Προστασία!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Τα σκυλιά προς το τέλος πρέπει να έχουν κακοποιηθεί.
Μόλις βλέπανε το ρόπαλο να υψώνεται γίνανε ένα με το χώμα.

Το σίγουρο είναι ότι σκύλο ο οποίος έχει εκπαιδευτεί για αυτή την εργασία έχει ενισχυμένη αυτοπεποίθηση.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Βίντεο χωρις καμιά βάση.

Στα μη εκπαιδευμένα σκυλιά,πήγε χωρίς κουκούλα,κυριος.Στα εκπαιδευμενα με όλο τον εξοπλισμό,τον οποιο γνωριζουν τα σκυλια κι εχουν συνδέσει με την εκπαιδευση και το δεύτερο μη εκπαιδευμενο σκυλι,ήταν φοβισμενο εξαρχης.

Τα εκπαιδευμένα σκυλιά μαθαίνουν να προστατευουν τον ιδιοκτητη χωρις μυρωδια ανδρεναλινης από τον άνθρωπο.
Το ανεκπαίδευτο σκυλι,θα προστατευσει τον ιδιοκτητη επειδή θα μυρισει το φοβο του και θα καταλαβει οτι κινδυνευει.

Ουτε εγώ πιστεύω ότι όλα τα σκυλια προστατευουν,αλλα το συγκεκριμενο βιντεο είναι άκυρο.

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Βίντεο χωρις καμιά βάση.

Στα μη εκπαιδευμένα σκυλιά,πήγε χωρίς κουκούλα,κυριος.Στα εκπαιδευμενα με όλο τον εξοπλισμό,τον οποιο γνωριζουν τα σκυλια κι εχουν συνδέσει με την εκπαιδευση και το δεύτερο μη εκπαιδευμενο σκυλι,ήταν φοβισμενο εξαρχης.

Τα εκπαιδευμένα σκυλιά μαθαίνουν να προστατευουν τον ιδιοκτητη χωρις μυρωδια ανδρεναλινης από τον άνθρωπο.
Το ανεκπαίδευτο σκυλι,θα προστατευσει τον ιδιοκτητη επειδή θα μυρισει το φοβο του και θα καταλαβει οτι κινδυνευει.

Ουτε εγώ πιστεύω ότι όλα τα σκυλια προστατευουν,αλλα το συγκεκριμενο βιντεο είναι άκυρο.
Εντελώς άκυρο!!Και το βίντεο και ο εκπαιδευτής που έβγαλε το βίντεο στη φόρα!!!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Αν και εχει ξανασυζητηθει το ιδιο βιντεο σε αλλο τοπικ θα σου πω τη γνωμη μου. Το συγκεκριμενο "ανεκπαιδευτο" ειναι φοβικο. Το εκπαιδευμενο αρπαζει απο το μανικι γιατι ετσι εχει μαθει. Ενα ανεκπαιδευτο σκυλι που δεν ειναι φοβικο και την εχει τη φυλαξη η τη σωματοφυλακη θα αρπαξει απ΄οπου βρει και οχι απο το μανικι και δεν θα σταματησει εκει αλλα θα συνεχισει με απροβλεπτες συνεπειες.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Διαφωνώ παντελώς με το βιντεο. Πάντα είχα κ γω την απορία τι θα έκανε ο Diego που δεν ειναι εκπαιδευμενος αν βρισκομουν ποτε σε κινδυνο. Και εκανα ενα παρομοιο πειραμα με εναν φιλο μου, νομιζοντας οτι δεν θα αντιδρουσε καθολου. Ομως προς μεγαλη μου εκπληξη οταν καταλαβε οτι παει να μου κανει κακο ορμησε. Η μονη διαφορα με εναν εκπαιδευμενο σκυλο ειναι οτι δεν καταλαβαινει την εντολη "ορμα" η οτι αλλο χρησιμοποιειται σε αυτες τις περιπτωσεις απλα ειδε και ενιωσε τον κινδυνο και αντεδρασε μονος τους. Επίσης στο βιντεο το σκυλι μπορει να μην καταλαβε οτι αυτος πλησιασε επιθετικα το κοριτσακι. Στην δική μου περίπτωση ο φίλος μου φάνηκε σαν να με χτύπησε κανονικά και μάλιστα με έριξε κάτω. Και το σκυλακι μου με υπερασπίστηκε κανονικότατα :)

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Θα ήταν πιο ενδιαφέρον για συζήτηση αν ήταν ας πούμε ένα εκπαιδευμένο Γ.Ποιμενικό με ένα ανεκπαίδευτο Ε.Ποιμενικό...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Θα ήταν πιο ενδιαφέρον για συζήτηση αν ήταν ας πούμε ένα εκπαιδευμένο Γ.Ποιμενικό με ένα ανεκπαίδευτο Ε.Ποιμενικό...
Θα ήταν άνισο.Απλά θα έπρεπε και τα δύο να είχαν την ίδια αυτοπεποίθηση.

Και το άλλο.Όλα αυτά τα σκυλιά ήταν του κοριτσιου;Θέλω να πω....για ποιο λόγο ένας ανεκπαίδευτος σκύλος να υπερασπιστεί ένα απλώς γνωστό κοριτσι που το κρατά από το λουρι,αν δεν είναι ιδιοκτητρια του;

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Καλά και πως ρισκάρει ένας εκπαιδευτής χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα σκυλί που υποτίθεται οτι δεν το ξέρει?

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Καλά και πως ρισκάρει ένας εκπαιδευτής χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα σκυλί που υποτίθεται οτι δεν το ξέρει?
Ειναι σιγουρος για την αντιδραση του σκυλου .
Και μην ξεχνας πως οι εκπαιδευτες διαβαζουν τη γλωσσα του σωματος του σκυλου.