Πραγματικός φύλακας


Status
Κλειδωμένο θέμα

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Βασιλη, δεν είναι μαγκια το σκηνικο που περιγραφεις, και δεν εκφραζει απαραιτητα εμενα, άσχετα τι μπορω να κανω, τι δεν μπορω να κανω και τι φανταζομαι ότι μπορω να κανω.

Το δικο μου σεναριο εχει τον σκυλο μεσα στο σπιτι, είναι είναι διαμερισμα ειτε κτημα στο βουνο. Οι λογοι είναι: Προστασια από σκνιπες, να μην είναι εκτεθειμενος στους κακοβουλους, καλυτερη προστασια εντος των τειχών.

Οποιος κοψει το συρματοπλεγμα στο εξοχικο, θα προειδοποιηθει ποικιλοτροπως. Θα καταλαβει ότι υπαρχει σκυλος μεσα στο σπιτι. Θα καταλαβει ότι υπαρχει αλλου ειδους εξοπλισμος.

Αν μετα από αυτά προσπαθησει να εισβαλλει και στο σπιτι, σημαινει ότι δεν του φτανουν οι ντοματες ή τα λαχανα (αναλογως της εποχης), οπότε θα γινει αναγκαστικα πολεμος. Αστυνομια δεν θα προλαβει να ερθει εκει πανω.
Μηπως πρεπει και να του ριξω ο,τι χαρτονομισμα εχω από την χαραμαδα της πορτας? Ισως και να το κανω.
Αυτά τη νυχτα. Τη μερα ο σκυλος κανει ολη μερα περιπολιες και το σκηνικο αλλαζει.

Στο διαμερισμα εφοσον δεν υπαρχει αυλη και περιφραξη, παμε κατευθειαν στα βαθεια. Αλλά εκει σχεδον ολοι οι φιλοδοξοι εισβολεις θα σταματησουν με τα γαυγισματα και τις προειδοποιησεις.
Το μεγαλυτερο προβλημα είναι στις μονοκατοικιες και ακομα χειροτερα στις απομονωμενες.

Κι εγω θα ξαπλωσω κατω αυτόν που θα μου βρισει τη μανα ή την γυναικα. Αυτόν που θα τις απειλησει (εμμεσα ή αμεσα), τι πρεπει να τον κανω?
 


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αρη σταματηστε ρε σεις αυτο το τροπαριο προστασια απο σκνιπες επειδη ζει ο σκυλος μεσα,εχω αγανακτηση πια,τα λενε μερικες εδω τα λες και συ?
Δηλαδη ο σκυλος δεν βγαινει ποτε εξω τα βραδια?θα εχω σπιτι εξω απο την πολη με αυλη και θα καθομαι μεσα τα καλοκαιρια?ειναι δυνατον να τα λετε αυτα?ολοι με τα καρπουζια και τους φραπεδες εξω καθεστε οσοι εχετε αυλη μεχρι και την TV εξω την βγαζουμε για να δουμε μπαλα.τον σκυλο μεσα τον εχετε?
και χιλια δυο αλλα παραδειγματα,την φολα αν θελει να την δωσει καποιος για να μπει καπου θα την δωσει,και ο σκυλος θα την φαει,προσεχετε οσο θελετε,ειτε κανις ειτε φιλα αν θελει καποιος να κανει ζημια θα την κανει,ειτε τον λες τον σκυλο φυλακα ειτε οχι ο κλεφτης δεν ξερει να ειναι φυλακας ο σκυλος οποτε τον καθαριζει.
Ο σκυλος φυλακας θα κανει ομως ζημια στο ανυποψιαστο κλεφτη στο κλεφτη της στιγμης αυτον που μπηκε τυχαια στο σπιτι η την αυλη.
 


Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
39
Πεντελη,Αθηνα
απο τις φορες που θα συμφωνησω μαζι σου Ηλια.

και μεσα να μενει ο σκυλος,εαν ειναι να γινει το κακο,θα γινει...

μενω σε μονοκατοικια σε σχετικα απομονωμενη περιοχη.

ο σκυλος μου μενει εξω,εγω νιωθω ασφαλεια....οχι απολυτη,αλλα μια καποια ασφαλεια.
 








harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ηλια, φυσικα και ειμαστε εξω τα βραδια και τα σκυλια είναι μαζι μας κι αυτά.
Αλλά αν μενουν ολη νυχτα εξω, οι ωρες εκθεσης αυξανονται και ο κινδυνος αυξανεται αναλογικα, ειδικα όταν ο σκυλος κοιμαται.

