Προσεχώς μπαμπάς (γέννα Rott μιάς φίλης)


Status
Κλειδωμένο θέμα

Frida

Active Member
17 Απριλίου 2009
32
0
Αθήνα
γεια σου frida kai sl8.ηδη μου ειστε και οι 2 πολυ συμπαθεις:p:p:p
Χαχα, δεν το περίμενα ότι θα γίνω συμπαθής σε κάποιον, ευχαριστώ :)

παντως υπαρχουν εδω οντως ανθρωποι επαγγελματιες που προσωπικα μεχουν βοηθησει με συμβουλες και φυσικα αφιλοκερδως και χωρις σκοπιμοτητα.
Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν και τέτοιοι, είναι αυτό που λέμε "λαμπρές εξαιρέσεις". Απλά συνήθως αυτοί δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά γιατί είναι άτομα χαμηλού προφίλ.

για ολα τα υπολοιπα που εχεις πει frida ειμαι με το μερος σου.ειναι καποιοι εδω που σε καθε καλωσορισμα νεου μελους ρωτανε επιδεικτικα"απο που το πηρες?"
αμα δεν πεις τη μαγικη λεξη εκτροφεας πεφτει γα**σι αγριο:D:D
ειναι για να γελας μεχρι δακρυων τα ατομα :)
γραψτους κανονικα...καλα ξηγηθηκες
Κάτι τέτοιο έχω καταλάβει κι εγώ από την περιήγησή μου ως τώρα στο φόρουμ. Επίσης υπάρχει και η κλασσική "κλίκα" που βρίσκεις στα περισσότερα φόρουμ. Δεν πειράζει, ο καθένας συμμετέχει για τους δικούς του λόγους και σίγουρα δεν πρόκειται να πτοηθώ από την αγένεια και το υφάκι κανενός "φωτεινού παντογνώστη". :)
 


βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
...."Αφού είχες, ή μπορούσες να βρεις, γιατί δεν το έκανες λοιπόν? Θα είχε πάρει το «σωστό» κουτάβι ο άνθρωπος και θα γλίτωνε από τη γκρίνια σας και από το να πρέπει να απολογηθεί σε ένα τσούρμο αγνώστους, επειδή είδε ένα σκυλάκι και του άρεσε, αποφάσισε να το πάρει, και μετά είπε την αλήθεια για την καταγωγή του"..........

Μια ερωτηση μονο...το κουταβι ποσο το αγορασε?
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ίσα ίσα, επειδή καταλαβαίνουμε πολύ καλά κάνουμε αυτή τη συζήτηση :D
Δεν καταλαβαίνετε αλλά θα τοκάνω ακόμα πιο λιανά.

Προσωπικά δεν είπα πουθενά τη λέξη «υπόγεια», ούτε υπονόησα ότι γίνεται κάτι κακό και ύπουλο. Είπα ότι ο κάθε επαγγελματίας που δίνει συμβουλές, το κάνει γιατί έχει συμφέρον, είναι η δουλειά του, φτιάχνει μια καλή εικόνα, «βιτρίνα» για το μαγαζί του. Γιατί αυτό είναι κακό δηλαδή? Όταν μπαίνω σε ένα μαγαζί με ρούχα πχ, με εξυπηρετούν και απαντούν στις ερωτήσεις μου ακόμα και αν δεν ψωνίσω από εκεί, γιατί θέλουν να κάνουν καλή εντύπωση, να φτιάξουν καλό όνομα και ίσως κάποια άλλη φορά να τους προτιμήσω, έτσι δεν είναι?
Αυτό με την δική σου λογική του δούνε και λαβείν είναι λογικό. Η γενική εικόνα όμως και δή του εμπορίου ρούχων δεν μπορεί να γίνεται ο κανόνας σε κάθε περίπτωση. Τα ζώα δεν είναι πουκάμισα και ο μελλοντικός ιδιοκτήτης σκύλου δεν είναι μ$^&%ας να το θέσω έτσι να του χαμογελάσει η πωλήτρια και να αγοράσει το πουκάμισο. Αν κάποιος σκέφτεται ή πιστεύει ότι του αξίζει αυτή η πρακτική και αντιμετώπιση, δεν μπορώ να τον βοηθήσω. Αν κάποιος θέλει να προσπαθούν να του πουλήσουν σαν να βρίσκεται στο κατάστημα καλλυντικών δεν με αφορά.

Αρα κατ’ εσέ, ο επαγγελματίας πρέπει να έχει ποιοτική και ποσοτική συμμετοχή γιατί από αυτήν θα κριθεί, συνεπώς οφείλει να παρουσιάζει μια καλή εικόνα στο φόρουμ. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, εσύ γιατί διαφωνείς? Εκτός κι αν άλλαξες γνώμη από τις 06/05 που έγραψες τα παραπάνω λόγια.
Είναι πολύ πιο απλό. Ο επαγγελματίας που ξέρει και χρησιμοποιεί το internet και τα forums θα ήθελα να προσφέρει ό,τι μπορεί (τις γνώσεις του) και όχι απλά να βάζει αγγελία και να εξαφανίζεται. Με ενοχλεί όσο κι εσένα. Αυτό και μόνο. Οι περαιτέρω επεκτάσεις και ερμηνείες περί βιτρίνας και κρίσεων δεν με αφορούν. Είναι λάθος.

Ορίστε? Θα απαιτήσεις τη συγνώμη μας? Λυπάμαι αλλά δεν προλαβαίνω να ζητήσω συγνώμη σε δύο μέρες μόνο, γιατί έκανα τη βλακεία και είπα πριν λίγο καιρό ότι οι γιατροί παίρνουν φακελάκι και τώρα πρέπει να πιάσω έναν ένα όσους δεν παίρνουν, και να ζητήσω συγνώμη, άρα πρέπει να περιμένεις τη σειρά σου!
Και αυτό αν έκανες πάλι θα έσφαλλες ανήσουν πχ σε μία συνάθροιση που θα περιελάμβανε πολλούς γιατρούς και θα αναγκαζόσουν να ζητήσεις συγγνώμη (ακόμα και από αυτούς που φακελώνονται) ή να αποχωρήσεις από μία χαλασμένη ατμόσφαιρα σε μία παρέα στην οποία είπες απλά το απόφευγμά σου ... θα έθιγες δε ανθρώπους που δεν θα έπρεπε και δεν θα έφταιγαν. Κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς. Αν δεν σε απασχολούν ή καλύπτεσαι από την απόσταση που προσφέρει το διαδίκτυο ή θεωρείς ότι είσαι μόρτισσα και δεν σε πιάνει τίποτα δεν μπορώ πάλι να σε βοηθήσω.

Μα είμαστε σοβαροί? Είπα εγώ ποτέ ότι «ο denis έχει πουλήσει κουτάβια σε μέλη του φόρουμ» (που και να το είχες κάνει δηλαδή, που είναι το κακό?)??? Γιατί ακριβώς να ζητήσω συγνώμη? Είπα μια γενική αλήθεια, αλλά όλα τα γενικά έχουν και κάποιες εξαιρέσεις, όλοι το ξέρουν αυτό, δε χρειάζεται να κάνουμε λιανά την κάθε μας κουβέντα! Από κει και πέρα αν θίγεσαι εσύ αγαπητέ μου, ίσως είναι γιατί η αλήθεια ενοχλεί, οπότε ψάξε καλύτερα τις προθέσεις σου, ίσως κάνεις πράγματα υποσυνείδητα.
Οχι, αυτό που με έθιξε είναι ότι είπες ότι γράφετε "για να φτιάξετε βιτρίνα και να πουλήσετε κουτάβια" έθιξες ηθική και υποννόεισες σκοπιμότητες άκομψα και ατεκμηρίωτα. Και να είχα πουλήσει πάλι θα θιγόμουν.

