Τότε: φτου σου ρε Κοκονορεζίλι!!![]()
νομίζω ότι αυτό είναι το χειρότερο που έχει ακούσει εδώ...!!!Την επόμενη φορά όχι rock.... θα υποστείς καταναγκαστικά σκυλλάδικο εθνικής οδού για να ξεπληρώσεις το λάθος σου....
Θα σε βάλω εγώ να ακούσεις σκυλέ που θα πεις ήμαρτον...
είμαι σίγουρη ότι βρήκα τον χειρότερο τρόπο τιμωρίας του!!!νομίζω ότι αυτό είναι το χειρότερο που έχει ακούσει εδώ...!!!![]()
που δεν σε βρήκαμε πανικόβλητο να κόβεις πάνω κάτω τον πεζόδρομο και να μιλάς στο τηλέφωνο για να βγάλεις άκρη....και δεν πλάκωσες τις μπυρες σαν τον απατημένο σύζυγο
(Να σταματήσω??? το παράκανα???)
Άντε μπράβο!!! (Δεν έχεις το παλιό κλάσσικο πως όλοι οι rockαδες είναι κατά βάθος σκυλλάδες...και το αντίθετο...) θα κλείσω εγώ το χειρότερο σκυλάδικο για χάρη της Αργούς!!!!φυγαμε γραμμή για σκυλαδικότσαρκα !!!!!!!!!! θέλω μπουγά και ακόμα πιο χαμηλά
Που λεω ψέμματα ρε συ;;Εξηγείται με το που λες ψέματα
Scripta manent http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?9452-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-Akita-Inu-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%96%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%B1%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1!!!(%CE%9B%CE%B9%CE%B3%CE%BF-%CE%B3%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89!)
Ε ήσουν κομματάκι ...κάπως σε αυτό το τόπικΠου λεω ψέμματα ρε συ;;
Το "κατι"το καταλαβαίνω, το ψεύτρα όχι!Δεν ειχα λογο να λέω ψέμματα.Ε ήσουν κομματάκι ...κάπως σε αυτό το τόπικ