Πρώτη θαλασσοεξόρμηση 2011 - Εύβοια

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
μπράβο μπράβο φαίνεται πως περάσατε υπέροχα!
λοιπόν...
στο θέμα μας τώρα.
Ειρήνη οι φωτογραφίες σου τα σπάνε (το ξέραμε αυτό...). Οι συγκεκριμένες... διαμάντια!
Στο 3ο post, τελευταία φωτό δεν ξέρεις ποια να πρωτοθαυμάσεις από τις κούκλες!
Στο 4ο post ένα απ' τα ωραιότερα κοντινά της Λώρας που έχω δει...
Επίσης η Νέλλυ που λιάζεται, το κοντινό... ασύλληπτη...
Στο 7ο post η τελευταία είναι ένα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Στο 8ο:
Τα κύμματα που σκάνε...
Η φωτιά...
Το κοντινό του Γκογκόλ κόβει την ανάσα!

Απίθανες ΟΛΕΣ (και αυτές απ' την Πηγή και τη Νατάσσα)... αλλά τι να πω πρέπει να φτιαχτεί πάραυτα ένα xotikouli fan club :D

edit: Ο Ντέξτερ αδικήθηκε :mad:

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Απίθανες ΟΛΕΣ (και αυτές απ' την Πηγή και τη Νατάσσα)... αλλά τι να πω πρέπει να φτιαχτεί πάραυτα ένα xotikouli fan club :D
Περιμενουμε λεπτομερειες...:cool::D

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ευχαριστώ πολύ :oops: αλλά πριν συνεχίσετε να μου λέτε πόσο υπερτέλεια φωτογράφος είμαι :p να σας πω κάτι βασικό. Δεν τις έχω τραβήξει όλες εγώ! :D Οι δικές μου είναι αυτές με το μαύρο πλαισιάκι. Οι υπόλοιπες είναι τραβηγμένες από τα κορίτσια που κολλάνε το "μικρόβιο" όλο και περισσότερο και ευτυχώς δεν βλέπω να θεραπεύεται ;)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Καταπληκτικές φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα..Όπως πάντα άλλωστε!!!!!!:rolleyes:
Εγώ εκτός απο fan των φωτογραφιών της "xotikouli" είμαι και γενικά fan των εξορμήσεων σας!:D
Που είναι αυτό το μέρος?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μία που αναφέρθηκε..πως τον είπαμε τον μπεζ? αντιφλεβοτομ φοράει? ικανοποιημένη από αυτό (sorry για το άσχετο του θέματος αλλά μόνο αυτό :D)?
Γιατί φοράω και εγώ όλο τον χειμώνα και λέω να συνεχίσω και για καλοκαίρι..

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Θα μας πειτε που ειναι ???? Τεσσερις φορες εχουμε ρωτησει !!! Εστω και με πμ, για να μην θεωρηθει ''διαφημιση''...:cool:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ο μπεζ είναι όντως η Nelly :D Το κολάρο είναι antiphlebotome αλλά δεν μπορώ να πω εντυπώσεις γιατί το έβαλα πρώτη φορά. Είπα να κάνω τεστ με αυτό που είναι πιο φθηνό μήπως και αν τη βγάλει καθαρή βάλω πάλι scalibor που το έχω κόψει εδώ και 3 χρόνια επειδή το μασουλάγανε παίζοντας.

Κατά τα άλλα το βιολί μου εγώ... :p

(Πράγματι τον έχω αδικήσει τον Dexter!)

Θα μας πειτε που ειναι ????
Κοντά στο Μαρμάρι!