Οσο για την "γενική αλήθεια" ... ελπίζω να γνωρίζεις πολλούς περισσότερους επαγγελματίες του χώρου από όσους εγώ, και να μπορείς να το τεκμηριώσεις ... γιατί εγώ γνωρίζω πολλούς και αρκετοί από αυτούς γράφουν χωρίς απολύτως καμία σκοπιμότητα. Ξαφνικά έγινε αξίωμα μία "γενική αλήθεια" επειδή το λέει ποιός ? Θύμισέ μου ... λοιπόν για μένα δεν είναι αυτό αλήθεια ... τόσο απλά ...

Αυτό πάλι το «ΑΝ» με τα κεφαλαία τι ήταν? Από τη στιγμή που ούτε εγώ, ούτε ο sl8 απ’ ότι είδα, έχουμε εκφράσει καμία διάθεση για αποχώρηση, θεωρώ την πρότασή σου απειλητική. Το «ΑΝ» μάλλον σημαίνει «ΒΑΝ»! Αν λειτουργείτε έτσι εδώ, τότε λογικό είναι να μη βρεθεί «ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ» (sic) να πει κάτι που θα σε θίξει. Όπως λέει και το παλιό καουμπόικο ανέκδοτο, «δεν έχω εχθρούς, τους σκότωσα όλους!» :D
Μακάρι να είσαι φωτεινή εξαίρεση και να είσαι ο πρώτος χρήστης που ενώ συμμετείχε πρώτη φορά κάνοντας καυγά και παρατηρήσεις παρέμεινες και πρόσφερες κι εσύ στην διαδικτυακή μας κοινότητα. Η εμπειρία μου λέει άλλα και δεν θυμάμαι ούτε έναν που να το έκανε αυτό. Δεν θέλω να σκοτώσω τους εχθρούς γιατί δεν έχω .... επίσης δεν έχω ΟΥΤΕ έναν φίλο στην ζωή μου που να μην έχω τσακωθεί κάποια στιγμή εδώ μέσα και μετά έγινε φίλος μου ... είχα επίσης κάποιους φίλους με τους οποίους δεν μιλάω λόγω του forum κοκ ... επειδή ζώ στην πραγματική ζωή επέτρεψέ μου να μην ασχοληθώ με ... internetικές φιλίες ... αν κάποιος τα πιστεύει αυτά έχει πρόβλημα και πάλι δεν μπορώ να τον βοηθήσω. Οτι απείλησα με ΒΑΝ είναι ένα ακόμα δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα και δεν με αφορά.

Σχετικά με αυτά που είπες στον sl8, θα ξεκινήσω λέγοντας πως θεωρώ μέγιστη αγένεια και κατινιά να μεταφέρονται συνομιλίες ή μέρος αυτών, χωρίς τη συγκατάθεση όλων των συνομιλητών. Πρόσεχε λίγο, η προσπάθειά σου να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο δεν πρέπει να σε κάνει να χάνεις την ψυχραιμία σου και να προβαίνεις σε τακτικές που δεν ταιριάζουν σε σοβαρούς ανθρώπους, ειδικά σε άντρες. Άσε που χάνεις και τον ειρμό σου και δεν είναι ξεκάθαρο σε όλα τα σημεία, αυτό που θες να πεις.
Ισως ... περιμένω και το αποτέλεσμα του ψυχογραφήματος και για τις δύο πλευρές :D Για να μιλήσουμε σοβαρά ... όπως πολλοί εκτροφείς ακούμε όλο και συχνότερα το ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ "αν δεν μου βγεί καλός ο σκύλος θα σε κράξω στα forum" έτσι νομίζω ότι αυτό δεν μπορεί να είναι μονόπλευρο ... όταν ένας άνθρωπος θίγει επώνυμους και υπαρκτούς ανθρώπους, σπιλώνει συνειδήσεις αναφέρεται σε ηθική και σκοπιμότητα, επηρεάζει ζωές και κρίνει τον επαγγελματισμό, την ακεραιότητα και τον χαρακτήρα κάποιου, δεν μπορείς να λές στον κάποιον "πώς του απαντάς έτσι" ... γιατί αυτό λές ... και μην ξεχνάς κάτι ... ΟΠΟΙΑ συμπεριφορά έχω την έχω πρός τον sl (και τον κάθε sl) ... δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι την διαφορά και σε ποιόν κόσμο ζείς ... είμαι ευθής -είμαι αγενής - είμαι ευγενικός είμαι αναλυτικός είμαι προσβλητικός είμαι 1002 πράγματα πρόςτον sl ... ένα nickname ... ένα τίποτα ...

Αυτό που διαβάζω εγώ είναι τα λόγια ενός θιγμένου ανθρώπου. Δεν είχες το σκύλο που ήθελε ο υποψήφιος πελάτης, τον ενημέρωσες πότε θα έχεις γέννες για να έρθει τότε, αλλά εκείνος βρήκε κουτάβι αλλού και αυτό σε χάλασε. Απλά τα πράγματα. Το ότι θίχτηκες και νόμισες ότι σε υποτίμησε φαίνεται ξεκάθαρα από αυτό:
Ναι θιγμένου αλλά όχι επειδή δεν είχα τον σκύλο και πήρε από αλλού. Επειδή μίλησα, ενημέρωσα, έκανα έναν "τηλεφωνικό φίλο" ο οποίος "δάγκωσε" και "δαγκωσε" άσχημα ... Επέτρεψέ μου να έχω την εμπειρία (και αν δεν το πιστεύεις εσύ πάλι δεν με αφορά να ξέρω ότι στο 99% των περιπτώσεων που δεν δίνεις κάποιον σκύλο τώρα δεν τον δίνεις ποτέ. Με αυτό το σκεπτικό πώς μπορεί να τρελλάθηκα που δεν πήρε σκύλο από εμένα ? Μου συμβαίνει κάθε μέρα ...

Το αστείο είναι ότι είχα ένα τέτοιο κουτάβι ... όλοι έχουν ένα τέτοιο κουτάβι ... η ΧΕ έχει δεκάδες τέτοια κουτάβια ... :) επέλεξα επειδή θεώρησα λάθος ότι ο άνθρωπος ψάχνεται σοβαρά να μείνει όσο το δυνατόν πιο ευχαριστημένος γίνεται από τον σκύλο του, ενημερώνοντάς τον και λέγοντάς του πότε θα έχω έναν σκύλο ακριβώς όπως τον θέλει έχοντας την εμπειρία να ξέρω ότι δεν ξέρει ακριβώς τί θέλει ... γνωρίζοντας πολύ καλά ότι πιθανότατα δεν θα πάρει από εμένα ... αυτά δεν περιμένω να τα καταλάβεις ... τα γράφω μήπως τα καταλάβει κάποιος άλλος και κυρίως όλοι όσοι αναζητούν τον "σωστό" εκτροφέα και ερωτώ ποιός και πόσο και με τί κοινό θα είναι οσωστός εκτροφέας για πχ 20 χρόνια ??
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Αφού είχες, ή μπορούσες να βρεις, γιατί δεν το έκανες λοιπόν? Θα είχε πάρει το «σωστό» κουτάβι ο άνθρωπος και θα γλίτωνε από τη γκρίνια σας και από το να πρέπει να απολογηθεί σε ένα τσούρμο αγνώστους, επειδή είδε ένα σκυλάκι και του άρεσε, αποφάσισε να το πάρει, και μετά είπε την αλήθεια για την καταγωγή του.
Ετοιμάζομαι για ένα ταξίδι και δεν είχα τον χρόνο να ψάχνω για κουτάβια στην ΧΕ να μεταπωλήσω :D ... αυτοί οι "εκτροφείς" λόγω συνθηκών έδρασαν και δυστυχώς δρούν τόσα χρόνια ... αυτούς τους εκτροφείς αξίζουΜΕ

