Πρήστηκε το πρόσωπό του...

megABOXER

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2011
88
0
μου είπε πως το βράδυ θα γίνει οριστικά καλά και στις 3 το μεσημέρι θα έρθει ξανά και αν δεν έχει ξεφουσκωση θα του κανει άλλο ένα...

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
και μενα μου ειχε τυχει ειχε πρηστει τοσο πολυ που φαινοταν σαν σαρ πει με ζαρες , μετα την ενεση ξεπρηστηκε, και τον καινουργιο κτηνιατρο που θα βρεις να τον ρωτησεις αν μπορεις να τον ενοχλεις και για εκτακτα , αλλιως γεια σας

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.149
1.417
View attachment 27255

κοιτάξτε πως είναι και δεν έφυγε....;\
ετσι ειχε γινει κι εμας ο κακομοιρος ο δικος μας και ειχαν πρηστει ακι τα ματια του...δεν μπορουσε να τα ανοιξει καθολου!!!
λογικα θα ξεπρηστει ο μικρος σε λιγο αν δεν δεις αλλαγη ισως να ξαναμιλησεις με αθτον τον γιατρο που σου εκανε την ενεση

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Περαστικα του!
Καλο ειναι να εχουμε ενα μικρο φαρμακειο για το σκυλακι για κατι τετοιες περιπτωσεις.

megABOXER

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2011
88
0
το εμβόλιο μου είπαν και η γραμματέας του άλλου μου λέει κάτι τον τσίμπησε επειδή λεει περάσαν πολλες ωρες και αποκλείετε να φταίει το εμβόλιο τωρα δεν ξερω...αλλα αυτος που του εκανε το εμβολιο για το πρήξιμο μου λεει το εμβόλιο φταίει ...ευχαριστώ Lostris ...
εννοείτε βασικά ο καινούργιος θα είναι αυτος που τον βοήθησε ξύπνησε ο άνθρωπος και ήρθε τρέχοντας αυτοί είναι κτηνίατροι...;)
http://www.dogforum.gr/v3/member.php?5251-Lostris

megABOXER

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2011
88
0
ευχαριστώ
yasemin
άπλα πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο δεν μου είχε ξανά τύχη τώρα που ξερό θα έχω πάντα ένα μπουκαλάκι και μια σιρινγκα μαζί μου..

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
927
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Περαστικα του!!Μα να εχει καποιος αναγκη και να τον γειωνουν ετσι?

Αυτοι δεν ειναι επαγγελματιες!!!Μακριαααα

Last edited:

cgri1976

Well-Known Member
αν εκανε την ενεση μην ανησυχεις για τιποτα....προσεξε ομως γιατι η κορτιζονη θα του φερει συχνοουρια και θα θελει να κανει την αναγκη του.... λογικα αυριο θα ειναι οκ....και εγω ειχα μποξερ και το ειχε παθει αλλα δεν εμαθα ποτε απο τι.. το επαθε γυρω στις 3 το βραδυ, και πηρα τον γιατρο και μου ειπε να της δωσω μεντρολ, και το πρωι την πηγα και της εκανε ενεση...αλλα συνεχισα να της δινω μεντρολ και προσοχη την κορτιζονη της κοβεις σιγα σιγα...οχι αποτομα...κοδεις το χαπακι και ολο το δινεις στο σκυλο πιο μικρο...σαν τους ανθρωπους...την επομενη ημερα ομως ηταν εντελως καλα.....παρε το στην αγκαλια σου για να ηρεμησει, και να μην εισαι ταραγμενη γιατι το καταλαβαινει...

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Τέλος καλό, όλα καλά...
Τον γιατρό που σας βοήθησε κρατήστε τον. Έδειξε ότι είναι άνθρωπος και κυρίως γιατρός.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
megABOXER αν θέλεις τηλέφωνα καλών κτηνιάτρων από Λάρισα μου λες και σου δίνω.
Θέλεις να μου στείλεις με π.μ. ποιος είναι αυτός ο κτηνίατρος που δεν ασχολήθηκε;

Να ξέρω να μην πάω ούτε για αμπούλα!

megABOXER

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2011
88
0
Παπαδοπουλος Αθ.Ανδρεας.
Σε ευχαριστώ πολύ άλλα τελικά βρήκα κάποιον πολύ κάλο..αυτόν που τον έσωσε σήμερα ^^

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
Εγω τη δικια μου την πηγαινα σε καποιον στην Ιωαννινων...πολυ καλος γιατρος, πολυ φιλικος, αγαπαει τα σκυλια, η ναλα τον λατρευει,αλλα κανει ιατρειο μονο απογευμα...παντως στην αρχη που τον ειχα ζαλισει στα τηλεφωνα στο κινητο απαντουσε παντα...και οταν δεν το ακουγε με επαιρνε παντα οταν εβλεπε την κληση...το ιδιο και οταν επαιρνα στο ιατρειο και δεν απαντουσε(σπανια γιατι παντα ηταν καποιος εκει)... ρε παιδια αν δεν κανω λαθος στη λαρισα στην ηρωων πολυτεχνειου δεν εχει και κλινικη που ειναι παντα ανοιχτη?

ΖΥΓΟΣ

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2011
124
0
ΑΘΗΝΑ
το εμβόλιο μου είπαν και η γραμματέας του άλλου μου λέει κάτι τον τσίμπησε επειδή λεει περάσαν πολλες ωρες και αποκλείετε να φταίει το εμβόλιο τωρα δεν ξερω...αλλα αυτος που του εκανε το εμβολιο για το πρήξιμο μου λεει το εμβόλιο φταίει ...ευχαριστώ Lostris ...
εννοείτε βασικά ο καινούργιος θα είναι αυτος που τον βοήθησε ξύπνησε ο άνθρωπος και ήρθε τρέχοντας αυτοί είναι κτηνίατροι...;)
http://www.dogforum.gr/v3/member.php?5251-Lostris
Να ένα θέμα που πρέπει να συζητήσουμε στο forum Υπεύθυνοι κτηνίατροι....εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Περαστικά στο τετράποδο φιλαράκι σου..!!

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
ΖΥΓΕ το εχουν συζητησει μου φαινεται ,καλο το θεμα , εγω τους <κοβω> με το ματι πλεον ,αν δεν μου κανει δεν με ξαναβλεπει , εκτιμω παντως και την προθυμια , MEGABOXER γραψε και ποιος ενδιαφερθηκε

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr