Που θα βρω Bichon Bonognese?


sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑΤΙΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ bolognese ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ??

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
ετσι γιατι εσας του σπασα@@δες με τα λινκ και τον ΚΟΕ σας γραφω εκει που δεν ποιανει μελανι! θελω εκτροφεα και τον θελω τωρα.. αααα και να μην ειναι και ακριβος και το σκυλι να ειναι σαν αυτα που βλεπω στις φωτογραφιες.

για σου νεοελληνα απιστευτε!
 


mariatito

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2009
101
1
Ηράκλειο Κρήτης
Sir-erlic, δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι. Ο Μηνάς ενδιαφέρεται για bichon bolognese, όπως κι εγώ! Που είναι το κακό; Αμέσως, όλοι οι "ειδικοί" να μας την πούνε!
Δυστηχώς φίλε Μηνά, από όσο έχω ψάξει μέχρι τώρα, στην Ελλάδα, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ εκτροφέας της συγκεκριμένης ράτσας παρά μόνο σε Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία.
Οπότε μένει η λύση των Petshop (και μην αρχίσετε αμέσως το βρισίδι!) ή ένας συνδιασμός ταξιδάκι στο εξωτερικό με επίσκεψη σε εκτροφείο εξωτερικού (κομματάκι δύσκολο το κόβω για μένα)...
Βέβαια, πρέπει να ψάξεις πολύ το θέμα, αφού στα petshop μπορεί πανεύκολα να σε κοροϊδέψουν και να σου δώσουν κάτι που "μοιάζει" με boblognese.
Οπότε, φίλε Minas, ξεκίνα τις έρευνες σου στο Google (αν και δεν θα βρεις πολλές πληροφορίες) και οπωσδήποτε "ξεκοκκάλησε" το dogforum το οποίο βρίσκω καταπληκτικό, κι έχω μάθει σπουδαία πράγματα!
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Αυτό που στις επιλογές μπαίνουν και τα πετσοπ, έστω και θεωρητικά, ενώ γνωρίζουμε για αυτά πως έχουν τα πράγματα, εγώ δεν το καταλαβαίνω....:confused::confused::confused:

Οπότε μένει η λύση των Petshop (και μην αρχίσετε αμέσως το βρισίδι!) ή ένας συνδιασμός ταξιδάκι στο εξωτερικό με επίσκεψη σε εκτροφείο εξωτερικού (κομματάκι δύσκολο το κόβω για μένα)...
Για εμένα αυτή πρόταση θα ήταν:
Όποτε μένει η λύση του συνδιασμού ταξιδάκι στο εξωτερικό με επίσκεψη σε εκτροφείο ή να διαλέξεις κάποια άλλη ράτσα που υπάρχει εκτροφέας στην Ελλάδα....


Α!Και σε περίπτωση που τελικά κάποιος αποφασίσει να παρει απο΄πετσοπ, για ν αμην ψάξει πολύ και κουραστεί, του λέω εγώ ότι το σκυλι δνε θα είναι bolognese, δεν θα είναι ότι ράτσα και να έχει στο μυαλό του....θα είναι κάτι απροσδίοριστο....αν και νομίζω ότι αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να μας νοιάζει όταν επιλέγουμε απο πετσοπ.....
 
Last edited:




Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Οπότε μένει η λύση των Petshop !
Σου έχω 2 καλύτερες (ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ) εναλλακτικές:

1) Να μην πάρεις σκύλο. Πάρε χρυσόψαρο.

2) Να πάρεις άλλη ράτσα για την οποία υπαρχει εκτροφέας στην Ελλάδα.
 