Τελικά όμως τι αποδεικνύεται? Πριν λίγο χτυπιόσουν και φώναζες πως δεν έχεις πουλήσει ποτέ κουτάβι σε κάποιον από το φόρουμ, ως απόδειξη της ανιδιοτέλειάς σου. Αμέσως μετά, μόνος σου λες ότι υπήρξε (τουλάχιστον ένας) υποψήφιος πελάτης, ο οποίος όμως τελικά δεν πήρε κουτάβι από σένα. Ανθρώπινο είναι να τσαντίζεσαι που δεν έχεις καταφέρει να πουλήσεις ούτε ένα κουτάβι μέσω φόρουμ. Νιώθεις ότι παρόλο που προσπαθείς τόσο εδώ μέσα, δεν καταφέρνεις να πείσεις. Συγκρατήσου όμως λίγο, δεν είναι ανάγκη να καταφεύγεις σε υπερβολές, δηλώσεις που μπάζουν και φωνές! Κάνεις κακό στην εικόνα σου και η συζήτηση ξεφεύγει και καταλήγει σε τσακωμούς, πράγμα που είναι πολύ άσχημο για το φόρουμ. Είμαι εδώ μόνο ένα μήνα, αλλά βλέπω ότι πολλά ποστ έχουν την κατάληξη που έχει και αυτό εδώ, εξαιτίας συγκεκριμένων ατόμων.
Τηλεφωνικά μίλησα. Αν κάποιοςψάχνει από τα forum και το τηλέφωνο τί γίνεται μπορούμε να ζητάμε ταυτότητες ή προσωπικά στοιχεία ? Δεν ήξερα να μην απαντάω σε pm λές ε ? Τις φωτογραφίες των κουταβιών προτείνεις να τις στέλνουμε με ταχυδρομικά περιστέρια ? οκ ... θα προσέχω άλλη φορά ...

Αν προσπαθούσα να πουλήσω κουτάβια από το forum ή είχα ανάγκη να το κάνω να είσαι σίγουρη ότι έχω την νοημοσύνη να :
1) χρησιμοποιώ το forum με άλλο τρόπο και όχι όπως το χρησιμοποιώ
2) γραφτώ σε όλα τα forums
3) βάλω αγγελία πώλησης όπως έχω βάλει και ενήλικου ( άρα επιτρέπεται και άρα μου επιτρέπει και η ηθική μου να βάλω)

τίποτα από αυτά δεν έχω κάνει ...

Αυτό που καταλαβαίνω τελικά, τόσο από το περιεχόμενο αυτών που γράφεις όσο και από τον τρόπο γραφής σου (κεφαλαία, υπογραμμισμένα, bold κτλ) είναι ότι κάνεις μεγάλη προσπάθεια να επιβληθείς και τα καταφέρνεις μια χαρά με πολλούς εδώ, μπράβο. Ελπίζω μόνο με τα ζώα να είσαι πιο ψύχραιμος. Το ίδιο και όλοι οι υπόλοιποι που γράφουν με παρόμοιο ύφος. Ελπίζω επίσης, να τα σέβεστε περισσότερο από ότι τους συνομιλητές σας και να τα αντιμετωπίζετε με λιγότερη ειρωνεία και «παγγνωσία».
[/QUOTE]

Με τα ζώα συννενοούμαι καλύτερα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Εκανα μεγάλη προσπάθεια (αν και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να διαβαστεί ένα τόσο flat μεγάλο κείμενο) να υποκύψω σε ένα από τα αυθαίρετα συμπεράσματα σου και να μην χρησιμοποιήσω bold αφ'ενός για να μην είμαι καιαντίθετος σε όλα αφετέρου για να δώ άμα επιβάλλομαι και χωρίς κεφαλαία, γιατί το έχω μεγάλη ανάγκη, όπως πολύ σωστά ψυχογράφησες ... :D Για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να αναφερθώ περαιτέρω γιατί μου λείπουν αφάνταστα τα κεφαλαία :p :p
 


Pal

Active Member
5 Μαϊου 2009
33
0
Λίγο μπερδευτήκατε!!!
Εγώ βγάζω παντός αυτό το συμπέρασμα!
αναζητώντας rottweiler ΚΑΛΟ και ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟ (πρωτότυπο) μίλησες μαζί μου και τηλεφωνικά και σου ανέφερα ότι ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ σκύλο για show ή δυνάμει μεγαλόσωμο ? Λές να μην ήξερα ότι δεν θα μπορείς να αξιολογήσεις ένα κουτάβι 6 κιλών ώς μη μεγαλόσωμο όπως και έγινε ? Επέλεξα να μην σου πώ ψέμματα και να μην σε δουλέυω όπως ΑΛΛΟΙ έκαναν σε μένα και πολλούς από εμάς εδώ μέσα για χρόνια ...
Εδώ με λίγα λογία αυτά που τονίζει ο denisείναι ότι μπορούσε εύκολα να τον ξεγελάσει άλλα δεν το έκανε! μπορούσε άνετα όπως και έγινε να του δώσει ενα κουτάβι που να μη πληροί τις προϋποθέσεις που ζητούσε ο αγοραστής!!!

Ενημερώθηκες από εμένα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για το πότε θα έχω γέννες και συγκεκριμένα από τα σκυλιά που ήθελες ?
Κατανοητό νομίζω άπλα τον ενημέρωσε ποτέ θα έχει αυτό που ζήτησε!!! [FONT=&quot]Αν κάποιος ξέρει πραγματικά τι ζητάει τότε περιμένει είδη έχει διαβάσει η ενημερωθεί ότι χρειάζεται προπάντων υπομονή!!! Σχεδόν πάντα ένας εκτροφέας θα σου ζητήσει να περιμένεις έτσι θα βγάλει από την μεριά του κάποια συμπεράσματα!!![/FONT]

Και τέλος ... σου είπα "θα σου βρώ" ... "θα σε φτιάξω" ... "έχω μεγαλόσωμα τώρα" (λές να μην έχω ή να μπορώ να βρώ ?) ή κάτι παρόμοιο ? Σε έστειλα κάπου αλλού ? Σου εστειλα φωτογραφίες από κάποιο super κουτάβι ? (λές να μην έχω? )
Εδώ όλα αυτά τα έχει με ερωτηματικά (τα οποία τα έκανα boltκαι κόκκινα εγώ για να ξεχωρίσουν ) αν ψάξετε ενημερωθείτε και το σκεφτείτε λίγο παραπάνω θα δείτε ότι όλα αυτά είναι πράγματα που πρέπει να ανησυχείτε όταν τα ακούτε από το στόμα κάποιου «εκτροφέα» γενικότερα εναι στρατηγική κουταβέμπορων και απλά ρωτάει αν τα έκανε! Λοιπόν το έκανε?
Εγώ δεν είμαι φωτεινός παντογνώστης οπότε άπλα θα πω την γνώμη μου όντος υπάρχει μια αναστάτωση και επιθετικότητα για αυτούς που ξεκινάνε μια έρευνα και στο τέλος περνούν μια απόφαση τέτοια γιατί αυτοί χωρίς να το κάνουν από κακές προθέσεις επιβραβεύουν άτομα (στη συγκεκριμένη περίπτωση την φίλη του) να ξανά κάνουν απερίσκεπτα γέννες χωρίς να ξέρουν τι επιπτώσεις μπορούν να έχουν στις ζωούλες που φέρνουν στον κόσμο 1-2 λάθος επιλογές πχ μια αιμομειξία η ένας επιβήτορας με κληρονομικές παθήσεις!!! Σίγουρα αν sl8 την απέρριπτε με επιχειρήματα που διάβασε από εδώ θα την έβαζε σε σκέψεις!!!
 
