Πόσα κιλά τροφή αξίζει να πάρω;

20 Ιουνίου 2015
21
5
27
Καλησπέρα σε όλους :)

Έχω ένα πολύ γλυκό Σιχ-Τσου 10 εβδομαδών.
Ήθελα την γνώμη σας σχετικά με την τροφή αν θεωρείτε ότι αξίζει να παραγγείλω ένα σακί 8κιλο ή 12κιλο ή δεν αξίζει αφού είναι μικρόσωμο σκυλάκι; Αλλοιώνεται ή τροφή αφού ανοιχτεί το σακί;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Την τρώει ήδη αυτή τη τροφή και έχει κάτσει καλά στο σκυλί;
Και ναι, όσο μένει ανοιχτή η τροφή αλλοιώνεται.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Δεν ξερω να σου πω για μικροσωμα, εξαρταται κιολας ποσο φαγανα ή μιζερα είναι (πάντως της κολλητης μου γκριφον-κανις πουναι κ πολυ μιζερος τον μηνα τρωει ουτε 5 κιλα)
Απο κει κ περα ξερω οτι αλλοιωνεται ναι (νομιζω κανα μηνα αντεχει...κατι τετοιο)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Αυτά είναι νούμερα ρε φίλε...8 κιλά σε 2 μήνες
Χριστέ μου τι να πούμε και μεις...12 κιλά σε ούτε 1 μήνα!
Χαχαχα

Πέρα από την πλάκα, η φρεσκάδα της τροφής είναι σημαντικός παράγοντας.
Από την άλλη αν πάρεις 12 κιλό θα έχεις άλλη τιμή από ότι αν πάρεις 8 κιλό.
Βέβαια πολλές τροφές έχουν zip πάνω στην συσκευασία τους που κλείνει καλά αεροστεγώς.
Αλλά και 8 κιλο να πάρεις πάλι ρε παιδί μου θα την έχεις σεβαστό διάστημα.

Δεν ξέρω, μάλλον θα πήγαινα για 12 κιλο...

• Like
Reactions: skylakos

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αυτά είναι νούμερα ρε φίλε...8 κιλά σε 2 μήνες
Χριστέ μου τι να πούμε και μεις...12 κιλά σε ούτε 1 μήνα!
Χαχαχα

Πέρα από την πλάκα, η φρεσκάδα της τροφής είναι σημαντικός παράγοντας.
Από την άλλη αν πάρεις 12 κιλό θα έχεις άλλη τιμή από ότι αν πάρεις 8 κιλό.
Βέβαια πολλές τροφές έχουν zip πάνω στην συσκευασία τους που κλείνει καλά αεροστεγώς.
Αλλά και 8 κιλο να πάρεις πάλι ρε παιδί μου θα την έχεις σεβαστό διάστημα.

Δεν ξέρω, μάλλον θα πήγαινα για 12 κιλο...
Να μη σου πω δλδ εναμιση κιλό το δίμηνο?

@DimitraPatrick πόσο είναι η ημερήσια? 80-100γρ? Θα κοιτάξεις έναν πρόχειρο υπολογισμό να δεις πόσο τρώει ανα μήνα και θα κοιτάς άντε το πολύ 2μηνο να φτάνει. Όταν ανοιγεται το σακί μετά θέλει προσοχή γιατι αλλοιώνεται και μπορεί ως και σκουληκια να πιασει αν μένει καιρο. Το 8κιλο μου φαίνεται πολύ, αν και ισως φταίει επειδη είμαι συνηθισμένη στις μικρέεεεες συσκευασίες τροφών,

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Αν θέλεις να πάρεις 12κιλο λόγω τιμής, η πιο οικονομική λύση που μπορώ να σου προτείνω, ώστε να διατηρηθεί όσο γίνεται περισσότερο η τροφή, είναι τα zip bags.
Την ανοίγεις τη πρώτη φορά, τη μοιράζεις σε zip bags και ότι δε χρησιμοποιείς, το αποθηκεύεις.

Εμείς ευτυχώς είμαστε λιτοδίαιτη φυλή και 15 κιλά μας βγάζουν 32.5 μέρες μετρημένα με ζυγαριά (δύο σκυλιά ~20 κιλών).

20 Ιουνίου 2015
21
5
27
Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις απαντήσεις σας! :)

Michalis-Maya Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να προμηθευτώ τα zip bags?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αν θέλεις να πάρεις 12κιλο λόγω τιμής, η πιο οικονομική λύση που μπορώ να σου προτείνω, ώστε να διατηρηθεί όσο γίνεται περισσότερο η τροφή, είναι τα zip bags.
Την ανοίγεις τη πρώτη φορά, τη μοιράζεις σε zip bags και ότι δε χρησιμοποιείς, το αποθηκεύεις.

Εμείς ευτυχώς είμαστε λιτοδίαιτη φυλή και 15 κιλά μας βγάζουν 32.5 μέρες μετρημένα με ζυγαριά (δύο σκυλιά ~20 κιλών).
Εγώ χωρίζω σε polibags τα οποία δένω. Δεν είναι αεροστεγή μεν αλλά δεν βλέπω που είναι καλύτερα τα zip... Και πάλι για την ποσότητα του ενός σακιού που εμάς μας βγάζει περίπου ένα-ενάμισι μήνα. Για παραπάνω από δίμηνο δε νομίζω ότι κρατάει ούτε κι έτσι ομως. Δεν το έχω δοκιμάσει κιόλας...