Πρόβλημα με ιδιοκτήτη σκύλου

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
Εγω νομιζω οτι η ολη προσέγγιση της κατηγορίας, έγκειται στο γεγονός της καταλληλότητας ή μή των ανάδοχων γονέων ως προς την εξυπηρέτηση και προσφορά των ανάλογων παροχών προς τους σκύλους.
Νομιζω οτι εδω εχουμε να κανουμε με ενα καθαρά ηθικολογικο θεμα, απορροια της ηθικής του καθενός. Νομιζω οτι δεν θα επρεπε να αναλωθουμε σε πάσης φυσης αναλυσης ηθικοπλαστικών κανονων και δοκιμίων αλλα να περιοριστουμε σε μια μινιμαλιστική προσέγγιση του θεματος.
Διευκρινιζω: Ειναι η καταλληλότητα αναλογη των "θέλω" και των "μπορώ"...; Νομιζω οτι εδώ η απαντηση θα επρεπε να ειναι φιλολογικου χαρακτηρος και εν κατακλείδη, αρνητικη. Γιατι ολα αυτα δεν ειναι τιποτε αλλο παρά απορροια της ευθυνης που του αναλογει ως προς ενα ζωντανο ον που δεχτηκε να συμβιώσει μαζί του μεχρι να τους χωρισει ο θανατος.

Η ευθυνη λοιπον είναι μεγάλη και σιγουρα θα πρεπει για να καρποφορήσει ενα σωστό αποτελεσμα να καταβληθει αμφίδρομη προσπαθεια...

τι είπες ρε άτομο;!

Last edited by a moderator:

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Για να καταλαβουμε και η κοινοι θνητοι,το θεμα ανοιχτηκε για να καταλαβει αυτος που πρεπει να καταλαβει;;;και πως περιμενεις να γινει αυτο εφοσον ειναι στοιχειο του χαρακτηρα του και δεν μπορει καν να καταλαβει προφανης πραγματα οπως τι χρειαζεται ενας σκυλος;κατα δευτερον αυτο που λεει η κυβελη οτι εφοσον δεν σε ξερει πως θα επηρεασεις την γνωμη της για καποιον που ξερει λογικο μου ακουγεται!!!

Τελικα ποιο το οφελος του θεματος και που θες να παει το θεμα;;ενημερωσε μας να μην ξεφευγουμε!!!

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
42
πατρα
ο lovey the lab ειπε πολλα και πολυ πιο συμπηκνωμενα απο οσα ειπα εγω σε νουβελα..

απο την αλλη οποιος δεν μπορει να καταλαβει το θεμα και την σημασια του μπορει πολυ απλα να μην συμετεχει..

τωρα το τι ειναι λογικο και τι οχι ειναι στην ιδιοσυγκρασια του καθε ενος...σεβαστες ολες οι αποψεις αλλα οχι η κατακριση...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Τι συζητάμε εδώ.....(έχω πολλές απορίες μάλλον τελευταία) :
1) Το πρόβλημα του σκύλου ? (ποιό είναι ?)
2) Το πρόβλημα του ιδιοκτήτη/τριας (ποιό είναι σε σχέση με τον σκύλο ?)
3) Το πρόβλημα του ιδιοκτήτη/τριας στην συμπεριφορά του ? (γενικά ή ειδικά ?)
4) Το πρόβλημα το δικό σου ? (σε σχέση με το αν πρέπει να κάνεις κάτι ?)
5) Όλα τα ανωτέρω ? (για ποιό λόγο?)
Lovey....έγραψες...αχαχαχχαχαχ!!!!!!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
τωρα το τι ειναι λογικο και τι οχι ειναι στην ιδιοσυγκρασια του καθε ενος...σεβαστες ολες οι αποψεις αλλα οχι η κατακριση...
Η κατάκριση για το πρόσωπο που εννοείς, εννοείς?

(εννοείς εις το τετράγωνο:cuniaoo: )

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Κκαι εγω Αυγερη φιλολογικα το διαβαζω το θεμα μιας και δεν εχω καταλαβει τιποτα .

Ουτε τι εννοεις ,ουτε πως το εννοεις,ουτε και τις περισσοτερες απαντησεις ....

Ξερω,ξερω....οποιος δεν καταλαβαινει δεν συμμετεχει... :???:

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
απο την αλλη οποιος δεν μπορει να καταλαβει το θεμα και την σημασια του μπορει πολυ απλα να μην συμετεχει..

Oύτε εγώ έχω καταλάβει τίποτα...οπότε δεν μπορώ να εκφράσω και άποψη.
Για να συμμετάσχει κάποιος πρέπει να καταννοήσει το θέμα όπως και τον σκοπό του.
Αυτό το θέμα κατά την γνώμη μου βρίθει ασαφειών, αοριστιών, υπονοουμένων (τα οποία δεν γίνονται καταννοητα) και ασαφούς σκοπού.
Διατηρώ όμως κάθε δικαίωμα, αν το κρίνω, να ζητήσω διευκρινήσεις ή να εκφράσω την κρίση μου για το ίδιο το θέμα, διότι αυτό ετέθη δημοσίως και επομένως θεωρώ ότι έχω καθε δικαιωμα συμμετοχής.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
ο συλλογισμος μου επικεντρωνεται στο αν αυτο το ατομο με την τοσο κακια συμπεριφορα που καλο λογο δεν χρωσταει σε κανενα αν μπορει και ειναι καταληλος ιδιοκτητης σκυλου...μπορουν οι εγωιστες και οι ασεβαστοι να εχουν δικαιωμα στην κατοχη σκυλου...μιας και ενας BIB δεν σεβεται το γενος των σκυλων τι γινεται με αυτον που δεν σεβεται το γενος των ανθρωπων....και ειναι κατοχος σκυλου...αραγε δικαιουται να ειναι κατοχος
Το ποστ #2 με καλύπτει ως απάντηση.
Τωρα αν μας ενδιαφέρει και ο σκύλος του συγκεκριμένου ιδιοκτήτη, δεν έχω καταλάβει τι συμπεριφορά βγάζει και αν μπορεί να συμμορφωθεί, γι' αυτό ρώτησα αν διορθώνεται.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Διατηρώ όμως κάθε δικαίωμα, να το κρίνω, να ζητήσω διευκρινήσεις ή να εκφράσω την κρίση μου για το ίδιο το θέμα, διότι αυτό ετέθη δημοσίως και επομένως θεωρώ ότι έχω καθε δικαιωμα συμμετοχής.
Έτσι ακριβώς.

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
42
πατρα
μα δεν αφαιρεσα το δικαιωμα του λογου απλα εαν δυστυχως μπουμε σε κατα προσωπον επεξηγιση στο τελος θα διαφωνησουμε για αλλα πραγματα και θα βγουμε εκτος τοπικ...προς θεου δικαιωμα λογου εχουμε ολοι....

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
μα δεν αφαιρεσα το δικαιωμα του λογου απλα εαν δυστυχως μπουμε σε κατα προσωπον επεξηγιση στο τελος θα διαφωνησουμε για αλλα πραγματα και θα βγουμε εκτος τοπικ...

ενω τωρα ειμαστε εντος πιστευεις εσυ τωρα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48