Προσοχή στο ...manager

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
[video=facebook;1759964758521]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1759964758521&comments[/video]

Επιτέλους τσοπανόσκυλα σε διαφήμιση

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
δεν νομίζω όμως ότι πρόκειται περι ελληνικών ποιμενικών
κακώς κάκιστα....

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Δικό μου το λάθος.
Ο κοκονι το είδε γιατί είναι φίλος ...στο facebook.
Τώρα πρέπει να είναι ok.

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Η παραγωγή είναι ελληνική και τα γυρίσματα απ'ότι έχω μάθει γίναν στη Θεσσαλία.
Αξιολόγηση των σκύλων από τα ελάχιστα καρέ και τις γωνίες λήψης είναι δύσκολο να γίνει.
Οι μόνες παρατηρήσεις που θα τολμούσα είναι το ενδεχόμενο αυξημένου βάρους στο πρώτο σκυλί και ίσως μικρού κεφαλιού του τρίτου (σε σχέση με το σώμα).
Κοκόνι τι σε κάνει να πιστεύεις πως δεν είναι ελληνική φυλή;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
3 σκυλιά δεν δείχνει?
το τρίτο είναι ότι νάναι...δεν προλαβαίνω να πώ

το δευτερο κάτι πάει να δείξει....αλλά όχι σπουδαία πράγματα

το πρώτο? εσένα σου μοιάζει με Ελλ Ποιμ?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Θα συμφωνήσω με kokoni και στα τρία:
3. Οτι νάναι
2. Ελληνικό Ποιμενικό (?)
1. Φέρνει σε Maremma (?)

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Αν και είμαι ο τελευταίος άνθρωπος εδώ μέσα να πω για μορφολογία (είμαι των εργασιακών :D ) και μάλιστα από στιγμιαία πλάνα, οι δύο πρώτοι μου κάνουν απολύτως για τσοπάνηδες. Στον τρίτο, όντως δε μου κάθεται καλά το κεφάλι του.
Οι ορεινοί ποιμενικοί των Βαλκανίων έχουν παρεμφερή χαρακτηριστικά. Γιατί όμως να φέρουν maremma; Δεν μας τελειώσαν τα λευκά ελληνικά τσοπανόσκυλα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
καταρχάς τα δείχνει ελάχιστα και εντελώς lo-fi ποιότητα λήψης
σιγά μην δώσουμε και cacib !!!!!!

το 3 πάντως δεν έχει κεφάλι....δεν έχει κεφάλι δεν έχει τίποτα....απλό
το 1 πλησιάζει λίγο αλλά μπαααααααα-μην επιμένεις ptf μου και μην κοιτάς μόνο τα χρώματα....δεν λέω,έχει και ποιμενικά αίματα μέσα(πολλά ανακετέμενα,στο βάθος κάτι το ελληνικό πάει να πεί-αλλά τα μιλάει σπαστά ακόμα......:lol: )
Το 2 την παλευει αρκετά καλά - χωρίς να είναι λέμε καθόλου καλό δείγμα και πάλι

το όλο θέμα δεν είναι βέβαια τα 3 συμπαθέστατα σκυλάκια τα οποία κατα πάσα πιθανότητα είναι ποιμενικότατα και ποιμενευουν άψογα :)
το θέμα ,κατ εμέ, και εφόσον βρισκόμαστε σε φόρουμ και δη δημόσιο, είναι ότι θα μπορούσαν οι χριστιανοί (δεν ξέρω κιόλας αν είναι ...λέμε τώρα) να βρούν ένα κοπάδι κάπως "καραελληνικό" με τίποτα ουλοκερατικές ας πούμε και με 3 Ελληνικούς ποιμενικούς εντελώς "πρώτης σειράς" θεαματικούς και θαυμάσιους
και να κάνουν την διαφήμιση διεθνές ζήτημα συζήτησης
και όχι "άλλη μία διαφήμιση"
οι Βούλγαροι χάρισαν Βουλγαρικο Ποιμενικό στον Πούτιν.....τι βλάκες θεέ μου....ενώ εμείς? οι μυαλωμένοι! οι φωτοδότες! οι "χτίζαμε παρθενώνες όταν οι άλλοι έτρωγαν ρίζες" !!!!
σε λίγο θα τρώμε ρίζες όταν οι "άλλοι" θα εισπράτουν τα έισητήρια για τον Παρθενώνα..........

πολλά ζητάω?
εμ βέβαια
αν ήταν για λίγα ,δεν θα τα ζήταγα...θα άπλωνα τα χέρια μου και θα τα έπαιρνα μόνος μου

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Βαγγέλη θα προτιμούσες να δεις μία διαφήμιση με έστω κακά δείγματα κοκονίων ή καθόλου;
Εγώ στέκομαι σ'αυτά προσφέρει το συγκεκριμένο spot: Ελληνικό τοπίο, Ελληνικά κοπάδια και με συναισθηματικά θετική προσέγγιση.
Αν όπως λες είχε και καλά δείγματα και ουλοκέρατες δε θα έπαιζε τίποτε άλλο στην οθόνη μου.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
καταρχάς πολύ καλή και αυτή η διαφήμιση-δεν είμαι και ανευχαρίστητος :lol:
λέμε για τα καλύτερα !!!!

για την διαφήμιση με τα κοκόνια που λές (τι θα διαφήμιζε αλήθεια? συναγερμούς αυτοκινήτων? κοκόνια μέσα στο αυτοκίνητο να λυσσάνε στο γαυγισμα και ο εκφωνητής να λέει "δεν χρειάζεται να μην χαίρεσται την παρέα του κοκονιού σας στο σπίτι (και να πέφτουν πλάνα με το κοκόνι στο σπίτι να κάνει γλύκες και πονηριές)- βάλτε ένα "τάδε σύστημα συναγερμού και κοιμηθείτε ήσυχοι" (και πλάνα με το κοκόνια να κοιμάται στο κρεβάτι)

αν είχε τέτοιο σενάριο κιόλας
δεν θα με ένοιαζε πόσο καλό δείγμα θα ήταν - αλλά όσο καλύτερο τόσο καλύτερα :) :) :) :)

(αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι καλύτερα να το αφήναμε....ο πολύς κόσμος δεν κάνει καλό σε καμία φυλή......άλλο πρόβλημα κι αυτό)