Πρώτη θαλασσοεξόρμηση 2011 - Εύβοια

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Πριν πιάσουν οι καλοκαιρινές μπόρες (το ΣΚ 21-22/05) προλάβαμε να κάνουμε την πρώτη εξόρμηση της χρονιάς σε παραλία :)

Ο καιρός καλός τη μέρα, λίγο τσουχτερός το βράδυ και η θάλασσα για τολμηρούς χωρίς καρδιακά προβλήματα :D

Γκογκόλ και Λώρα δεινοί κολυμβητές πλέον. Τα δικά μου αρκούνται κυρίως στο πλατσούρισμα για τη δροσιά (σε ποιον μοιάσανε απορώ... :rolleyes: ).

...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μπράβο! Πάντα τέτοια και καλό καλοκαίρι!!!:)

Υ.Γ. Αγαπητή kopritis: Βλέπουν τα μάτια μου καλά το Scalibor στο λαιμό του Γκογκολ? Κάνε μου τη χάρη να του το βγάζεις πάντα, όταν πρόκειται να μπει στο νερό...:cool:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Προσέξτε τις κυρίες που δεν ακουμπάνε το κωλαράκι τους στην άμμο ούτε κατα διάνοια!! Απο πετσέτα σε στρώμα κι απο ψάθα σε σκηνή πάνε! ;)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Προσέξτε τις κυρίες που δεν ακουμπάνε το κωλαράκι τους στην άμμο ούτε κατα διάνοια!! Απο πετσέτα σε στρώμα κι απο ψάθα σε σκηνή πάνε! ;)
... Την ίδια στιγμή που οι κύριοι είναι έτοιμοι να πέσουν και στη φωτιά για χάρη τους! :D

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
αψογες φωτο, συνεχισε!!!!!
θα ηθελες με ενα πμ να μου πεις που ειναι αυτο το μερος? :)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ΤΕΛΕΙΟ μερος, ΤΕΛΕΙΕΣ φωτογραφιες !!! Μπραβο παιδια! Μπορω να μαθω ποιο ακριβως ειναι το μερος που πηγατε?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Τέλειες φώτο!!τέλεια αγέλη!!!:)
Mπράβο πάντως που τα καταφέρνετε και με τις σκηνές εγώ δεν το χω..το κάνουν άλλοι για εμένα :D

Μας φέρατε καλοκαιράκι!!:)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
A, που να μας δεις να στήνουμε 11 το βράδυ χωρίς να βλέπουμε την τύφλα μας και με τα βρωμόσκυλά να τα'χει πιάσει ενας οίστρος μετά απο τόσες ώρες ταξίδι και να χοροπηδάνε πάνω στις σκηνές και ο αέρας να σφυρίζει κι εμείς να είμαστε μέσα στο ρέμα (την επομένη το είδαμε αυτό)..... χάρμα....:rolleyes::rolleyes:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
αχαχαχχαχααχχααχαχαχ ειδικά βράδυ δεν το χω..!!!:D
Θα τα χα κάνει μπάχαλο!! :D Mπράβο μπράβο!!:)