Last edited:


βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
μα συγνωμη...δεν ειναι ολοφανερο πως το εκανε πολυ απλα γιατι του κοστισε πολυ-πολυ πιο φτηνα? δηλαδη πηρε κανενα σουπερ κουταβι? και πως ξερει να ξεχωρησει ενα σουπερ κουταβι?
 


sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Κάτι τέτοιο έχω καταλάβει κι εγώ από την περιήγησή μου ως τώρα στο φόρουμ. Επίσης υπάρχει και η κλασσική "κλίκα" που βρίσκεις στα περισσότερα φόρουμ. Δεν πειράζει, ο καθένας συμμετέχει για τους δικούς του λόγους και σίγουρα δεν πρόκειται να πτοηθώ από την αγένεια και το υφάκι κανενός "φωτεινού παντογνώστη". :)
η κλικα που ανοίγει ματια! η κλικα που δεν επιτρεπει στα λαμογια να εκμεταλευεται τον κοσμο! η κλικα που δεν πουλαει τα σκυλια της,τις υπηρεσιες της ή τα κοληματα της.

ε σε αυτην την κλικα γουσταρω να ανοικω και θα γουσταρω για παντα. αν σας πεφτουμε αποτομοι υπαρχουν και αλλου φορα που μπορειτε να συνδιαλαγητε. δεν ειστε υποχρεωμενοι να μας ανεχεστε.
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ελα ρε Χλοη! Ποσα καθαροαιμα αδεσποτα βλεπεις τριγυρω σου;
Πόσα?
Για έλα μια βόλτα από το φάληρο?

Προσωπικά δεν είπα πουθενά τη λέξη «υπόγεια», ούτε υπονόησα ότι γίνεται κάτι κακό και ύπουλο. Είπα ότι ο κάθε επαγγελματίας που δίνει συμβουλές, το κάνει γιατί έχει συμφέρον, είναι η δουλειά του, φτιάχνει μια καλή εικόνα, «βιτρίνα» για το μαγαζί του. Γιατί αυτό είναι κακό δηλαδή? Όταν μπαίνω σε ένα μαγαζί με ρούχα πχ, με εξυπηρετούν και απαντούν στις ερωτήσεις μου ακόμα και αν δεν ψωνίσω από εκεί, γιατί θέλουν να κάνουν καλή εντύπωση, να φτιάξουν καλό όνομα και ίσως κάποια άλλη φορά να τους προτιμήσω, έτσι δεν είναι?
και για άλλη μια φορα στο στόχαστρο οι εκτροφής του forum μας.
Oτι και να πουν θα είναι είτε για υπόγειους σκοπούς, είτε για να ξεσκονίσουν την βιτρίνα, είτε ενίοτε για να ρίξουν σταχτη στα ματια μας..

Μάλιστα..και ο Ελληνας μιλησε..

Αρα κατ’ εσέ, ο επαγγελματίας πρέπει να έχει ποιοτική και ποσοτική συμμετοχή γιατί από αυτήν θα κριθεί, συνεπώς οφείλει να παρουσιάζει μια καλή εικόνα στο φόρουμ. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, εσύ γιατί διαφωνείς? Εκτός κι αν άλλαξες γνώμη από τις 06/05 που έγραψες τα παραπάνω λόγια.
και συνεχίζεται ο παραλογισμός..
Ανθρώπινο είναι να τσαντίζεσαι που δεν έχεις καταφέρει να πουλήσεις ούτε ένα κουτάβι μέσω φόρουμ. Νιώθεις ότι παρόλο που προσπαθείς τόσο εδώ μέσα, δεν καταφέρνεις να πείσεις. Συγκρατήσου όμως λίγο, δεν είναι ανάγκη να καταφεύγεις σε υπερβολές, δηλώσεις που μπάζουν και φωνές! Κάνεις κακό στην εικόνα σου και η συζήτηση ξεφεύγει και καταλήγει σε τσακωμούς, πράγμα που είναι πολύ άσχημο για το φόρουμ. Είμαι εδώ μόνο ένα μήνα, αλλά βλέπω ότι πολλά ποστ έχουν την κατάληξη που έχει και αυτό εδώ, εξαιτίας συγκεκριμένων ατόμων.
και κάπου εδώ η καρεκλα γέρνη πίσω..
ο γιατρός φοράει τα γυαλιά του και η ψυχοθεραπεία αρχίζει..

Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν και τέτοιοι, είναι αυτό που λέμε "λαμπρές εξαιρέσεις". Απλά συνήθως αυτοί δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά γιατί είναι άτομα χαμηλού προφίλ.
Oχι για να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη..

Oπου βλέπετε φως μην μπειτε το σκοτάδι είναι πιο ήρεμο.., γιατί το φως "γκαβωνει"..


Κάτι τέτοιο έχω καταλάβει κι εγώ από την περιήγησή μου ως τώρα στο φόρουμ. Επίσης υπάρχει και η κλασσική "κλίκα" που βρίσκεις στα περισσότερα φόρουμ. Δεν πειράζει, ο καθένας συμμετέχει για τους δικούς του λόγους και σίγουρα δεν πρόκειται να πτοηθώ από την αγένεια και το υφάκι κανενός "φωτεινού παντογνώστη"
O κάθε ένας συμμετέχει για τους δικούς του λόγους..
Eγώ παράδειγμα, έχω κάνει κονε με τον περιπτερα του forum και παιρνω τσάμπα 2 χρονια παρα 4 μήνες κοκακόλες τσάμπα..!!!:maria:

Τώρα γιατί λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και δεν μελώνουμε τα αυτάκια.., γιατί κάποιοι από εδώ βρήκαμε καθαρόαιμα στο δρόμο, άλλοι αγοράσαμε από byb, άλλοι την πατησαμε απο πετ σοπ, αλλα καταλάβαμε και προσπαθούμε να το μεταδώσουμε μπας και βάλουμε ένας ένας το λιθαράκι του προωθώντας την υπεύθυνη κυνοφιλία, προσπαθώντας να ξεστραβωσουμε την εθελοτυφλία των ελλήνων..
Λάθη δικά μας ..να μην τα κάνουν άλλοι..

Είναι όλα για σκοπούς, είναι όλα για εξυπηρέτηση συμφερόντων και αυτοπροβολής.
Μετά λοιπόν από την ψυχοθεραπεία, καλο είναι να αναλογιστούμε ποσο καλά ξέρουμε να ακούμε, να σκεφτόμαστε και να βλέπουμε..

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάμε το δάχτυλο..
 
Last edited:


sl8

Well-Known Member
12 Απριλίου 2009
149
4
Ηράκλειο Κρήτης
Ντένις σίγουρα δεν θα αναλωθώ σε τεμαχισμένα και κουραστικά quotes, θα προσπαθήσω αντίθετα να ακολουθήσω τον ασυνάρτητο και αδόμητο γραπτό σου λόγο. Προσπάθησες ίσως να πεις κάτι, μάλλον στην πορεία το έχασες και τέλος κατέληξε σε παραλήρημα. Αυτό δεν το λέω εγώ, νομίζω οτι έγινε αντιληπτό. Και θα εξηγήσω παρακάτω.

Πρώτα πρώτα δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρθηκες στην μεταξύ μας επικοινωνία και ποιό πρόβλημα υπήρξε. Απο που να αρχίσω, απο το κουτάβι 6 κιλών που το ανέφερα οχι για να δείξω τι "κτήνος" είναι αλλά για το τι καλοφαγάς και μπουλούκος είναι; Το χαρούμενο ύφος γραφής μου στην συγκεκριμένη παράθεση είναι απόλυτα διακριτό, δεν το παρατήρησες; ίσως γιατί δεν συνηθίζω να υπογραμμίζω και να μπολντάρω οτι μου κατέβει και όπως μου κατέβει για να εκφράσω τα συναισθήματά μου.

Δεν έπιασα να κάνω μορφολογική ανάλυση του σκύλου, έλεος...Ούτε είπα οτι είμαι γνώστης της ράτσας, γι αυτό μπήκα αρχικά εδω μέσα...αλλά μάλλον το ξεχάσατε στην πορεία μερικοί και ως άλλες Ζήνες της αμερικάνικης μυθολογίας καταφύγατε σε υστερικούς αλαλαγμούς..

