Τα έχεις μπερδέψει λίγο.
1. Δεν υπάρχουν λανθασμένα ερωτήματα. Υπάρχουν μόνο λανθασμένες απαντήσεις.
2. Είναι αδύνατον να υπάρχουν 200 διαφορετικά πρότυπα για μια φυλή, όσες είναι δηλαδή και οι χώρες του κόσμου. Μην ξεχνάς ότι Φυλή σημαίνει σύνολο από ζώα με κοινά, συγκεκριμένα και σταθεροποιημένα χαρακτηριστικά. Σε περίπτωση που είχαμε 200 διαφορετικά πρότυπα για μια φυλή, αυτομάτως δεν θα υπήρχε φυλή.
3. Τους σκύλους τους αγοράζουμε από εκτροφείς και όχι από εκπαιδευτές
4. Ένας σκύλος εντός προτύπου δεν σου εξασφαλίζει μόνο καλή υγειά, αλλά σωστή μορφολογία /ανατομία και χαρακτήρα.
5. Αν το θεμα «φυλή» δεν σε απασχολεί, υιοθέτησε ένα ημιαιμο σκυλάκι. Στην ενότητα της «προσφοράς» έχουμε δεκάδες ζώα, διάφορων ηλικιών, χρωμάτων και μεγεθών που χαρίζονται.
οκ θα ειμαι σαφης την αλλη φορα...γραψε ανεφικτο οπως ειπες και οχι αυτο που ειπα "λαθος ερωτημα"
δεν γινεται να εχεις 2 προτυπα για μια φυλη και δεν το εχω γραψει πουθενα αυτο
συμφωνω με το 4.
τωρα το 5. εχω δωσει απαντηση ποιο πανω
να την :
"και το εθεσα γιατι απλα για μενα το θεμα του σκυλου απο εκπαιδευτη ειναι να ειχε χαρτια οχι για τη φυλη αλλα χαρτια προγονων για αρωστιες..οπως και οι ανθρωποι δλδ
το θεμα φυλη δε με απασχολει και τοσο εμφανισιακα...
ισως μονο το θεμα χαρακτηρα(που ειναι και ευπλαστος πολλες φορες) "
αρα αυτα περι αδεσποτου δεν ξερω που τα βρηκες η που αφησα να ενοηθει κατι τετοιο εκτος και αν διαβασες τα μισα
και για το 3. αν καπου εγραψα εκπαιδευτες παρακαλω διωρθωστε το αφου το ειδατε καπου απο τη βιασυνη μου θα το εγραψα
Last edited: