Πόσες ώρες μένει ο σκύλος μας μόνος του?

Πόσες ώρες μένει ο σκύλος μας μόνος του?

• Καθόλου

Votes: 18 11,4%
  • 2

Votes: 14 8,9%
  • 4

Votes: 32 20,3%
  • 6

Votes: 32 20,3%
  • 8

Votes: 31 19,6%
  • 10

Votes: 28 17,7%
  • 12

Votes: 5 3,2%
  • 14

Votes: 1 0,6%
  • 16

Votes: 2 1,3%
  • Συνεχώς

Votes: 6 3,8%

• Total voters
    158

Likanthropos

Banned
Banned
10 Ιουνίου 2010
54
0
Δεν μένει καθόλου μόνος επειδή οι γονείς μου εργάζονται στο σπίτι, επίσης εγώ φέτος δεν έχω πολλές υποχρεώσεις στη σχολή και είμαι περισσότερο στο σπίτι. Από του χρόνου θα δούμε τι θα γίνει.

ΥΓ. Να ρωτήσω απλά από περιέργεια όσους λείπουν 6+ ώρες, πώς τα καταφέρνατε παιδιά όταν (αν) ήταν κουτάβια;

Κανένα πρόβλημα΄.. Θέμα προγραμματισμού

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τα δικά μου μένουν από 8 έως 10 ώρες μόνοι τους...βέβαια έχουν ο ένας τον άλλον και τον κήπο δικό τους..Τα ΣΚ είμαστε πάντα μαζί 24/24!!!
Ο Τσούφι σαν κουτάβι την έβγαζε μαζί μου συνέχεια γιατί τότε δούλευα στον πατέρα μου και μπορούσα να τον έχω μαζί μου στο γραφείο συνέχεια μέχρι 1 έτους..
Ο Keagan όταν ήρθε έμενε στη βεράντα του σπιτιού όσο έλειπα...και μόλις έγινε 4 μηνών έμενε στο κήπο (μέσα/έξω πάντα) με τον Τσούφι...παρέα...

Likanthropos

Banned
Banned
10 Ιουνίου 2010
54
0
Τα δικά μου μένουν από 8 έως 10 ώρες μόνοι τους...βέβαια έχουν ο ένας τον άλλον και τον κήπο δικό τους..Τα ΣΚ είμαστε πάντα μαζί 24/24!!!
Ο Τσούφι σαν κουτάβι την έβγαζε μαζί μου συνέχεια γιατί τότε δούλευα στον πατέρα μου και μπορούσα να τον έχω μαζί μου στο γραφείο συνέχεια μέχρι 1 έτους..
Ο Keagan όταν ήρθε έμενε στη βεράντα του σπιτιού όσο έλειπα...και μόλις έγινε 4 μηνών έμενε στο κήπο (μέσα/έξω πάντα) με τον Τσούφι...παρέα...
Τσούφι...... ????? Χαχαχαχαχα...... Τι όνομα είναι αυτό ?? Τον φωνάζεις με το όνομα του όταν έχει κόσμο...??
Σόρι που ρωτάω αλλά μου φαίνεται αστείο

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τσούφι...... ????? Χαχαχαχαχα...... Τι όνομα είναι αυτό ?? Τον φωνάζεις με το όνομα του όταν έχει κόσμο...??
Ναι, γιατί? Που είναι το αστείο?

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Η Ηρα δεν μενει σχεδον ποτέ μονη της αφου οπου παω παει κι αυτή.
Η Ζηνα κατά μεγαλα διαστηματα, αναλογα με το ωραριο της γυναικας μου, εχει χρειαστει να μεινει μονη σταθερα για 6 ωρες.

ΥΓ οφ τοπικ.
Το Τσουφι είναι από τα πιο ομορφα ονοματα στο φορουμ. Και σαφεστατα από τα πιο αξιαγαπητα σκυλια μας. Ο τελειος χαρακτηρας σκυλου.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ευχαριστώ Άρη μου...αλλά περιμένω να μου εξηγήσει ο "χιουμορίστας " καινούργιος μας φίλος...που είναι το αστείο...!!!!!

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Τον Τσουφάκο είχα την τιμή μια μερα να τον κανω μια μικρή βόλτα. Τοτε στα Βασιλικά, όταν δεν είχα την Ιβούλα μου.