Θα πω πέντε κουβέντες. Μετά από αυτές, οι υπόλοιπες αμπελοφιλοσοφίες, δεν θα χρήζουν νομίζω καμιάς περαιτέρω ανάλυσης. Μπορώ να σου φέρω πολλά από αυτά που έγραψες σε αντιπαράθεση με άλλα που επίσης έγραψες και μάλιστα σε απόσταση μερικών σειρών. Το θεωρώ ανούσιο. Όποιος διαθέτει κοινή λογική μπορεί να διακρίνει που ξεκινάει η κατινιά(να το πώ λαϊκά) και πως αυτή η κατινιά καταλήγει στο να εκθέτει τον γράφοντα ανεπανόρθωτα.

Δεν σε κατηγόρησα. Προσπάθησα αντίθετα να μην αναφέρω καν την επικοινωνία μας για να μην δημιουργηθεί η εσφαλμένη εντύπωση (λόγω της τροπής που είχε πάρει η κουβέντα) ότι εσύ συγκεκριμένα ο Ντένις ο εκτροφέας και εκπαιδευτής (ή όποιος άλλος εκπαιδευτής από εδώ) προσπαθείς να κερδοσκοπήσεις μέσω αυτού εδώ του φόρουμ.

Λέγοντας ότι δεν υπάρχουν «καλοί Σαμαρείτες» εννοώ ότι ο καθένας προσφέρει τις συμβουλές του στο φόρουμ για να προβάλει την δουλειά του, οπότε δεν υπάρχει ανιδιοτέλεια σε αυτό. Από πότε είναι παρεξηγήσιμο να προβάλει κανείς τη δουλειά του, ειδικά αν είναι σωστή; και γιατί νιώθεις ότι θίγεσαι;

Και επέλεξα αυτόν τον τρόπο να το γράψω και να μην το κάνω "λιανά" όπως τα κάνεις εσύ γιατί όπως θα πω για πολλοστή φορά πρώτον, δεν μου αρέσει ο παπαγαλισμός και το γλείψιμο και δεύτερον, δεν μου αρέσει να προσβάλλω τη νοημοσύνη κανενός εδώ μέσα αναλύοντας και επεξηγώντας κάθε λεξούλα και φράση όπως όταν συλλαβίζαμε στο δημοτικό..

Τέλος θα μου επιτρέψετε ενα μικρό quote το οποίο είναι χαρακτηριστικό και πραγματικά πιστεύω οτι σκιαγραφεί τον χαρακτήρα και το μορφωτικό σου επίπεδο και ειλικρινά, θα μπορούσα να είχα περιοριστεί σε αυτό και μόνο αφήνοντας ασχολίαστα όλα τα άλλα.

όταν ένας άνθρωπος θίγει επώνυμους και υπαρκτούς ανθρώπους, σπιλώνει συνειδήσεις αναφέρεται σε ηθική και σκοπιμότητα, επηρεάζει ζωές και κρίνει τον επαγγελματισμό, την ακεραιότητα και τον χαρακτήρα κάποιου, δεν μπορείς να λές στον κάποιον "πώς του απαντάς έτσι" ... γιατί αυτό λές ... και μην ξεχνάς κάτι ... ΟΠΟΙΑ συμπεριφορά έχω την έχω πρός τον sl (και τον κάθε sl) ... δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι την διαφορά και σε ποιόν κόσμο ζείς ... είμαι ευθής -είμαι αγενής - είμαι ευγενικός είμαι αναλυτικός είμαι προσβλητικός είμαι 1002 πράγματα πρόςτον sl ... ένα nickname ... ένα τίποτα ...

Τώρα εδώ θα μπορούσαμε να αναλύσουμε λιγάκι αυτά που γράφεις.

Καταρχήν το "ζουμί" είναι οτι για σένα υπαρκτοί άνθρωποι είναι μόνο οι επώνυμοι όπως εσύ (λίγο αστείο αυτό αν οχι προσβλητικό για όσους ασχολούνται με το ίντερνετ) γιατί στο τέλος γράφεις οτι ο sl είναι ενα nickname, ενα τίποτα. Εκτός κι αν εννοείς οτι εγώ είμαι ενα τίποτα γιατί ξεκινάς γράφοντας: "όταν ενας άνθρωπος..."άρα κάτι υπαρκτό, που είναι όμως ο sl:confused:. Μας μπερδεύεις...
Η ουσία είναι οτι πίσω απο ενα nick υπάρχει πάντα κάποιος άνθρωπος όπως όλοι οι άλλοι ο οποίος δεν υποχρεούται να δηλώσει τα στοιχεία του, πόσο μάλλον να κριθεί για αυτό και να χαρακτηριστεί ως ενα...τίποτα.
Εσύ αγαπητέ μου όμως τα στοιχεία τα δικά μου τα έχεις, άρα απλά με απαξιώνεις οπότε και γω δεν έχω τίποτε άλλο να πω μαζί σου.
Ο χρονος μου ειναι πολυτιμος και προτιμω να τον αφιερώνω στο σκυλάκι μου από το να τον σπαταλάω σε ανούσιες αντιπαραθέσεις, γι' αυτό σταματάω εδώ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τις ευχές σας, θα τα πούμε σε κάποιο άλλο τόπικ.
 
Last edited:


George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
238
Τόσο λάθη σε τόσα πολλά επίπεδα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με νέους και άσχετους ώς προς το θέμα του φόρουμ που είναι τα σκυλιά, να κάνουν επίθεση προσβλητική και αναιδή σε ανθρώπους που προπαθούν να ενημερώσουν και να τους "ανοίξουν τα μάτια", όχι απο συμφέρον βέβαια, αυτό και αν είναι γελοίο επιχείρημα, αλλά γιατί αγαπούν πραγματικά τα σκυλιά. (προς Frida - sl8 - Apache ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ) σκεφτείτε μόνο ψύχραιμα πόσα μάθατε σε αυτό το φόρουμ σχετικά με το θέμα σκύλος, αυτό πού οφείλετε νομίζετε? στην υστεροβουλία των εκτροφέων όπως γράφεται? ΕΛΕΟΣ :mad: λίγη κοινή λογική επιτέλους.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο apache
γεια σου frida kai sl8.ηδη μου ειστε και οι 2 πολυ συμπαθεις
Χαχα, δεν το περίμενα ότι θα γίνω συμπαθής σε κάποιον, ευχαριστώ
Αλήθεια frida γιατί γράφτηκες σε αυτό το φόρουμ?
 


apache

Well-Known Member
14 Απριλίου 2009
54
0
αθηνα
Τόσο λάθη σε τόσα πολλά επίπεδα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με νέους και άσχετους ώς προς το θέμα του φόρουμ που είναι τα σκυλιά, να κάνουν επίθεση προσβλητική και αναιδή σε ανθρώπους που προπαθούν να ενημερώσουν και να τους "ανοίξουν τα μάτια", όχι απο συμφέρον βέβαια, αυτό και αν είναι γελοίο επιχείρημα, αλλά γιατί αγαπούν πραγματικά τα σκυλιά. (προς Frida - sl8 - Apache ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ) σκεφτείτε μόνο ψύχραιμα πόσα μάθατε σε αυτό το φόρουμ σχετικά με το θέμα σκύλος, αυτό πού οφείλετε νομίζετε? στην υστεροβουλία των εκτροφέων όπως γράφεται? ΕΛΕΟΣ :mad: λίγη κοινή λογική επιτέλους.

[QUOTEΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο apache
γεια σου frida kai sl8.ηδη μου ειστε και οι 2 πολυ συμπαθεις
Χαχα, δεν το περίμενα ότι θα γίνω συμπαθής σε κάποιον, ευχαριστώ QUOTE]

Αλήθεια frida γιατί γράφτηκες σε αυτό το φόρουμ?
εχω τονισει πολλακις το ποσο μεει βοηθησει αυτο το forum,δεν το εχεις δει?
 


