Πόσο συχνά ξύνεται ο σκύλος σας;


miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Ναι. ΚΑΙ αυτό. Για αμπούλα θα σου πει σίγουρα από Απρίλη μέχρι Οκτώβρη. Δεν την είχες τόσο. Είπα κ γω!:rolleyes:
αν είπες εσύ... φαντάσου εγώ τι "είπα" και τι "έπαθα" που έβλεπα ότι όλοι μιλάτε για κάτι που εγώ δεν έχω ιδέα τι είναι !
μέχρι να διαβάσω αυτό είχα φτιάξει πολλά σενάρια "καταστροφής" στο κεφάλι μου και ήμουν έτοιμη να πάρω τον γιατρό τηλ να τον ρωτήσω γιατί εμείς δεν παίρνουμε αμπούλα! χαχαχααχχαχαα
 


ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.966
126
Πάτρα
:D :D :D

(Ολο τον χρόνο)Αλλά ειδικά από Απρίλη έως Οκτώβρη, κάνουμε τα καημένα τα ζωντανά Τσερνόμπιλ σε μια απέλπιδα προσπάθεια για προστασία από το Καλααζάρ...:roll: (Φτου σκόρδα κ μακριά από μας![-o<)
 


ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
911
26
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Και μας ξυνεται αραια και που..Αλλα τον διευκολινω και αναλαμβανω εγω να τον ξυνω!! (καπως ακουστηκε αυτο τωρα ε??)
Και μερικες φορες εχω παρατηρησει πως οταν τον ξυνω αρχιζει να κουναει το ποδαρακι του και να ξυνει τον αερα!!!
 


mmitsi

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2011
122
0
paros
Εμένα ξύνεται πολύ περισσότερο απο τον προηγούμενο σκύλο που είχα. Ιδιαίτερα το πρωί μόλις ξυπνήσει. Ξύνεται έντονα. Επίσης ξυνόταν όταν περνούσαν οι 20 περίπου μέρες απο την αμπούλα. Τώρα με το περιλαίμιο το οικολογικό ξύνεται αλλά όχι με τρέλα. Την έχω ψάξει άπειρες φορές αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε ερεθισμός ούτε μαμούνια.
 


mex

Active Member
4 Αυγούστου 2011
25
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ .ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 7 Μ ΗΝΩΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΝΕΤΑΙ...ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΛΙ ΟΜΩς ΠΟΥ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ...ΤΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΨΑ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝΕΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΨΥΛΛΟΣ!!!!!!!!!!ΕΝΑΣ ΨΥΛΛΟΣ = ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ...ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΨΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΑΜΕ....ΟΜΩς Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕ....ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΑΜΠΟΥΛΑ....ΑΛΛΑ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ....ΤΟΝ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ......
 


annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Εμένα ξύνεται γύρω στις 10 φορές αλλά σκύλος είναι θα ξυθεί τι να κάνει... αν και έχω παρατηρήσει αν τον μαλώσω τότε είναι που μου γυρίζει πλάτη και ξύνεται!!! Μάλλον θα μου στέλνει σήμα ηρεμίας :)
 


vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
όταν την τσιγκλάω στη μούρη και στα αυτιά και σηκώνει το πόδι για να με διώξει πιάνεται;:D
η δικιά μου αν είναι να ψιλοξύσει τίποτα μια στις τόσες θα είναι-συνήθως- γιατί κάτι την ενοχλεί,όταν είχαμε κολλήσει ψύλους μιλάμε για τρελό ξύσιμο μιαμιση μέρα σερί μέχρι να πάμε στο γιατρό,οχι μονο με πόδια,αλλά και με δόντια,δάγκωνε με εναν τρόπο που δε μπορώ να τον περιγράψω ακριβώς:rolleyes: σαν να κρατάς μια σοκολάτα,και να αρχίσεις να τη "λιμάρεις" με τα δόντια
 


roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
ο δικος μ ξυνετε στα αυτια επιμονα!
τα εψαξα δν βλεπω τιποτα! τον ειχαμε παει και στον κτηνιατρο και μ ειπε οτι ν εχει τπτ! και μετα απο καπιες μερεσ το σταματησε τωρα το κανει παλει!
 


kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Παντως Χρηστο .. και στο χω πει και απο κοντα.. ο σαγκα ξυνεται συχνα.. πιο πολλες φορες απο την δικια σου..
εχει υπεροχο δερμα, σε παρα πολυ κατασταση, τελεια τριχα.. ειναι παντα καλυμενος απο αντιψιλικα.. απο τοτε που τον ξερω ξυνετε και γλυφεται..
λες να ναι απο αμηχανια? :)
 


cgri1976

Well-Known Member
τελικα ειχε ωτιτιδα η μικρη γι αυτο και ξυνοταν σαν τρελη....ειχε κανει και κατι σημαδακια στα αυτια απο την επανω μερια, που ειχε φυγει το τριχωμα και με αυτα που διαβαζα στο φορουμ και στο ιντερνετ τρομαξα γισ δεμοδηκωση...την πηγα στην γιατρο ολα καλα...αλλα η ηλιθια δεν ειδε οτι ειχε ωτιτιδα...τοσο μ@λ@κο!!!!!!!!!!!!!!!
την πηγα σε αλλον αλλα αυτος μενει πετρουπολη και αυτο γιατι θα πηγαινε η ξαδερφη μου το δικο της μποξερ και εχει και αυτοκινητο, την κοιταξε και οντως ειχε ωτιτιδα....μου εδωσε υγρο γι τα αυτια και την δευτερα που μας περασε τελειωσαμε την θεραπεια...τα αυτια της σημερα που τσεκαρα..γυαλι!!!!!!!!!!!!!!!! πεντακαθαρα!!!!!!!!!!!!!!!!
τωρα ξυνεται οταν ξυπναει και οταν της την καρφωσει.....
μακαρι να ειχαν στομα και να μας ελεγαν κατευθειαν τι εχουν για να μην ταλαιπωρουντε ουτε αυτα αλλα ουτε και εμεις....

ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!
 


mmitsi

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2011
122
0
paros
Σταμάτησε και ο δικός μου να ξύνεται. Εφταιγε το αντιπαρασιτικό.Παλιά του έβαζα φροντλαιν συν το βιολογικό λουράκι. Τώρα με το αντβαντιξ συν το λουράκι δεν ξύνεται καθόλου και κρατάει η δράση του.
 


cgri1976

Well-Known Member
λοιπον εχουμε και λεμε...
η μικρη εχει δεμοδηκωση, και ναι πηγα σε τρεις κτηνιατρους για να το εξακριβωσω για οσουν μου πουν "παρε και δευτερη γνωμη".....
σας παραθετω την τελευταια που ειναι και πιο αναλυτικη.
γι αυτο ξυνοταν στα αυτια.... η δεμοδηκωση προκαλει μια μορφη εξωτερικης ωτιτιδας.
ξεκινησαμε θεραπεια, ενεσιμη, και εχουμε αλλες δυο δοσεις. το καλο ειναι που μου ειπε ο γιατρος οτι θα της περασει και να μην αγχωνομαι....το ευχομαι διοτι τα νευρα μου εχουν αρχισει να γινονται πλεξουδες και γενικα δεν ειμαι και απο τους πιο ευγενικους ανθρωπους..


 




Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Περαστικά...

Ο εκτροφέας τι λέει? Έχει ενημερωθεί?

Ισχύει ότι πρέπει να βγει η κουτάβα σου, η μάνα της κι όλα τα θηλυκά της αδέλφια(από τη μάνα) από τα οποιαδήποτε εκτροφικά προγράμματα?
 




annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
boxer δεν έχεις? αν δεν κάνω λάθος έχουν προδιάθεση σαν ράτσα αυτά να εκδηλώνουν δεμοδήκωση.. κάνε υπομονή θα περάσει... περαστικά!!!
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.847
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981