Πώς θα φαει φολα ρε συ Ηλια ο σκυλος όταν είναι μεσα τη νυχτα? Από την κλειδαροτρυπα θα την ριξουν?
Τη μερα που είναι εξω ναι, μπορει να την φαει αλλά κι εγω θα ειμαι εκει ξυπνιος, θα το δω και θα κανω ο,τι μπορω.
Αν κοιμαμαι εγω μεσα και ο σκυλος εξω, θα τον βρω το πρωι τεζα στην καλυτερη.
Στην χειροτερη, χανοντας τον «συναγερμο», γινομαι ευκολος στοχος στον υπνο μου.
 
















ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εγώ θα σχολιασω κάτι άσχετο με το θέμα.
Εμφανίζεται ένα νέο μέλος.
Κάνει ερώτηση για το κατούρημα. (δείχνει άσχετος)
Κάνει ερώτηση (σπόντα) για συνιδιοκτησία εκτροφικών σκύλων.(δείχνει σχετικότατος)
Υπερασπίζεται (γραπτά έστω) παραβάτες υπό την μορφή ανθρωπισμού κτλ.
Δεν "περνάει" από τα νέα μέλη, και δεν του το επισημαίνει κανείς.
Εγώ σαν θεατής τι πρέπει να σκεφτώ δηλαδή?:confused:
:):D:eek: KAΛΟ !

Και οσον αφορα το θεμα μας: ''Φωναζει ο κλεφτης να φοβηθει ο νοικοκυρης'' γιναμε...

Ο κακοποιος που μπαινει κρυφα σε ξενο σπιτι τη νυχτα χωρις να υπολογισει, αναλαμβανει ο ιδιος το ρισκο και ειναι υπευθυνος για οτι του συμβει. Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που λογω ανεχειας ζητανε βοηθεια και αυτο ειναι αποδεκτο, γινεται μερα και παρουσια ανθρωπων και δεν δημιουργουνται παρατραγουδα...
 


omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αρη ειναι σαν να λες οτι βγαινεις μονο την μιση μερα,και μειωνεις τις πιθανοτητες να παθεις γριπη,στις 8-9 νυχτωνει και στις 5 ξημερωνει αν εγω καθομαι μεχρι τις 12-1 εξω στον κηπο μου(οχι καθε μερα μπας και μειωσω τις πιθανοτητες)ειναι το ιδιο πραγμα.
Επειτα αν καθομαι στην αυλη δεν απαιτω απο το σκυλι μου να καθεται διπλα μου,μια καλη μπριζολα διπλα στον φραχτη την κανει την δουλεια η εσυ παρακολουθεις το σκυλι σου 24 ωρες το 24ωρο?
Στα δε διαμερισματα βαζουν σπραυ υπνωτικο κατω απο την πορτα και κοιμουνται ολοι μαζι και ο σκυλος,αφου μιλαμε για σοβαρους κλεφτες,γινονται αυτα τα εχουν γραψει και οι εφημεριδες.
 


lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.510
749
Ξεσσαλονικη!!!
οπως καποιοι ειπαν,αν θελουν να μπουν ,θα μπουν.το θεμα ειναι το πως θα τους αποτρεψεις απο το να το κανουν.με το σκυλι εξω ειναι γεγονος οτι δεν τους ζοριζεις κ πολυ...θα στο ξεκανουν.μεσα στο σπιτι τους ζοριζει πιο πολυ.απο εκει κ υστερα....το σπιτι ειναι ιερο.η οικογενεια το ιδιο....δεν μπορει να ξεδιπλωθει η σκεψη μου επακριβως...μενω οτι το θεμα εχει πολλα εξαρταται οπως ειπε ο κοκονος?αν θυμαμαι καλα....

μεγαλο θεμα παντως...πολλες προεκτασεις...
 




pola

Active Member
13 Νοεμβρίου 2010
31
0
χιος
καλημερα! διαβαζοντας το θεμα δεν ειδα αν αναφερεται καπου αν υπηρχε πινακιδα που δηλωνε " υπαρχει σκυλος δαγκωνει".Απο θεμα νονοθεσιας νομιζω ειναι υποχρεωμενος και κατ'επεκταση καλυμενος για την αντιδραση του σκυλου..
 




Status
Κλειδωμένο θέμα