βόλτες; στη ζώνη του λυκόφωτος;;;;:p

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
χαχαχαχχαχα δεν υπάρχει αυτό το φόρουμ!!!

Και εγώ που νόμιζα οτι ψάχνει το μεγαλύτερο αγκάθι για να αφήσει την σκατούλα του πάνω, ετσι ώστε να τσιμπηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο!
Συμπάσχω με τρέλα!!

Εμενα χεζει και με σηκωμενο το ποδι...
Μηπως επειδη ειναι πολυ αντρας??
Και εμείς ακροβάτες. Πολλές φορές και τα δύο σε κατακόρυφο!!! αποκλείεται με τόση συγκέντρωση που απαιτείται για να στερεωθεί και ταυτόχρονα να μη λερωθεί καθόλου να "ευθυγραμίζεται" κιόλας. Θα το παρατηρήσω ομως (άλλη μια τρελή με πυξίδα στο χέρι!)

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
τζίζους ρε συ, που κάνεις βόλτες; στη ζώνη του λυκόφωτος;;;;:p
Κοντά έπεσες, στα Λευκά Όρη, υποθέτω.
Σωστοί και οι δυο.

Χαχα τότε η πυξίδα δεν είναι τελικά και τόσο κακή ιδέα!
Όχι μόνο δεν είναι κακή ιδέα, άλλα είναι απαραίτητο αξεσουάρ για αρμονική συμβίωση με τα σκυλιά μας. :cuniaoo: :dohh:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.960
7.535
E πώς δε λερώνεται με το κατακόρυφο? Video or it didn't happen!

Εμένα ο πιο μεγάλος όγκος στη σκατοσακούλα είναι υγρομαντηλάκια και χαρτομαντηλάκια παρά τα κακά του. Ναι ναι κι εμείς πολύ άντρες, χέζουμε με το ένα πόδι ψηλά και με τον κώλο κολλημένο στο δέντρο ή στο θάμνο. Έτσι γιατί αν δεν πέσουν τα σκατά στο πόδι επί τω έργω να έχουμε άλλη μια ευκαιρία να κάνουν bounce στο δέντρο ή στα φυλλαράκια του θάμνου!

Τι βορρά και νότο να δω εκείνη την ώρα...