Πρησμένοι μαστοί και πολλά νεύρα..!!

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
άμα δεν έχεις πρόβλημα να έρχεσαι μέχρι τα μέρη μας
αν θες μπορώ να σου προτείνω και τον δικό μου πάλι στο χαλάνδρι.
μας έχει αναλάβει οικογενειακώς σχεδόν 2 χρονια τώρα 5 σκύλοι 2 gates...
καλαϊτζής λέγεται αν θες να μιλήσεις μαζί του στείλε μου pm να σου δώσω όλα τα στοιχεια του!!!
Χμ...βλέπω τώρα το site του στο Internet..προσεγμένα μου φαίνονται όλα! Τα βλέπω τα στοιχεία του..θα τον έχουμε στα υπόψιν. Ένα συμπέρασμα βγάζω...ότι μάλλον χρειαζόμαστε επίχρισμα κολπικών υγρών και υπέρηχο. Θα περιμένω μέχρι την Τετάρτη να δω βελτίωση και ξανά πάλι στον γιατρό...αν δεν δω βελτίωση δεν θα πάω στον ίδιο..:mad:

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.126
1.395
εύχομαι περαστικά ότι και να ναι! αλλα λογικά ο υπέρηχος θα σας πει πολλά!!!

(είχα και τους 2 στο παρελθόν και αυτόν που μίλησες και αυτόν που σας εξέτασε)

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Dina δεν ξέρω αν έχει ο Μαραγκός υπέρηχο. Νομίζω όμως πως έχει αλλά καλύτερα παρτον ένα τλφ να βεβαιωθείς. Τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια στις διαγνώσεις του και τον συνιστώ γιατί με νοιάζει περισσότερο να ξέρω ότι δεν θα στείλει τον σκύλο από λάθος διάγνωση παρά ότι θα μου χαμογελάσει και θα μου μιλήσει χαρούμενα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Ούτε με κλειστά μάτια πρέπει να εμπιστευόμαστε, αλλά ούτε και να τους βγάζουμε όλους άχρηστους.
Υπάρχει και η μέση κάπου, παιδιά...:rolleyes:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Ούτε με κλειστά μάτια πρέπει να εμπιστευόμαστε, αλλά ούτε και να τους βγάζουμε όλους άχρηστους.
Συμφωνώ. Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου όμως τον εμπιστεύομαι τυφλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν δω κάτι παράξενο στο μέλλον δεν θα διασταυρώσω την άποψη του.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Υπέρηχο κοιλίας έχουν και οι δύο τα μηχανήματα να κάνουν;
Ο μαραγκος δεν εχει!
Στελνει στον Αρβανιτη νομιζω- αλλα για μενα καλυτερα να πας στον Λεβεντογιαννη για υπερηχω.

Συμφωνώ. Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου όμως τον εμπιστεύομαι τυφλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν δω κάτι παράξενο στο μέλλον δεν θα διασταυρώσω την άποψη του.
Τυφλη εμπιστοσυνη δεν εχω σε κανεναν!!!!!!!!
Να πουμε απλα, οτι εχει κανει λιγοτερες πατατες απο μερικους αλλους?

Κατα τα αλλα θα συμφωνισω με την κυβελη- εγω παω σε κτνιατρο για να βγω με μια διαγνωση και προτασεις για θεραπεια του προβληματος μας, στην καλυτερη περιπτοση.
Δεν με νοιαζει εαν ο ιατρος δεν χαζολογιεται και φιλιεται στο στομα με τον σκυλο μου- δεχομαι επισης οτι δεν μου χαμογελαει και οτι γενικος η επικοινονια μας περιοριζεται στα απαραιτητα (δεν θελω να τον παντρευτω καιολας). Αλλα τουλαχιστον θα βγω συνηθος με μια διαγνωση απο το ιατρειο του ( που το τονιζω, παντα ψαχνω και μετεπειτα και διασταυρονω με αρκετους τροπους) , πιστευω οτι εχει πολυ πειρα, βλεπει πολλα και ξερει να τα αξιολογει. Κατι που δεν εχω συνατησει και σε πολλους αλλους.

Επισης μαρεσει που παραδεχεται οταν κατι δεν ξερει- σε παραπεμπει αλλου!
Και αυτο ειναι κατι, που πολλοι συναδελφοι του δεν κανουν, επειδη ειναι παντα με τον φοβο, οτι θα χασουν τον πελατι.

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
Ο μαραγκος δεν εχει!
Στελνει στον Αρβανιτη νομιζω- αλλα για μενα καλυτερα να πας στον Λεβεντογιαννη για υπερηχω.

Λεβεντογιάννης; Έχει μηχανήματα επιτόπου στο ιατρείο; Για στείλε μου στοιχεία..

Τυφλη εμπιστοσυνη δεν εχω σε κανεναν!!!!!!!!
Να πουμε απλα, οτι εχει κανει λιγοτερες πατατες απο μερικους αλλους?

Κατα τα αλλα θα συμφωνισω με την κυβελη- εγω παω σε κτνιατρο για να βγω με μια διαγνωση και προτασεις για θεραπεια του προβληματος μας, στην καλυτερη περιπτοση.
Δεν με νοιαζει εαν ο ιατρος δεν χαζολογιεται και φιλιεται στο στομα με τον σκυλο μου- δεχομαι επισης οτι δεν μου χαμογελαει και οτι γενικος η επικοινονια μας περιοριζεται στα απαραιτητα (δεν θελω να τον παντρευτω καιολας). Αλλα τουλαχιστον θα βγω συνηθος με μια διαγνωση απο το ιατρειο του ( που το τονιζω, παντα ψαχνω και μετεπειτα και διασταυρονω με αρκετους τροπους) , πιστευω οτι εχει πολυ πειρα, βλεπει πολλα και ξερει να τα αξιολογει. Κατι που δεν εχω συνατησει και σε πολλους αλλους.

