Ειπαμε , το τσιπακι μπηκε απο την πρωτη μερα που ηρθε σπιτι . Το γιατι δεν εχουν καταχωτηθει τα στοιχεια ακομα , δεν το γνωριζω . Το εβαλα καθαρα για να ειμαστε νομιμοι . Αλλα να τα παρουμε απ την αρχη για να μην σε ξαναζαλισω.... Σωστο quote θα μαθω καποια στιγμη να κανω , στην ηλικια μου θεριζει το αλτσχαιμερ ....

Αν δεν κανω λαθος , ζω στον πλανητη γη , οπου οσα χρονια κυκλοφορω στον εξω κοσμο ( εκτος του δικου μου εννοω ) , δεν ειδα ποτε κανεναν απο καποια υπηρεσια ουτε σε παρκα , ουτε σε αλση ουτε σε βουνα ουτε σε παραλιες , με σκανερ στο χερι , να δει αν εστω τα δεσποζομενα φορανε τσιπ ..
Το τσιπακι το βαρελακι και η ταμπελα απ το pet scan it , εχουν την εξης σχεση : το τσιπακι το φοραμε αλλα δεν το εμπιστευομαστε , οποτε εχουμε την ταμπελιτσα , αλλα για το just in case που οπως ξυνεται σπασει παλι το κρικαρι οπως εγινε με το αντιλλυσικο και τη χασουμε κι αυτη , εχει ραμμενο στο κολαρο του ενα μικρο ''βαρελακι '' , οσο το καπακι απο στυλο στο μεγεθος , που εχει μεσα χαρτι με τα στοιχεια μας ... καλα ως εδω ?
Τωρα , Αν μου φυγει και δεν υπακουσει στο ''ελα '' , και Αν χαθει και η ταμπελιτσα , ε γαμωτο ΑΝ βγει και το κολαρο απο το λαιμο του , 1ον δεν υπαρχει περιπτωση να τον ξαναβρω , και 2ον θα κανω τρισαγιο για την γκαντεμια μου .....
Κι επειδη το θεμα ξεκινησε για το αν εχει βλαβερες επιπτωσεις στην υγεια του σκυλου , και με καποια δοση ηθικης πλευρας περι φακελωματος και αν μετα τα σκυλια εχουν σειρα οι ανθρωποι , αν θυμαμαι καλα βεβαια , γιατι ειπαμε , θεριζει το ατιμο , ξεκαθαριζω λοιπον οτι αφου ο νομος το επιβαλει το εβαλα στο σκυλο μου , απλα δεν του χω και τοση εμπιστοσυνη γι αυτο και εβαλα το βαρελακι και την ταμπελα
Ελπιζω αυτη τη φορα να μην σε ξαναζαλισα , και να εγινα πιο κατανοητη