Προβλημα με την τουαλετα

12 Οκτωβρίου 2016
18
2
45
Εχω ενα γκριφον κανις 6 μηνων και ακομα ειμαστε στην πανα.Εχω δοκιμασει οοοοοοτι συμβουλη εχω ακουσει και μονο την πανα μαθαμε.Πιο μικρο στη βολτα κατι αφηνε ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ.Εδω κι ενα μηνα τιποτα.Κι ταν γυρναμε μπορει να παει στην πανα και μιση ωρα αργοτερα.Τρωει σε σταθερες ωρες .Αν δε βρει την πανα τα κανει οπου βρει.Εχω δοκιμασει να παρω την πανα μαζι...τιποτα...κι οταν τα εκανε. εξω χαδια λιχουδιες κι ολα αυτα.Δεν. καταλαβε ποτε γιατι βγαινει βολτα...ειναι και φοβικος εξω.Δε φαινεται να του πολυαρεσει η βολτα!

Miniature Schnauzer

Well-Known Member
30 Ιουνίου 2016
429
619
Θα σε βοηθήσει πολύ ένα crate! Επίσης μπορείς να βρείς και άλλα σχετικά θέματα με την τουαλέτα με τον μεγενθυτικό φακό που βρίσκεται πάνω δεξιά.

12 Οκτωβρίου 2016
18
2
45
Τον εχω 4 μηνες και τον βγαζω καθημερινα εξω αλλα δεν καταλαβαινει γιατι βγαινουμε βολτα.Εχω δοκιμασει καθε πιθανη συμβουλη.Δεν καταλαβαινει την εντολη στο δρομο μονο.Επισης αν δεν ειναι η ωρα να θελει τουαλετα δεν παει λογω εντολης.Πρεπει να ειναι η ωρα να θελει.

12 Οκτωβρίου 2016
18
2
45
Θα σε βοηθήσει πολύ ένα crate! Επίσης μπορείς να βρείς και άλλα σχετικά θέματα με την τουαλέτα με τον μεγενθυτικό φακό που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Crateεχω απ την αρχη.τζιφος.Ασε που δεν εχει προγραμμα στο ποτε θα ενεργηθει...οτι ναι.Κι αν τον κοψω και τον ωγαλω αμεσως στο δρομο του κοβεται...δεν τα κανει...

Miniature Schnauzer

Well-Known Member
30 Ιουνίου 2016
429
619
Crateεχω απ την αρχη.τζιφος.Ασε που δεν εχει προγραμμα στο ποτε θα ενεργηθει...οτι ναι.Κι αν τον κοψω και τον ωγαλω αμεσως στο δρομο του κοβεται...δεν τα κανει...
Βαλτον στο crate για όσες ώρες αντέχει και μετά βάλτου το λουρί και τρέχα έξω και μόλις τα κάνει έξω πες του μπράβο κτλ

Miniature Schnauzer

Well-Known Member
30 Ιουνίου 2016
429
619
Πόσο μικρό έχεις πάρει; Μία χαρά πρέπει να είναι για γκριφον. Κλαίει γιατί απλός δεν έχει μάθει εκεί μέσα!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αν το είχες διαβάσει όλο, θα είχες διαβάσει και για ολοήμερη βόλτα, τύπου εκδρομή. Εκεί, κάποια στιγμή ο σκύλος κάνει τουαλέτα του, έστω τα ψιλά του. Κι εκεί επιβραβευουμε.
Τώρα αν εσύ βαριέσαι να διαβάσεις και θέλεις να σου δίνουμε μασημένη τροφή, άλλο θέμα. Στο ξαναλέω, το θέμα που παρέθεσα είναι πολύ μεγάλο, δεν είναι μόνο το πρώτο ποστ. Κάνε ένα κόπο και διάβασέ το ΟΛΟΚΛΗΡΟ. Δεν θα βρίσκεις πάντα κόσμο να στα βάζει με το κουτάλι στο στόμα...

• Like
Reactions: Miniature Schnauzer

12 Οκτωβρίου 2016
18
2
45
Αν το είχες διαβάσει όλο, θα είχες διαβάσει και για ολοήμερη βόλτα, τύπου εκδρομή. Εκεί, κάποια στιγμή ο σκύλος κάνει τουαλέτα του, έστω τα ψιλά του. Κι εκεί επιβραβευουμε.
Τώρα αν εσύ βαριέσαι να διαβάσεις και θέλεις να σου δίνουμε μασημένη τροφή, άλλο θέμα. Στο ξαναλέω, το θέμα που παρέθεσα είναι πολύ μεγάλο, δεν είναι μόνο το πρώτο ποστ. Κάνε ένα κόπο και διάβασέ το ΟΛΟΚΛΗΡΟ. Δεν θα βρίσκεις πάντα κόσμο να στα βάζει με το κουτάλι στο στόμα...

12 Οκτωβρίου 2016
18
2
45
Χαλαρα ρε φιλε.μια συμβουλη ζητησα.ξαναειπα οτι οσες φορες ηταν επιτυχημένη η βολτα κι επιβραβευσα δεν εγινε συνειδητο.παει ενας μηνας που δεν τα αφηνει εξω και δεν του αρεσει η βολτα γενικα.συγνωμη αλλα εργαζομαι κι ολας δεν μπορω καθε μερα να κανω ολοημερες βολτες...ξερω τοσα σκυλια που πηραν χαμπαρι απο μονα τους τι να κανουν.εμενα ενω εμαθε τοσο ευκολα την πανα τελικα τον εχω μπερδεψει και τον δρομο δεν τον θελει καθολου.κι αν του παρω την πανα παλι τα κανει στο σπιτι.δεν ξερω προς τα που να τον κατευθηνω πια...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μα οι συμβουλές είναι μαζεμένες στο παραπάνω θέμα. Και μιλάμε για πολλές συμβουλές! Και πολύς κόσμος δουλεύει, αλλά υπάρχουν και τα σαββατοκύριακα. Σου είπε. Και το άλλο μέλος για το crate και πάλι δεν θέλεις να ακούσεις. Ε, είτε δεν χρειάζεσαι συμβουλή είτε περιμένεις όλα ξά γίνουν πατώντας ένα μαγικό κουμπί. Λυπάμαι, δεν γίνεται. Καλή επιτυχία με το εγχείρημα σου.

• Like
Reactions: Haris Drazen

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.066
Νεότερο μέλος
Matina L