Επισης μαρεσει που παραδεχεται οταν κατι δεν ξερει- σε παραπεμπει αλλου!
Και αυτο ειναι κατι, που πολλοι συναδελφοι του δεν κανουν, επειδη ειναι παντα με τον φοβο, οτι θα χασουν τον πελατι.
Συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά όταν ήδη ανησυχώ για τη σκυλίτσα και έχω τα νεύρα μου, μου τη δίνει ο γιατρός να μου μιλάει έτσι.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Λεβεντογιάννης; Έχει μηχανήματα επιτόπου στο ιατρείο; Για στείλε μου στοιχεία..
Λεβεντογιάννης Βενιζέλος Γ.

Κτηνίατρος
Σολωμού Διονυσίου 7, Χαλάνδρι, 15232, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο : 2108015710

Εχει ειδηκευτει στην απεικονηστκη κτνηνιατρικη. Δηλαδη υπερηχους, ακτινογραφιες κλπ.

Συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά όταν ήδη ανησυχώ για τη σκυλίτσα και έχω τα νεύρα μου, μου τη δίνει ο γιατρός να μου μιλάει έτσι.
Εχεις απολυτα δικιο εκει.

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
Λεβεντογιάννης Βενιζέλος Γ.

Κτηνίατρος
Σολωμού Διονυσίου 7, Χαλάνδρι, 15232, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο : 2108015710

Εχει ειδηκευτει στην απεικονηστκη κτνηνιατρικη. Δηλαδη υπερηχους, ακτινογραφιες κλπ.

Εχεις απολυτα δικιο εκει.
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κτηνίατρος ειδικευμένος στην αναπαραγωγή των ζώων που να γνωρίζει λίγα παραπάνω σε σχέση με τα θηλυκά σκυλιά..

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κτηνίατρος ειδικευμένος στην αναπαραγωγή των ζώων που να γνωρίζει λίγα παραπάνω σε σχέση με τα θηλυκά σκυλιά..
Ισως η Ανεττα Μηχαηλ ( καπος ετσι)? Μιας και εχει ειδηκευτει σε τεχνικες γονιμοποιησεις και τετοια?
Και ο Κυριακος Κονταδακης?

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
Ισως η Ανεττα Μηχαηλ ( καπος ετσι)? Μιας και εχει ειδηκευτει σε τεχνικες γονιμοποιησεις και τετοια?
Και ο Κυριακος Κονταδακης?
Frenchie είσαι πραγματικά κινητός χρυσός οδηγός!!;) Πήγαμε σήμερα για τον υπέρηχο. Φάνηκε ότι η μήτρα και οι ωοθήκες είναι διογκωμένες και σε κατάσταση..οίστρου! Μέσα φαινόντουσαν και μικρές κύστες οι οποίες ΔΕΝ μπορούσε να συμπεράνει αν ήταν ωοθηλάκια που αδυνατούν να "κατέβουν" ή αν απλά έχει πολυκυστικές ωοθήκες...Δηλαδή το συμπέρασμα όντως είναι αυτό που είπε ο Κέστης. Δυστυχώς έχει ΚΑΙ περίοδο ακόμα (από 22 Απριλίου..!!) αλλά ΚΑΙ ψευδοκύηση:confused::confused::bull:

Όλα καλά με τον υπέρηχο...μας έκανε και ένα γερό ζούληγμα στους μαστούς και είδαμε όντως υγρό!:eek: Το ΜΟΝΟ που πραγματικά μου την έδωσε στα νεύρα απίστευτα ήταν ότι ενώ την είχα γκρουμάρει πολύ καλά μου την ξύρισε ΣΚ@ΤΑ για τον υπέρηχο και τώρα μοιάζει με λεπρό..:bull::bull::bull:

Συνεχίζουμε με Contralac ως την Κυριακή..πάντως φαίνεται να την πιάνει ελαφρά γιατί είχε 4 μαστούς πρησμένους και πήγε στους 2..δηλαδή 50% βελτίωση με 6 μέρες Contralac.

Τα θέματα άρα είναι δύο. 1. Ψευδοκύηση και 2. Ανώμαλα μεγάλη περίοδος χρονικά. Μέχρι στιγμής αντιμετωπίζουμε μόνο την ψευδοκύηση και για την περίοδο οι κτηνίατροι πρότειναν να περιμένουμε. Όταν πρότεινα να κάνουμε μια εξέταση αίματος για να δούμε τις ορμόνες της μπας και πάρει αντισυλληπτικά για να στρώσει η περιοδός της , μου απάντησαν ότι στην Ελλάδα δεν γίνονται ακόμα αξιόπιστα ορμονολογικές εξετάσεις..!!! Λες και ζούμε στο Μπαγκλαντές!:bull:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.137
4.835
Περαστικα και αγυριστα.
Υστερα απο ολο αυτο και οταν το ξεπερασει δε σκεφτεσαι σοβαρα και το ενδεχομενο της στειρωσης ?

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
Περαστικα και αγυριστα.
Υστερα απο ολο αυτο και οταν το ξεπερασει δε σκεφτεσαι σοβαρα και το ενδεχομενο της στειρωσης ?
ΜΑ εννοείται!! Στείρωση και πάλι στείρωση..!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr