Κοιτα να δεις σιγουρα προσπαθει να ερθει κοντα σου γιατι αυτο θελει δεν νομιζω να ειναι θεμα κυριαρχίας(με καλυψε η χρυσουλα)!!
Στο σπιτι εχουμε 3δωματια 1μαμα 1αδερφος 1εγω ανεβενει μονο στο δικο μου κ τις μαμας που κοιμάται συνηθως τα βραδυα.. στον αδερφο μου προσπαθησε στην αρχη δεν τον αφηνε κ τελος! Ο δικος μου δεν πηδαει κι ολας να το ανεβει λογο δυσπλασιας! Ααα, μην τον αφηνεις να ανεβαίνει πολυ στα πισω του ποδια τωρα που αναπτυσετε δεν ειναι κ οτι καλυτερο να βαζει πολυ βαρος εκει!!
Οταν το βραδυ κοιμάμαι με την κοπελα μου δεν εχει προσπαθήσει να ανεβει ΠΟΤΕ γιατι ποτε δεν τον αφησα στην αρχη λογο κοπελας μου, εγω δεν ειχα προβλημα, τωρα που εχει περασει 1χρονος δεν προσπαθει καν σαν κατι να ξερει αλλα το πρωι κατα τις 9 που ξυπναει η μαμα κ φευγει κ έρχεται κ τον αφηνουμε να ανεβει τοτε κλαίει μεχρι να τον καταλαβουμε για να τον ανεβάσουμε! Ειναι ολα θεμα ΡΟΥΤΙΝΑΣ πιστευω στο σκυλο οπως ισχυει κ με τις βολτες που ξερει χωρις να εχει ρολοι ποτε ειναι η ωρα του να βγει κ ας εχεις καθε μερα διαφορα 30λεπτα η μια με την αλλη !
Προσπαθησε τωρα που δεν μπορει να ανεβει να αδιαφορείς γιατι το πανω-κατω μπορει να το βλεπει κ σαν παιχνιδι.. κ ΟΤΑΝ αρχισει να πηδαει με μια εντολη κ εντονο υφος θα τον κατεβαζεις, Προσεχε μην σε περιμένει να κοιμηθείς κ μετα ανεβαίνει κ δεν παίρνεις χαμπαρι το κανει σκυλος φιλου μου!