George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
238
Kαι αυτό εδώ τι είναι?

για ολα τα υπολοιπα που εχεις πει frida ειμαι με το μερος σου.ειναι καποιοι εδω που σε καθε καλωσορισμα νεου μελους ρωτανε επιδεικτικα"απο που το πηρες?"
αμα δεν πεις τη μαγικη λεξη εκτροφεας πεφτει γα**σι αγριο
ειναι για να γελας μεχρι δακρυων τα ατομα
γραψτους κανονικα...καλα ξηγηθηκε
 


apache

Well-Known Member
14 Απριλίου 2009
54
0
αθηνα
Kαι αυτό εδώ τι είναι?
καλα ειναι δυνατον?τι σχεση εχει το οτι μεχει βοηθησει το forum με το γεγονος οτι εχω διαφωνησει με καποιους?το πρωτο μου post αναφερει ποσο πολυ μεχουν βοηθησει καποιοι εδω αφιλοκερδως και χωρις σκοπιμοτητες.εκτος αν κατα τη γνωμη σου επρεπε να συμφωνω με ολους εδω.ε?αυτο ειναι?ε, ρε κατι φωτεινα μυαλα που κυκλοφορανε :mad::mad:
 


George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
238
Δεν κάνω προσωπική αντιπαράθεση, απλώς σκέψου πιοι είναι αυτοί που συμφωνείς και πιοι είναι αυτοί που διαφωνείς στο συγκεκριμένο ποστ και για ποιούς λόγους.
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το μόνο που έχω να πω, είναι πως κακώς ασχολούμαστε με το θέμα.
Ας δεχτούμε πως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια ποιότητα και το ίδιο ήθος.

Σε αυτήν την κοινότητα, όλοι μας κρινόμαστε καθημερινά από την προσφορά μας. Το ποιος αξίζει τον σεβασμό μας και ποιος την αδιαφορία μας, το γνωρίζουμε πολύ καλά.

Όσοι έχουν έρθει στο φόρουμ με σκοπό να δημιουργήσουν προβλήματα, να προκαλέσουν αναταραχή, να βρίσουν, να απαξιώσουν και να χλευάσουν, πολύ γρήγορα αντιλαμβάνονται ότι το κλίμα εδώ δεν τους «σηκώνει».

Εγω προτεινω να τους αγνοήσουμε. Όσο ασχολουμαστε μαζι τους, τοσο περισσοτερη αξια τους δινουμε.
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Ωρέ παλικάρια και κοπέλες...αρκετή ζέστη κάνει έξω!Μην ανεβάζουμαι την θερμοκρασία και μέσα...Ψυχραιμία!:)
 


Frida

Active Member
17 Απριλίου 2009
32
0
Αθήνα
μα συγνωμη...δεν ειναι ολοφανερο πως το εκανε πολυ απλα γιατι του κοστισε πολυ-πολυ πιο φτηνα? δηλαδη πηρε κανενα σουπερ κουταβι? και πως ξερει να ξεχωρησει ενα σουπερ κουταβι?
Κι εσύ που ξέρεις πόσο πλήρωσε ο άνθρωπος και το λες αυτό? Είδες να κάνει πουθενά παζάρια και τον έκοψες για φτηνιάρη? Πότε ακριβώς ανέφερε ο ίδιος ότι θέλει ή πήρε το «σούπερ» κουτάβι? Μου θυμίζεις κάτι κυρίες από τα μεσημεριανά, που στην προσπάθειά τους να «γλείψουν» κάποιον, ορμάνε σε κάποιον άλλο και λένε ό,τι τους κατέβει χωρίς καν να ξέρουν για τι μιλάνε.

…και για άλλη μια φορα στο στόχαστρο οι εκτροφής του forum μας.
Oτι και να πουν θα είναι είτε για υπόγειους σκοπούς, είτε....
Αυτά τα λες αφού έγραψα ότι «προσωπικά δεν είπα πουθενά τη λέξη «υπόγεια», ούτε υπονόησα ότι γίνεται κάτι κακό και ύπουλο». Ε, τι άλλο να πω δηλαδή, αν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις δεν μπορώ να σου εξηγώ τις ίδιες λέξεις ξανά και ξανά. Τα περί παραλογισμού και ψυχανάλυσης τα αφήνω ασχολίαστα. Πιθανών να απαντάς ορμώμενος από προσωπικά βιώματα και δε θα ήθελα να σου δημιουργήσω στρες.

η κλικα που ανοίγει ματια! η κλικα που δεν επιτρεπει στα λαμογια να εκμεταλευεται τον κοσμο! η κλικα που δεν πουλαει τα σκυλια της,τις υπηρεσιες της ή τα κοληματα της.

ε σε αυτην την κλικα γουσταρω να ανοικω και θα γουσταρω για παντα. αν σας πεφτουμε αποτομοι υπαρχουν και αλλου φορα που μπορειτε να συνδιαλαγητε. δεν ειστε υποχρεωμενοι να μας ανεχεστε.
Χαχαχαχαχαχα το πιο αστείο ποστ ever! Διαβάζοντάς το μου ήρθε στο μυαλό ο Πρέκας να το απαγγέλει σε ύφος ηρωικό αναφωνώντας «μιεχχχχχ»!

Τόσο λάθη σε τόσα πολλά επίπεδα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με νέους και άσχετους ώς προς το θέμα του φόρουμ που είναι τα σκυλιά, να κάνουν επίθεση προσβλητική και αναιδή σε ανθρώπους που προπαθούν να ενημερώσουν και να τους "ανοίξουν τα μάτια"…
α)Πως είσαι τόσο σίγουρη ότι είμαι άσχετη με το θέμα?

β)Δεν ονομάζεται «επίθεση» αυτό που κάνω, αλλά «αντεπίθεση». Έχει μεγάλη διαφορά.

γ)Πες μου πού ακριβώς κατηγόρησα τον οποιονδήποτε ότι δεν προσφέρει στο φόρουμ ή ότι αυτά που λέει σχετικά με τα σκυλιά είναι λάθος. Περιμένω να μου κάνεις παράθεση. Αυτό με το οποίο διαφώνησα είναι το ύφος κάποιων ατόμων και το ειρωνικό στυλάκι τους. Επίσης, είπα ότι όσοι έχουν επάγγελμα σχετικό με τα σκυλιά, μιλάνε εδώ μέσα με υποψήφιους πελάτες, άρα όλο και κάποιο κέρδος υπάρχει. Όπως πχ διάφοροι γιατροί που απαντούν σε ερωτήσεις σε ιατρικά sites. Αν σε κάποιον αρέσει ο τρόπος του γιατρού και οι απαντήσεις του, πιθανότατα θα τον επισκευθεί και στο ιατρείο του. Είναι κακό αυτό? Ή μήπως η προσφορά του γιατρού στο site μειώνεται αν κάποιος πει «ο γιατρός εδώ απαντά σε εν δυνάμει πελάτες»? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μένος.
 


