Προσπαθεί να ανέβει στο κρεβάτι...Πώς το κόβω?

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Πάντα υπάρχει και η λύση να τον αφήσεις να ανέβει...τύφλα να'χει το πάπλωμα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα!!! :)

JacksonGSP

Well-Known Member
6 Απριλίου 2011
251
0
Πάντα υπάρχει και η λύση να τον αφήσεις να ανέβει...τύφλα να'χει το πάπλωμα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα!!! :)
Λέω να τον κρατήσω στο πάτωμα προς το παρόν... Κι αν τα βρω σκούρα με το πετρέλαιο το χειμώνα, το ξανασκέφτομαι :p

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Κοιτα να δεις σιγουρα προσπαθει να ερθει κοντα σου γιατι αυτο θελει δεν νομιζω να ειναι θεμα κυριαρχίας(με καλυψε η χρυσουλα)!!
Στο σπιτι εχουμε 3δωματια 1μαμα 1αδερφος 1εγω ανεβενει μονο στο δικο μου κ τις μαμας που κοιμάται συνηθως τα βραδυα.. στον αδερφο μου προσπαθησε στην αρχη δεν τον αφηνε κ τελος! Ο δικος μου δεν πηδαει κι ολας να το ανεβει λογο δυσπλασιας! Ααα, μην τον αφηνεις να ανεβαίνει πολυ στα πισω του ποδια τωρα που αναπτυσετε δεν ειναι κ οτι καλυτερο να βαζει πολυ βαρος εκει!!

Οταν το βραδυ κοιμάμαι με την κοπελα μου δεν εχει προσπαθήσει να ανεβει ΠΟΤΕ γιατι ποτε δεν τον αφησα στην αρχη λογο κοπελας μου, εγω δεν ειχα προβλημα, τωρα που εχει περασει 1χρονος δεν προσπαθει καν σαν κατι να ξερει αλλα το πρωι κατα τις 9 που ξυπναει η μαμα κ φευγει κ έρχεται κ τον αφηνουμε να ανεβει τοτε κλαίει μεχρι να τον καταλαβουμε για να τον ανεβάσουμε! Ειναι ολα θεμα ΡΟΥΤΙΝΑΣ πιστευω στο σκυλο οπως ισχυει κ με τις βολτες που ξερει χωρις να εχει ρολοι ποτε ειναι η ωρα του να βγει κ ας εχεις καθε μερα διαφορα 30λεπτα η μια με την αλλη !

Προσπαθησε τωρα που δεν μπορει να ανεβει να αδιαφορείς γιατι το πανω-κατω μπορει να το βλεπει κ σαν παιχνιδι.. κ ΟΤΑΝ αρχισει να πηδαει με μια εντολη κ εντονο υφος θα τον κατεβαζεις, Προσεχε μην σε περιμένει να κοιμηθείς κ μετα ανεβαίνει κ δεν παίρνεις χαμπαρι το κανει σκυλος φιλου μου!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Βρε Cisse το γαλλάκι πες να ανέβει και να μην το πάρεις χαμπάρι, αλλά κοτζαμ Γ.Π. λες να ανέβει στο κρεβάτι και να μην το καταλάβει ο άνθρωπος? (ειδικά όταν θα είναι full size θα το καταλαβαίνει ποικιλοτρόπως!!!)

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Βρε Cisse το γαλλάκι πες να ανέβει και να μην το πάρεις χαμπάρι, αλλά κοτζαμ Γ.Π. λες να ανέβει στο κρεβάτι και να μην το καταλάβει ο άνθρωπος? (ειδικά όταν θα είναι full size θα το καταλαβαίνει ποικιλοτρόπως!!!)

Α μην το λες δεν ξερεις πως κοιματε ο καθενας και του φιλου μου μην νομιζεις 25κ ειναι κ μερικες φορες δεν περνει χαμπαρι λογο οτι δουλευει 6.00-19.00 !!

maraki22

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
84
0
εγώ το συγκεκριμένο θέμα καναπές και κρεβάτι, κυρίως καναπές το έχω χάσει τελείως το ομολογώ :( δεν ξέρω κατα πόσο τώρα μπορώ να τα ξεμάθω να ανεβαίνουν γιατί είναι λίγο εκνευριστικό να έχω κόσμο σπίτι και να μην τους αφήνουν να κάτσουν στον καναπέ χωρίς να ανέβουν και αυτά πάνω...για να μην αναφέρω οτι η μικρή 1-2 φορές παραένιωσε οικεία πάνω του και μου άφησε και "δωράκια":p:pυπάρχει λύση τώρα ή είναι αργά επειδή δεν το έκοψα από την αρχή;;

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Νομιζω οτι υπαρχει ελπιδα αρκει να εισαι σταθερη σε αυτο που τους λες ζητας.
Πχ στο κρεββατι μας δεν επιτρεπεται να ανεβαινουν. Ειχαμε καποια προβληματακια γιατι η αδελφη μου κακομαθε το κουταβι οταν το φιλοξενησε για καποιες μερες (2 μερες αρκουσαν για να κανουν την ζημια) και ερχοταν το πρωι και ανεβαινε στο κρεββατι για να κοιμηθει μαζι μου (αφου ειχε τσεκαρει οτι το αγορι μου ελειπε) αλλα επειδη δεν την αφηναμε το εκοψε οχι και πολυ γρηγορα αλλα το εκοψε.
Η μαχη του καναπε μαλλον ηρθε ισοπαλια. Το κουταβι την εκανε την ζημια και εκει γιατι η μεγαλη ουδεποτε ειχε τετοιες τασεις. Επειδη την παιρναμε αγκαλια οταν καθομασταν στον καναπε ειχε αρχισει να ανεβαινει και απο μονη της. Οταν ειδαμε οτι δεν επιανε το νοημα οτι επιτρεπετε να ανεβαινει εκτος και αν της το ζητησουμε κοψαμε τον καναπε εντελως δια ροπαλου. Μετα απο καιρο και αφου ειχε κοψει να ανεβαινει στον καναπε πλεον ανεβαινουν και οι 2 επειδη εμεις τους το επιτρεπουμε αλλα εχουν μαθει οτι οταν λεμε κατω εννοουμε κατω και κατεβαινουν και δεν ανεβαινουν στον καπαπε οταν εχουμε καλεσμενους. Αλλα ακομα και αν το κανουν κατεβαινουν αμεσως οταν τους το λεμε.
Ειναι πιο ευκολο να κοψεις τετοιου ειδους συνηθειες απο τον σκυλο απο οτι απο τον εαυτο μας. Ειδικα οταν ειναι μικρουλια και γλυκουλια ευκολα παρασυρομαστε και τα αφηνουμε να ανεβαινουν πανω σε καναπεδες και κρεββατια αν και το φουλ ενηλικο σωμα τους δεν θα μας αρεσε να το κανει

maraki22

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
84
0
Με τον μεγάλο τα πράγματα είναι πιο εύκολα είναι αρκετά υπάκουος η μικρή είναι πεισματάρα..κλασσική γυναίκα :p όσες φορές και να την κατεβάσω μόλις γυρίσω αλλού το βλέμμα μου ανεβαίνει αμέσως!Και ειδικά όταν έχεις να κάνεις με ένα τόσο μικρό και χαριτωμένο πλασματάκι δεν μπορείς να το μαλώσεις το μόνο που κάνω είναι να την κατεβάζω και φτου από την αρχή...ας ελπίσουμε οτι θα το πιάσει το νόημα. Πρέπει να έχω κάνει και ένα λάθος στην εκπαίδευσή της γιατί ενώ της απαγορεύω να ανέβει στον καναπέ έβαλα εδώ και 2 μέρες πάνα στον καναπέ, στην μεριά που πάει και τα κάνει, για να αποφύγω κανένα κακό αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι σωστό ή είναι σαν να αποδέχομαι οτι εκεί είναι η τουαλέτα της :confused:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.323
Μέλη
20.088
Νεότερο μέλος
emilig