Εντελώς άκυρο!!Και το βίντεο και ο εκπαιδευτής που έβγαλε το βίντεο στη φόρα!!!Βίντεο χωρις καμιά βάση.
Στα μη εκπαιδευμένα σκυλιά,πήγε χωρίς κουκούλα,κυριος.Στα εκπαιδευμενα με όλο τον εξοπλισμό,τον οποιο γνωριζουν τα σκυλια κι εχουν συνδέσει με την εκπαιδευση και το δεύτερο μη εκπαιδευμενο σκυλι,ήταν φοβισμενο εξαρχης.
Τα εκπαιδευμένα σκυλιά μαθαίνουν να προστατευουν τον ιδιοκτητη χωρις μυρωδια ανδρεναλινης από τον άνθρωπο.
Το ανεκπαίδευτο σκυλι,θα προστατευσει τον ιδιοκτητη επειδή θα μυρισει το φοβο του και θα καταλαβει οτι κινδυνευει.
Ουτε εγώ πιστεύω ότι όλα τα σκυλια προστατευουν,αλλα το συγκεκριμενο βιντεο είναι άκυρο.
Ασχετο αλλα γιατί μόνο σε σένα δεν έχει κουμπάκι thank???Ε,μα ναι!
Έχει...κατά τα άλλα συμφωνώ με τους προλαλήσαντες...Ασχετο αλλα γιατί μόνο σε σένα δεν έχει κουμπάκι thank???
Μόνο στον bigbilly μου βγάζει!!Έχει...κατά τα άλλα συμφωνώ με τους προλαλήσαντες...
Θα ήταν άνισο.Απλά θα έπρεπε και τα δύο να είχαν την ίδια αυτοπεποίθηση.Θα ήταν πιο ενδιαφέρον για συζήτηση αν ήταν ας πούμε ένα εκπαιδευμένο Γ.Ποιμενικό με ένα ανεκπαίδευτο Ε.Ποιμενικό...
Οι άλλοι δε θέλουμε να μας ευχαριστησεις!Μόνο στον bigbilly μου βγάζει!!
Ειναι σιγουρος για την αντιδραση του σκυλου .Καλά και πως ρισκάρει ένας εκπαιδευτής χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα σκυλί που υποτίθεται οτι δεν το ξέρει?
Γιατί τα pit-bull δεν φοβούνται?Δεν νομίζω να το έκανε σε ένα πιτ μπουλ όμως!!