Frida

Active Member
17 Απριλίου 2009
32
0
Αθήνα
Denis, θα ξεκινήσω απαντώντας σου στην τελευταία παράγραφο, μιας και ο τρόπος γραφής σου είναι κάτι που με απασχόλησε καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάγνωσης της απάντησής σου. Είπες:

Εκανα μεγάλη προσπάθεια (αν και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να διαβαστεί ένα τόσο flat μεγάλο κείμενο) να υποκύψω σε ένα από τα αυθαίρετα συμπεράσματα σου και να μην χρησιμοποιήσω bold
Να φανταστώ ότι εφημερίδες και περιοδικά δεν διαβάζεις, γιατί είναι «φλατ» και μεγάλα τα κείμενα και είναι δύσκολο να διαβαστούν. Ούτε βιβλία βέβαια. Μάλιστα… Θα σου πρότεινα αντί για bold και κεφαλαία να αρχίσεις να χρησιμοποιείς σημεία στίξης, διότι πραγματικά σε κάποια σημεία ο λόγος σου δεν βγάζει κανένα νόημα :S Παίρνω το θάρρος να σου κάνω αυτές τις παρατηρήσεις με το ίδιο θάρρος που κάνεις εσύ παρατηρήσεις για τους σκύλους, ελπίζω να μην παρεξηγείσαι. Έκαστος στο είδος του… Άλλωστε εγώ αντίθετα με σένα είμαι πολύ ευγενική νομίζω :)

Πάμε παρακάτω. Αυτό που είπα για το κατάστημα ρούχων ήταν παράδειγμα και όχι σύγκριση. Νόμιζα ότι μιλάω με ανθρώπους που μπορούν να διακρίνουν τέτοιου είδους διαφορές. Εκτός κι αν εσκεμμένα κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

Όσες ερμηνείες και να προσπαθήσεις να δώσεις εκ των υστέρων, scripta manent:

... Ο καθένας κρίνεται από την ποιότητα -την ποσότητα τις συμμετοχής και τιςπράξεις του ... αν ένας επαγελματίας βάλει μίααγγελία γέννας 1ο και τελευταίο post για μένα ΚΑΚΟ αλλά ΔΕΚΤΟ
Στο θέμα της συγνώμης τώρα. Είπα αυτό: «Οι εκτροφείς κερδίζουν με το να δημιουργούν μια καλή εικόνα στο φόρουμ, διότι συζητάνε με υποψήφιους ΠΕΛΑΤΕΣ». Ποιόν κατηγόρησα? Ποιόν έθιξα? Που ακριβώς μπορεί να σταθεί το παραλήρημά σου περί θιγμένων υπολήψεων κτλ? Τη λέξη «κερδίζω» την έχεις συνδέσει στο μυαλό σου με τη λέξη «κοροϊδεύω» και αυτό είναι το πρόβλημα βασικά. Κάποιος πρέπει να σου εξηγήσει ότι «κερδίζω» σημαίνει «ωφελούμαι» και ότι το «ωφελούμαι» δεν σημαίνει «βγάζω λεφτά», ή τουλάχιστον όχι μόνο αυτό. Ακόμα και από μία ερώτηση που θα σου κάνει κάποιος εδώ μπορεί να ωφεληθείς, από τη στιγμή που συζητάς για ένα αντικείμενο με το οποίο ασχολείσαι επαγγελματικά.

Ξαφνικά έγινε αξίωμα μία "γενική αλήθεια" επειδή το λέει ποιός ? Θύμισέ μου ...
Βλ. υπογραφή.

Επίσης το λέει και η κοινή λογική αλλά δεν έχω τη διεύθυνσή της :p

Φυσικά και όποιος ξεκινάει με καυγάδες είναι δύσκολο να μείνει. Οι άνθρωποι για να μείνουν θέλουν ευχάριστο περιβάλλον και όχι ειρωνείες και τσακωμούς. Σκέψου λίγο, τσακώνεται και φεύγει ένας κάθε φορά, οι υπόλοιποι όμως που συμμετέχετε στους καυγάδες είσαστε οι ίδιοι και οι ίδιοι σε όλα τα πόστ. Ίσως πρέπει να το κοιτάξεις λίγο αυτό με τον εκνευρισμό που έχεις. Γιατί τόσα νεύρα? Δεν γίνεται να διαπληκτίζεσαι με τόσο κόσμο, όπως παραδέχεσαι μόνος σου:

…επίσης δεν έχω ΟΥΤΕ έναν φίλο στην ζωή μου που να μην έχω τσακωθεί κάποια στιγμή εδώ μέσα και μετά έγινε φίλος μου ... είχα επίσης κάποιους φίλους με τους οποίους δεν μιλάω λόγω του forum κοκ ... επειδή ζώ στην πραγματική ζωή επέτρεψέ μου να μην ασχοληθώ με ... internetικές φιλίες ...
Ζεις στην πραγματική ζωή αλλά χαλάς φιλίες για το φόρουμ ;) Όταν ψάχνεις κάτι να πεις για να καλύψεις πρόχειρα κάτι άλλο, πέφτεις σε αντιφάσεις. Μην το κάνεις. Άστο καλύτερα ασχολίαστο.

Σου είπα ότι θεωρώ αγένεια και κατινιά να μεταφέρονται εδώ προσωπικές συνομιλίες και απάντησες αυτό:

όπως πολλοί εκτροφείς ακούμε όλο και συχνότερα το ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ "αν δεν μου βγεί καλός ο σκύλος θα σε κράξω στα forum" έτσι νομίζω ότι αυτό δεν μπορεί να είναι μονόπλευρο ...
Δηλαδή επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι απειλούν με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να βγαίνεις κι εσύ να κράζεις όποιον πάρει ο χάρος, ακόμα και ανθρώπους που δεν είπαν τίποτα το κακό για σένα? Και στην τελική ποιος σου είπε ότι θα σε κράξει στο φόρουμ αφού δεν έχεις πουλήσει ποτέ σκύλο μέσα από αυτό??? Δεν είναι λιγάκι παράλογο αυτό που λες?

όταν ένας άνθρωπος θίγει επώνυμους και υπαρκτούς ανθρώπους, σπιλώνει συνειδήσεις αναφέρεται σε ηθική και σκοπιμότητα, επηρεάζει ζωές και κρίνει τον επαγγελματισμό, την ακεραιότητα και τον χαρακτήρα κάποιου…
Κι εδώ, (χρησιμοποιώντας τόνους υπερβολής με σκοπό να οδηγήσεις τον αναγνώστη να επικεντρωθεί αλλού) έρχεσαι στα λόγια μου ότι πράγματι η εικόνα σου στο φόρουμ σε νοιάζει και σε κόφτει!
 


Frida

Active Member
17 Απριλίου 2009
32
0
Αθήνα
Συνεχίζω. Είπες:

ΟΠΟΙΑ συμπεριφορά έχω την έχω πρός τον sl (και τον κάθε sl) ... δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι την διαφορά και σε ποιόν κόσμο ζείς ... είμαι ευθής -είμαι αγενής - είμαι ευγενικός είμαι αναλυτικός είμαι προσβλητικός είμαι 1002 πράγματα πρόςτον sl ... ένα nickname ... ένα τίποτα ...
Τι λες τώρα! Αυτό που είπες είναι πραγματικά εξοργιστικό! Οι αράδες που βλέπεις εδώ γραμμένες προέρχονται από κάποιον άνθρωπο, όχι από ένα ψευδώνυμο! Τις γράφει κάποιος που σκέφτεται και νιώθει, πρέπει να είναι κανείς πολύ ανόητος για να μην το καταλαβαίνει αυτό. Ποιος νομίζεις ότι είσαι εσύ που απαξιώνεις εκατομμύρια ανθρώπους ως ανύπαρκτους, μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρεις τα ονοματεπώνυμά τους? Σου έχω άσχημα νέα. «Τίποτα» είναι όποιος δεν σέβεται τον συνομιλητή του. Και πάλι δικαιώνεις όσα είπα πριν. Η προσπάθειά σου να μειώσεις τους άλλους στηρίζεται στην προσπάθειά σου να επιβληθείς. Χαλάρωσε λίγο, δεν είσαι σε αγέλη σκύλων.

