Πρόβλημα στο συκώτι.

ThodorisV

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2016
87
19
39
Με ποιους τροπους μπορω να δωσω γαιδουραγκαθο στο σκυλο μου;
Εχω αποξηραμενο.
Μπορω να του δωσω οπως ειναι αποξηραμενο με τις κροκετες;
Μπορω να το κανω σαν τσαι και να του το δινω αντι για νερο;
Μετα η αλλη λυση ειναι να παω να παρω ειδικο για σκυλους για να την βοηθησω λιγο με το συκωτι της

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
Εγω οταν ειχαμε θεματακι που το ειχα σε μορφη σκονης της το ανακατευα σε μιση κουταλια του γλυκου γιαουρτι με χαμηλα λιπαρα και το εξαφανιζε σε νανοσεκοντ. Αν ειναι τριμμενο (στο μουλτι πχ) θα γινεται ετσι δουλεια.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.637
11.047
Athens
Εγώ δίνω συμπλήρωμα (Liv52 τελευταία) που το βάζω μέσα στο φαί (νωπό φαγητό, μεγειρεμένο ή ωμό). Διαφορετικά το κρύβω μέσα σε κομματάκι τυρί του τοστ, la vache quiri κλπ.

ThodorisV

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2016
87
19
39
Ποια η δοσολογια για 3,5κιλα σκυλο ειτε του χαπιου ειτε της σκονης;

ThodorisV

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2016
87
19
39
Βρηκα σημερα σπορους απο γαιδουραγκαθο και στο μαγαζι τα ετριψαν και τα εκαναν σκονη. Λεω σαν δοσολογια να δινω 1 φορα την ημερα οσο μια μικρη κροκετα μαζι με το φαγητο της

bouf

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2011
181
330
Κι εγω περιπου τοσο εδινα για 5 κιλα σκυλι. Αλλα δεν παιρνεις καλου κακου ενα τηλ τον κτηνιατρο να ρωτησεις?

ThodorisV

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2016
87
19
39
Ο κτηνιατρος ειναι της αποψης να αλλαξουμε τροφη και μου εδωσε αυτη που εγραψα ποιο πανω που ειναι πολυ χαλια αλλα αναγκαστικα θα την δωσω μεχρι να ξαναγινουν οι εξετασεις. Δε μου προτεινε κατι αλλο για να την βοηθησει. Το γαιδουραγκαθο το ηξερα οτι βοηθα το συκωτι και το διαβασα και εδω και θεωρω οτι η μικρη ποσοτητα που αναφερω δε νομιζω να δημιουργισει κατι αρνητικο, με παρακολουθηση παντα