Αν είστε παράλληλα με τον άξονα βορά - νότου κανένα πρόβλημα.Εμένα που όταν έχει πάρει θέση με κοιτάζει με ένα στυλ "τι κοιτάς ρε μ@λ@κα", να ανησυχήσω?![]()
Αν είστε παράλληλα με τον άξονα βορά - νότου κανένα πρόβλημα.Εμένα που όταν έχει πάρει θέση με κοιτάζει με ένα στυλ "τι κοιτάς ρε μ@λ@κα", να ανησυχήσω?![]()
Όποιοι χρησιμοποιουν πυξίδα γνωρίζουν πολύ καλά, πόσο εύκολα επηρεάζεται το μαγνητικό πεδίο. Από αμέτρητους παράγοντες. Από κεραίες, μέταλλα, ως και αν τα πετρώματα στο έδαφος έχουν μεγάλη περιεκτικοτητα σε σίδερο. Πόσες φορές μου έχει τύχει να είμαι στην μέση του πουθενά και η βελόνα της πυξίδας να γυρνάει σαν τρελή.
Συμπάσχω με τρέλα!!Και εγώ που νόμιζα οτι ψάχνει το μεγαλύτερο αγκάθι για να αφήσει την σκατούλα του πάνω, ετσι ώστε να τσιμπηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο!
Και εμείς ακροβάτες. Πολλές φορές και τα δύο σε κατακόρυφο!!! αποκλείεται με τόση συγκέντρωση που απαιτείται για να στερεωθεί και ταυτόχρονα να μη λερωθεί καθόλου να "ευθυγραμίζεται" κιόλας. Θα το παρατηρήσω ομως (άλλη μια τρελή με πυξίδα στο χέρι!)Εμενα χεζει και με σηκωμενο το ποδι...
Μηπως επειδη ειναι πολυ αντρας??
Χαχα τότε η πυξίδα δεν είναι τελικά και τόσο κακή ιδέα!Αν είστε παράλληλα με τον άξονα βορά - νότου κανένα πρόβλημα.![]()
τζίζους ρε συ, που κάνεις βόλτες; στη ζώνη του λυκόφωτος;;;;![]()
Σωστοί και οι δυο.Κοντά έπεσες, στα Λευκά Όρη, υποθέτω.
Όχι μόνο δεν είναι κακή ιδέα, άλλα είναι απαραίτητο αξεσουάρ για αρμονική συμβίωση με τα σκυλιά μας. :cuniaoo: :dohh:Χαχα τότε η πυξίδα δεν είναι τελικά και τόσο κακή ιδέα!