Σε δικαιολογώ βέβαια εν μέρει, γιατί φαίνεται ότι δεν έχεις ιδιέταιρη διαδικτυακή εμπειρία. Αν είχες, θα ήξερες ότι η ανωνυμία στο ίντερνετ είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων. Θυμήσου τα γεγονότα με την προσπάθεια άρσης απορρήτου των μπλόγκς και την κατάληξή τους ;) Απάντησέ μου σε αυτό: Αν δεν είχες επαγγελματική εμπλοκή σε αυτό το φόρουμ, θα έδινες τα στοιχεία σου? Είσαι μέλος σε κάποιο άλλο φόρουμ με άσχετη θεματολογία, ως «επώνυμος»? Λιγάκι δύσκολο μου φαίνεται. Μην προβάλλεις λοιπόν την «επωνυμία» σου ως κάτι που σου δίνει υπόσταση, γιατί ο μόνος λόγος ύπαρξής της είναι να διευκολύνει την επικοινωνία των εν δυνάμει πελατών μαζί σου.

Όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων, με τον “sl8” έχεις μιλήσει τηλεφωνικά και ξέρεις τα στοιχεία του. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι αυτό σε καθιστά υποκριτή ολκής…

Ναι θιγμένου αλλά όχι επειδή δεν είχα τον σκύλο και πήρε από αλλού. Επειδή μίλησα, ενημέρωσα, έκανα έναν "τηλεφωνικό φίλο" ο οποίος "δάγκωσε" και "δαγκωσε" άσχημα ...
Σε δάγκωσε άσχημα? Άντε πάλι με τις θεατρινίστικες υπερβολές! Δεν τις έχεις ανάγκη, το κοπάδι θα σε ακολουθήσει και θα σε υποστηρίξει και χωρίς αυτές, ηρέμησε! Νομίζω όμως ότι πρέπει να αποφασίσεις, ο sl8 είναι ένας «τηλεφωνικός φίλος» ή «ένα τίποτα»? Αν μιλάς έτσι για τους «φίλους» δεν θέλω να ξέρω τι λες για τους «μη φίλους». Έχεις κι εσύ τα δίκια σου. «Μίλησες» και σε παράκουσε. Πρέπει να τιμωρηθεί!
Επέτρεψέ μου να έχω την εμπειρία (και αν δεν το πιστεύεις εσύ πάλι δεν με αφορά να ξέρω ότι στο 99% των περιπτώσεων που δεν δίνεις κάποιον σκύλο τώρα δεν τον δίνεις ποτέ. Με αυτό το σκεπτικό πώς μπορεί να τρελλάθηκα που δεν πήρε σκύλο από εμένα ? Μου συμβαίνει κάθε μέρα ...
Κάθε μέρα? Δεν σταυρώνεις πελάτη με τίποτα ε? Αστειάκι…! Ε, και μιας και τον πελάτη τον έχασες και δεν πρόκειται ποτέ να πάρει σκυλί από σένα, δεν έχεις τίποτα να χάσεις! Πρόσβαλέ τον!
…ενημερώνοντάς τον και λέγοντάς του πότε θα έχω έναν σκύλο ακριβώς όπως τον θέλει έχοντας την εμπειρία να ξέρω ότι δεν ξέρει ακριβώς τί θέλει ...
Αφού δεν ήξερε ο ίδιος τι ακριβώς θέλει, πως ήξερες εσύ? Κληρονομικό χάρισμα ή θες να πεις κάτι άλλο και δεν σου βγήκε?
... αυτά δεν περιμένω να τα καταλάβεις ... τα γράφω μήπως τα καταλάβει κάποιος άλλος και κυρίως όλοι όσοι αναζητούν τον "σωστό" εκτροφέα…
Ναι ναι, η εικόνα που λέγαμε ;)
Ετοιμάζομαι για ένα ταξίδι και δεν είχα τον χρόνο να ψάχνω για κουτάβια στην ΧΕ να μεταπωλήσω
Ας του έλεγες τότε που να ψάξει! Έπρεπε οπωσδήποτε να μεταπωλήσεις εσύ? Αν δεν παίζουν φράγκα δεν σπαταλάμε ούτε λεπτό? Που πήγε η ανιδιοτέλεια προς όφελος των σκύλων?

Παρακάτω γράφεις κάτι ακατάληπτα για ταχυδρομικά περιστέρια κτλ, παντελώς άσχετα με αυτά που σου είχα πει εγώ. Τα προσπερνάω γιατί δε βλέπω να βγαίνει άκρη και το ποστ ήδη έγινε τεράστιο και «φλατ» και δε θέλω να σε δυσκολέψω κι άλλο. Όσο για το αν θες να πουλήσεις κουτάβια μέσω φόρουμ ή όχι, είναι ξεκάθαρο νομίζω ότι θες, δουλειά σου είναι, δεν είναι κακό. Κακό είναι να το παίζεις υπεράνω και ανιδιοτελής.

Με τα ζώα συννενοούμαι καλύτερα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Ωραία, ευκαιρία τώρα να ανέβεις επίπεδο και να προσπαθήσεις και με λογικά όντα, όπως ο άνθρωπος πχ. Τα ζώα συνεννοούνται και μεταξύ τους με μεγάλη ευκολία χωρίς να το θεωρούν αυτό κατόρθωμα, οπότε τέτοιου είδους δηλώσεις δεν σε τιμούν :D

Πιθανότατα μετά από αυτό το ποστ να θεωρηθεί και η δική μου συμπεριφορά «ανάρμοστη», όπως του apache (τι το ανάρμοστο έκανε αλήθεια?) και να έχω κι εγώ την ίδια τύχη. Να ξέρετε όμως αγαπητοί, ότι όλοι οι άνθρωποι που έχουν έστω και ελάχιστο μυαλό καταλαβαίνουν ότι οι φωνές που φιμώνονται είναι εκείνες που ενοχλούν και ενοχλούν εκείνες που έχουν δίκιο. Έτσι κι αλλιώς δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Ήρθα εδώ γιατί νόμιζα ότι θα διαβάσω για τα σκυλιά, δεν ήξερα ότι οι κυνομαχίες είναι καθεστώς και ότι πρέπει να συμφωνεί κανείς μονίμως με συγκεκριμένα άτομα για να μην απειληθεί εμμέσως ότι το κλίμα δεν τον «σηκώνει» ή ότι σύντομα θα του «κουνήσουν το μαντήλι». Κρίμα, θα μπορούσατε να διατηρήσετε ένα καλύτερο κλίμα. Αυτό περίμενα τουλάχιστον από ανθρώπους που δηλώνουν φιλόζωοι. Γεια σας.
 


George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
238
εδώ είναι λάθος

Επίσης, είπα ότι όσοι έχουν επάγγελμα σχετικό με τα σκυλιά, μιλάνε εδώ μέσα με υποψήφιους πελάτες, άρα όλο και κάποιο κέρδος υπάρχει
Δεν μιλάς με επαγγελματίες, η υπεύθυνη εκτροφή είναι χόμπυ και μάλιστα πολύ ακριβό, έχει στοιχίσει μια μικρή περιουσία στον καθένα που ασχολείται με αυτό.

Είπα αυτό: «Οι εκτροφείς κερδίζουν με το να δημιουργούν μια καλή εικόνα στο φόρουμ, διότι συζητάνε με υποψήφιους ΠΕΛΑΤΕΣ».
Το ίδιο λάθος.

α)Πως είσαι τόσο σίγουρη ότι είμαι άσχετη με το θέμα?
Εαν γνώριζες, θα ήξερες τι σημαίνει επιλεκτική εκτροφή, και ότι αυτό συνεπάγεται. Και με τον κίδυνο να σου θυμίσω τον Πρέκα σου λέω οτι με τους εκτροφείς πρέπει να έχεις υπομονή, γιατί με τα χρόνια γίνονται λίγο παράξενοι, έχουν φθαρεί ψυχικά και έχουν φάει πολλές "κλωτσιές στο κεφάλι" απο ανθρώπους που όσο και να προσπαθείς δεν ενοούν να καταλάβουν τις πιο απλές αλήθειες.
 
Last edited:


Status
Κλειδωμένο θέμα