καταρχάς τα δείχνει ελάχιστα και εντελώς lo-fi ποιότητα λήψης
σιγά μην δώσουμε και cacib !!!!!!
το 3 πάντως δεν έχει κεφάλι....δεν έχει κεφάλι δεν έχει τίποτα....απλό
το 1 πλησιάζει λίγο αλλά μπαααααααα-μην επιμένεις ptf μου και μην κοιτάς μόνο τα χρώματα....δεν λέω,έχει και ποιμενικά αίματα μέσα(πολλά ανακετέμενα,στο βάθος κάτι το ελληνικό πάει να πεί-αλλά τα μιλάει σπαστά ακόμα......:lol: )
Το 2 την παλευει αρκετά καλά - χωρίς να είναι λέμε καθόλου καλό δείγμα και πάλι
το όλο θέμα δεν είναι βέβαια τα 3 συμπαθέστατα σκυλάκια τα οποία κατα πάσα πιθανότητα είναι ποιμενικότατα και ποιμενευουν άψογα

το θέμα ,κατ εμέ, και εφόσον βρισκόμαστε σε φόρουμ και δη δημόσιο, είναι ότι θα μπορούσαν οι χριστιανοί (δεν ξέρω κιόλας αν είναι ...λέμε τώρα) να βρούν ένα κοπάδι κάπως "καραελληνικό" με τίποτα ουλοκερατικές ας πούμε και με 3 Ελληνικούς ποιμενικούς εντελώς "πρώτης σειράς" θεαματικούς και θαυμάσιους
και να κάνουν την διαφήμιση διεθνές ζήτημα συζήτησης
και όχι "άλλη μία διαφήμιση"
οι Βούλγαροι χάρισαν Βουλγαρικο Ποιμενικό στον Πούτιν.....τι βλάκες θεέ μου....ενώ εμείς? οι μυαλωμένοι! οι φωτοδότες! οι "χτίζαμε παρθενώνες όταν οι άλλοι έτρωγαν ρίζες" !!!!
σε λίγο θα τρώμε ρίζες όταν οι "άλλοι" θα εισπράτουν τα έισητήρια για τον Παρθενώνα..........
πολλά ζητάω?
εμ βέβαια
αν ήταν για λίγα ,δεν θα τα ζήταγα...θα άπλωνα τα χέρια μου και θα τα έπαιρνα μόνος μου