Υπέρηχο κοιλίας έχουν και οι δύο τα μηχανήματα να κάνουν;
Ο μαραγκος δεν εχει!
Στελνει στον Αρβανιτη νομιζω- αλλα για μενα καλυτερα να πας στον Λεβεντογιαννη για υπερηχω.
Συμφωνώ. Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου όμως τον εμπιστεύομαι τυφλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν δω κάτι παράξενο στο μέλλον δεν θα διασταυρώσω την άποψη του.
Τυφλη εμπιστοσυνη δεν εχω σε
κανεναν!!!!!!!!
Να πουμε απλα, οτι εχει κανει λιγοτερες πατατες απο μερικους αλλους?
Κατα τα αλλα θα συμφωνισω με την κυβελη- εγω παω σε κτνιατρο για να βγω με μια διαγνωση και προτασεις για θεραπεια του προβληματος μας, στην καλυτερη περιπτοση.
Δεν με νοιαζει εαν ο ιατρος δεν χαζολογιεται και φιλιεται στο στομα με τον σκυλο μου- δεχομαι επισης οτι δεν μου χαμογελαει και οτι γενικος η επικοινονια μας περιοριζεται στα απαραιτητα (δεν θελω να τον παντρευτω καιολας). Αλλα τουλαχιστον θα βγω συνηθος με μια διαγνωση απο το ιατρειο του ( που το τονιζω, παντα ψαχνω και μετεπειτα και διασταυρονω με αρκετους τροπους) , πιστευω οτι εχει πολυ πειρα, βλεπει πολλα και ξερει να τα αξιολογει. Κατι που δεν εχω συνατησει και σε πολλους αλλους.
Επισης μαρεσει που παραδεχεται οταν κατι δεν ξερει- σε παραπεμπει αλλου!
Και αυτο ειναι κατι, που πολλοι συναδελφοι του δεν κανουν, επειδη ειναι παντα με τον φοβο, οτι θα χασουν τον πελατι.