Προϊόντα στοματικής υγιεινής

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Και αφού λοιπόν η μικρή πια ανέχεται να της πειράζω το στόμα, να ακουμπάω δόντια κλπ είπα να συνεχίσουμε με το επόμενο βήμα: τον καθαρισμό των δοντιών της. Μετά από ψάξιμο, έπεσε στο μάτι μου τα προϊόντα της Bogadent (γερμανική εταιρεία) και συγκεκριμένα η οδοντόκρεμα Bogadent dental lipo-gel. Έχει ακούσει κάποιος κάτι για τη συγκεκριμένη εταιρεία και για το αν είναι αξιόπιστη;

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
Νομίζω τσάμπα λεφτά και τσάμπα κόπος... καλύτερα κάνα κέρατο να πάρεις να το μασουλάει... εγώ είχα πάρει και οδοντόβουρτσα και οδοντόπαστα δεν θυμάμαι εταιρία και δεν το δέχτηκε ποτε!!!

• Like
Reactions: noni_papa

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
δοκίμασε για αρχή με το δάχτυλο σου και μια γαζουλα να της τρίψεις δόντια να δεις πως θα αντιδράσει... αν με τον καιρό το δεχτεί προχωράς και σε gadget

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Καλή ιδέα αυτή. Να μην πάνε και για πέταμα τα χρήματα..Κόκκαλο ναι το έχω στο πρόγραμμα. Ρώτησα αυτόν στην 25ης Μαρτίου και μου έδειξε κάτι κόκκαλα από τα μοσχαρίσια πλευρά να με το συμπάθειο οπότε είναι στο άμεσο πρόγραμμα

• Like
Reactions: mariakala

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Εχω παρει κι εγω, δε θυμάμαι τι εταιρίες, αλλα δεν αξιωθηκα να του τα πλύνω ποτέ. Είδα πάντως προχθές μια συνταγή στο planetpaws για σπιτική οδοντόκρεμα, νομίζω μόνο με baking soda και λάδι καρύδας (και τα τριβες με γαζούλα) και λέω να το δοκιμάσω. Γενικά μ'αφήνει να του κάνω το οτιδήποτε, αλλά δεν ξέρω αν θα κάτσει ώρα να του τα περάσω η αλήθεια είναι. Κόκκαλο δεν του χω δώσει, αν θυμάμαι καλά οτιδήποτε μασουλάει καλό είναι, και παγωμένη πετσέτα ας πούμε.

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Ενδιαφέρον αυτό με τη σπιτική οδοντόκρεμα. εγώ για πρώτη φορά θα δοκιμάσω μετά από τη μεγάλη μας βόλτα...