mariatito

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2009
101
1
Ηράκλειο Κρήτης
Μείνετε ύσηχοι. Δεν είμαι ασυνείδητη, γι'αυτό άλλωστε το ψάχνω τόσο πολύ, ειδ'άλλως, θα είχα ήδη αγοράσει σκύλο από petshop.
Διασταύρωσα ένα σωρό πληροφορίες, και πράγματι, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να αγοράσει κανείς από τέτοια καταστήματα. Σε κοροϊδεύουν κανονικότατα και συνήθως δίνουν "κάτι που μοιάζει" με αυτό που ζητάς...με μεγάλο ρίσκο για την μετέπειτα ψυχική και σωματική υγεία του. Δεν έχω καμία αμφιβολία πια.
Η ράτσα Bichon Βolognese, είναι τόσο σπάνια, που ελάχιστοι εκτροφείς του εξωτερικού την έχουν, κι αυτοί, είναι λίγο δύσκολο να την δώσουν στους "Ελληνες" αφού έχουμε "φήμη" για την έλλειψη φιλοζωιας μας, ειδικά στην Κρήτη, που τα ζώα κακοποιούνται κατα κόρον.
Και με το δίκιο τους οι άνθρωποι, αφού ως λαός, έχουμε φροντίσει, σε πολλά επίπεδα, για την "ρετσινιά" μας...
Οπότε, θα ξεκινήσω να κάνω επαφές με εκτροφείς του εξωτερικού, (να μαζεύω και χρήματα, αφού θα κοστίσει κατιτίς παραπάνω), θα δω και για εκτροφείο κανίς (όπως μου είπε η φίλη Chloe) εδώ στην Ελλάδα, αλλά θα κοιτάω παράλληλα για ημίαιμα που χαρίζονται, σύμφωνα με τις δικές μου προσδοκίες (μικρό κοριτσάκι, μαλλιαρό, χαρούμενο κλπ όπως προανέφερα).
Είδωμεν!
 


mariatito

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2009
101
1
Ηράκλειο Κρήτης
Σας έχω νεάκια! Μάλλον μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχω το σκυλάκι μου! Όχι όμως bichon Bolognese, αλλά Griffon-Poodle (γκριφόν-κανίς).
Ήμουν στο facebook και η Ζωόφιλη Δράση Ηρακλείου, ανάρτησε μία foto από ένα σκυλάκι που δίνεται για ιυοθεσία. Αυτό ήταν. Το ερωτεύτηκα αμέσως! Είναι η Ζουζού, 7 μηνών, παιχνιδιάρα και τρελιάρα, εμβολιασμένη και στειρωμένη. Είναι ακριβώς το είδος του σκύλου που μου αρέσει! Έκανα αίτηση ιυοθεσίας στο Δήμο, και τώρα περιμένω…
Να φανταστείτε, έχω ήδη μαγειρέψει και ζυγήσει τα γεύματα του (barf και μαγειρευτό), και τα έχω στην κατάψυξη (θα αγοράσω καταψύκτη γιατί και με τα ωμά κρέατα και ψάρια του σκύλου, γέμισε και δεν έχουμε χώρο για τα δικά μας! Χιχιχιχιιχ!!!! Αγόρασα επίσης ινδοκάρυδο, σκόρδο, λινέλαιο, καρυδέλαιο, σολομέλαιο, μηλόξυδο, και γενικώς έμαθα τα πάντα για την barf τόσο καιρό που διαβάζω, μίλησα και με γερμανούς εκτροφείς μέσω e-mail και τώρα ξέρω πως να κάνω μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για το σκυλάκι μου!
Κι από παιχνίδια και αξεσουάρ, δε σας λέω τίποτα! Είμαι μια τρελή σκυλομαμά! χιχιχιχι!!!
Βέβαια, επειδή το bobognese ήταν η αρχική επιλογή μου, θα πείσω τον άντρα μου κάποια στιγμή για δεύτερο σκυλάκι! Έτσι, οι εκτροφείς του εξωτερικού, βλέποντας ότι το σκυλάκι τους θα έχει και παρέα και θα ζει σε καλό σπίτι, θα είναι πιο εύκολο να μου το δώσουν, αφού δεν μας εμπιστεύονται εμάς τους Κρητικούς!
Πω πωωωω... παιδιά, ανυπομωνώ, έχω μια γλυκιά αγωνία, που καρδιοχτυπάω με λαχτάρα! Το ερωτεύτηκα αυτό το σκυλάκι! Για πολύ μούτρο σας λέω!!!
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Sara


Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
39
Πεντελη,Αθηνα
Μπραβο!!

τι να πω...μου μετεδωσες την χαρα σου!

ευχομαι ολα να πανε καλα και να ειστε ευτυχισμενοι με το κουταβι!

αντε με το καλο!:):)

p.s σε βρισκω επισης πολυ ενημερωμενη...σημαντικο αυτο!
 












Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
49
Αθήνα
Να είστε καλά και να περάσετε ονειρεμένα ευχομαι... ζιζελ ε???? wow μάλλον της αξίζει...
 






mariatito

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2009
101
1
Ηράκλειο Κρήτης
Σας ευχαριστώ που χαίρεστε με την χαρά μου παιδιά και για τα καλά σας λόγια!
Μόλις έρθει σπίτι, θα ανεβάσω foto από το χώρο που θα ζήσει η μικρή πριγκήπισσά μου το υπόλοιπο της ζωής της...:p