Πόσο εφημερεύουν τα εφημερεύοντα ;

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.575
6.003
Πειραιάς
σημερα προσπαθησα για χαρη ενος αστεγου γατουλη να βρω ανοιχτο κτηνιατρειο... καλεσα τηλεφωνικα απο τις δυο και μιση το μεσημερι μεχρι τις εξι και μιση το απογευμα ολα τα εφημερευοντα εντος αττικης αλλα κανενα δεν ανταποκριθηκε.
γνωριζει κανεις τις ωρες που ειναι ανοιχτα ; ειναι οντως ;

για την ιστορια,τον πηγα τελικα σε 24ωρη κλινικη.

Elpidaki

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
205
0
Πειραιάς
Κανείς δεν εφημερεύει... Εγώ έψαχνα σαν την τρελή κάποιο ανοιχτό για το ετοιμοθάνατο χάμστερ μου... Μόνο το Αττικό Νοσοκομείο Ζώων απάντησε... που είναι στο Πικέρμι και αναγκάστηκα να κάνω ολόκληρο ταξίδι από τον Πειραιά... Φυσικά και πανάκριβο. Τίποτα δεν εφημερεύει... Αν πέσεις και Σαββατοκύριακο, δεν υπάρχει σωτηρία. Τι έπαθε ο γατούλης;

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Πριν από 4 χρόνια περίπου που είχε τύχει να χρειαστώ γιατρό πολύ αργά τη νύχτα είχα βρει 2 από τους περίπου 10-15 που δοκίμασα να καλέσω. Κάποιους μπορεί να χρειαστεί να τους ψάξεις και στο κινητό, εφημερεύουν με την έννοια ότι αν προκύψει κάτι θα πάνε στο ιατρείο τους.

Δεν έχει ξαναχρειαστεί από τότε να ψάξω γιατρό που εφημερεύει, μια φορά που μου έτυχε κάτι πραγματικά επείγον πήγα κι εγώ σε 24ωρη κλινική. Δεν ξέρω αν τα πράγματα είναι χειρότερα ή καλύτερα τώρα. Αλλά σίγουρα δεν βοήθησε ότι είναι και το 3 ήμερο στη μέση...

Ένας γιατρός μου είχε πει κάποτε ότι δεν συμμετέχει στις εφημερίες γιατί δεν αξίζει τον κόπο να τρέχει μέσα στη νύχτα για κάποιον που μετά το επείγον που θα του προκύψει, θα συνεχίσει μετά να πηγαίνει στον δικό του γιατρό που πήγαινε και πριν. Με χάλασε πολύ σαν άποψη, αλλά τουλάχιστον ήταν ειλικρινής και συνεπής σε αυτό που (δεν) κάνει...

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
Εγω όποτε χρειαστώ κάτι όταν είμαι στη Λάρισα παιρνώ τηλεφωνο στο κινητό τον δικό μου κτηνίατρο. Σε περιπτώσεις αναγκης δεν υπαρχει εφημερία. Και στην τελική για αυτό έχουμε δικό μας κτηνίατρο για να είναι δίπλα μας όποτε τον χρειαστούμε. Οταν είμαι στη Θεσσαλονίκη την πηγαίνω παντα σε 24ωρη κλινικη γιατι ετσι και αλλιως εκει δεν εχω βρει κοντα μου κτηνίαρτο που να τον εμπιστευομαι, τα παιδια στην κλινική είναι αστέρια και ο εξοπλισμός απίστευτος. Και επίσης από εκεί πηρα και το σκύλο μου οπότε με ξερουν. (Τοτε δεν ηξερα...πιστευα ότι αν το παρω απο εκει θα ηταν πολυ καλυτερα απο πετ σοπ...αν και μου ειχαν πει οτι ειναι απο εκτροφεα απο την ουγγαρία και οτι το pedigree θα ερθει μετα απο καιρο εγω ακομα το περιμενω μετα παο 2 χρονια...και οταν ρωτησα μου ειπαν οτι σταματησαν τη συνεργασια με τον εκτροφεα. Αυτο δεν ακυρωνει ομως οτι απο θεμα γνωσεων και εξοπλισμου ειναι πολυυυυ μπροστα.)

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΟΥ 34 Κατω Πατησια, ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ ανοιχτο επιβεβαιωμενο επειδη μενω διπλα.

Πραγματικα τα παιδια εκει κανουν παπαδες, μεχρι και τα χριστουγεννα ειχαν γιατρο μεσα.

Ελπιζω να μην εκανα διαφημιση δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.575
6.003
Πειραιάς
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας,παιδια.
ο γατουλης δεν ειχε κατι σοβαρο,τον μαζεψε η φιλη μου τα ξημερωματα της κυριακης και επειδη εχω ηδη μια γατα ηθελα να τον εξετασουν μην εχει κατι μεταδοτικο που θα την εβαζε σε κινδυνο.αν ηταν κατι επειγον θα τηλεφωνουσα του γιατρου που βλεπει την μεγαλη,αλλα μια και δεν εφημερευε δεν ηθελα να ενοχλησω για μια εξεταση ρουτινας.
δεν ξερω αν το εφημερευον σημαινει οτι ειναι μονο ανοιχτοι μεχρι το μεσημερι,το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο κινητο τηλεφωνο για να τους καλεσεις,υπαρχει μονο το σταθερο απο τα οποια αν δεν κανω λαθος μονο ενα ειχε τηλεφωνητη...που ελεγε τις ωρες που ειναι ανοιχτοι...
ηταν και για μενα πρωτη φορα που χρειαστηκα καποιον γιατρο σε μερα αργιας.
πιστευα παντως οτι ενα εφημερευον κτηνιατρειο ειναι το ιδιο με ενα εφημερευον φαρμακειο στο οποιο δεν παιρνεις τηλεφωνο τον φαρμακοποιο στο κινητο να σου ανοιξει το μαγαζι να σου δωσει το φαρμακο.δυστυχως δεν ειναι ετσι.