Πανέμορφο και αξιαγάπητο σκυλί! Όπως και ο Keagan φυσικα

Εσύ αλήθεια πώς λες τα σκυλιά σου;;

aleksandy

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2010
174
2
Το μεγαλύτερο διάστημα που μένει μόνη της είναι συνήθως 5-6 ώρες που λείπω το πρωί στο γραφείο (αν και κάποιες φορές την παίρνω μαζί μου). Το απόγευμα μπορεί να λείψω άλλες 2-3 ώρες (όχι καθημερινά). Κατά μέσο όρο λοιπόν ψήφισα 6 ώρες.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
4 ψήφισα εγώ.... καθότι δεν δουλεύω κάθε μέρα... αν υπολογίσω πως 4 από τις 7 μέρες είμαστε συνέχεια μαζί.... (τα μισάωρα για ψώνια ή κάτι έκτακτο καμιά ώρα μιας και δεν είναι καθημερινά δεν τα υπολογίζω) Το μεγαλύτερο διάστημα που έχει μείνει μόνη της ήταν 8 ώρες μια και μοναδική φορά!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Εγώ έβαλα ενδεικτικά το 2ωρο γιατί πάντα υπάρχει κόσμος σπίτι,αλλά λίγο που θα είμαστε σε άλλο δωμάτιο λίγο που θα έχουμε δουλειές μένει και λίγο μόνη της η μικρή..

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Ευτυχώς, το τερατοκοπριτάκι μας... έχει πάντα συντροφιά... το πολύ κανένα 2ωρο μέσα στο μήνα να μένει μόνος του...

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Βασικα, καθολου και ποτε δε μενει μονη της. Αλλα καποιες ωρες το βραδυ και το πρωι καθεται στο σπιτακι της, τωρα με τα κουταβια της, οταν μεινει μονη πρεπει να της βρω μια συντροφια και γρηγορα!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Από 8-10 ώρες τις καθημερινές ενώ το Σ/Κ είμαστε αυτοκόλητοι (όπου πάω και αυτή πακέτο) αφού τα χουμε ξαναπεί. Το Σ/Κ πια είναι ΖΗΒΑ Σ/Κ δεν μπορώ χωρίς αυτήν, παθαίνω κάτι. Δεν είπαμε, την παίρνω μαζί και στο Ιντερνετ καφέ (είναι η ΜΑΣΚΟΤ είπαμε) και στους γονείς μου, και σε βόλτες και σε εξορμήσεις και σε καφετέρειες.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Καθόλου εμένα!

Και αν λείψουμε θα είναι για λίγο!

4 άτομα μέσα στο σπίτι άλλες ώρες ο ένας άλλες ο άλλος πάντα θα υπάρχει ένας τουλάχιστον σπίτι,όχι λόγω σκύλου αλλά γενικά!

fwnakos

Active Member
13 Φεβρουαρίου 2010
38
0
Εμένα είναι στον κήπο στον χώρο του. Σχεδόν πάντα υπάρχει κάποιος στο σπίτι και το καταλαβαίνει αυτό ! Γενικά είναι ήρεμος ... χωρίς εμένα μένει περίπου 12ώρες καθημερινά.

Σχεδόν ανα βδομάδα πάμε την Κυριακή εκδρομή .. να κάνει κ αυτός ένα διάλειμμα απο την καθημερινότητα τα ου :)

leroef

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2009
57
0
58
Θεσσαλονίκη
7-8 ώρες τις καθημερινές και σχεδόν καθόλου τα Σαββατοκύριακα.Αν το βάλουμε συνολικά μάλλον γύρω στις 40 ώρες τη βδομάδα.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Ψήφισα κι εγώ 10 ώρες για να συμπεριλάβω ώρες εργασίας και μετακίνησης, αλλά μπορεί κάποιος από εμάς να γυρίσει λίγο νωρίτερα. Κατά τα άλλα απογεύματα και ΣΚ (πέραν του χρόνου που χρειάζομαι για μαγειρέματα και δουλειές του σπιτιού) αφιερωμένα όλα στη μικρή... και με το καλό όταν μπορεί να βγει έξω μαζί κι αυτή όπου πάμε...!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.801
8.004
Και εμένα είναι από τα τυχερά που δεν μένει καθόλου, είμαστε τρεις άνθρωποι στο σπίτι και πάντα κάποιος είναι εδώ. :cool:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78