Πού βρίσκω Dasuquin; Μόνο στο internet;

pasulisdog

Active Member
11 Φεβρουαρίου 2012
36
0
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει μαγαζί που να πουλάει το συγκεκριμένο σκεύασμα ή ψάχνω μόνο από το ίντερνετ ?

pasulisdog

Active Member
11 Φεβρουαρίου 2012
36
0
συμπλήρωμα γλυκοζαμίνης - χονδροιτίνης αμερικάνικο με καλά αποτελέσματα στη δυσπλασία αρθρίτιδες κλπ

pasulisdog

Active Member
11 Φεβρουαρίου 2012
36
0
Εμείς πήραμε αυτά και μας έκαναν πολύ καλή δουλειά αν ενδιαφέρεσαι!!LAMBERTS the professional range
Τι πρόβλημα έχετε?
sakann έχουμε μιλήσει πριν λίγες μέρες μαζί για το πρόβλημα νομίζω. Έχουμε λοιπόν βαριά δυσπλασία ισχίου και λέω να ξεκινήσω με τα Dasuquin και βλέπουμε.

pasulisdog

Active Member
11 Φεβρουαρίου 2012
36
0
Δεν τον ρώτησα ακόμη αλλά θα γίνει από βδομάδα. Πάντως ο καθένας θεωρεί καλύτερα αυτά με τα οποία είδε αποτελέσματα.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
326
Lund, SE
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει μαγαζί που να πουλάει το συγκεκριμένο σκεύασμα ή ψάχνω μόνο από το ίντερνετ ?
σου έχω στείλει πμ θα το βρεις από πάνω σου στις ειδοποιήσεις.

pasulisdog

Active Member
11 Φεβρουαρίου 2012
36
0
Τελικά υπάρχει μόνο σε ΗΠΑ ,Καναδά και από την Ευρώπη μόνο σε Σουηδία ,Φιλανδία . Στην Ελλάδα θα έρθει μου είπαν στο τέλος του 2012. Άρα προς το παρόν μόνο μέσω internet.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το Dasuquin για κάποιο λόγο κάνει θαύματα στη δυσπλασία κι αυτό το είδα σίγουρα με το Μουφ τα τελευταία δυο χρόνια και. Προσωπικά το αγοράζω από την Amazon.com διότι έχει τη φτηνότερη τιμή, αλλά πρόσεχε να πάρεις αυτό που πρέπει ανάλογα με τα κιλά του σκύλου σου. Οι Αμερικάνοι μετράνε το βάρος σε pounds (lbs), οπότε θα πρέπει να κάνεις πρώτα τη μετατροπή. Το Μουφ έπαιρνε αυτό για 60 pounds, αλλά τώρα που μου αδυνάτισε θα παίρνει το αμέσως λιγότερο.

pasulisdog

Active Member
11 Φεβρουαρίου 2012
36
0
SARA Εξασφάλισα να μου έρθει μέσω internet .Μου λες σε παρακαλώ την δοσολογία που εσύ δίνεις στο δικό σου? Φυσικά θα ρωτήσω και τον γιατρό μας.