Ναι τωρα ουτε καν θα βλεπουν το Pet Shopα!Τελεια... θα μάθουν επιτέλους να μην παίρνουν απο πετ σοπ και θ'αρχίσουν να παίρνουν απο σκυλέμπορες του διαδικτύου!!! Καταπληκτικά.....
Αυτά που αναφέρετε για μεταφορικές και πωλήσεις μέσω διαδικτύου, υπάρχουν ήδη. Υπάρχουν websites που ασχολούνται με την πώληση κουταβιών/γατιών κ.α. και δεν έχουν κατάστημα, τα έχουν όλα σε αποθήκες και τα δίνουν με ραντεβού.
Για κακή τους τύχη ήδη παρακολουθούνται αρκετοί από αυτούς.
Μαρίνα
Και ολους να τους βρουν και να τους (τιμωρησουν) οσο υπαρχουν καποιοι και αγοραζουν θα εμφανιζονται αλλοι που θα πουλουν με τροπω που θα ανιχνευεται πιο δυσκολα.Για κακή τους τύχη ήδη παρακολουθούνται αρκετοί από αυτούς.
Μαρίνα
Μαφία; Ψέμματα λένε και δίνουν πλαστά πεντιγκρί (αν δίνουν κι όλας)ερώτημα ξέρω ότι μπορεί να πετάξω κοτσάνα αλλα εφόσον σου λέει ότι είναι από εκτροφεία με pedigree δεν μπορείς να του από ποια εκτροφεία και να το επιβεβαίωσης αν λέει αλήθεια το ίδιο και με το pedigree .Δεν ξέρω απλά αν πας για ένα καθαρόαιμο θες να δεις pedigree... αν δεν το πάρεις είσαι κουτός γιάννα μην πω m@@s άμα δεν απαίτησης να έχει το πιστοποιητικό
δηλαδή εδώ βγάζουν πλαστά διαβατήρια στη λεπτομέρεια τέλεια, πεντιγκρύ δε θα μπορούν να βγουν στο άψε σβήσε;ερώτημα ξέρω ότι μπορεί να πετάξω κοτσάνα αλλα εφόσον σου λέει ότι είναι από εκτροφεία με pedigree δεν μπορείς να του από ποια εκτροφεία και να το επιβεβαίωσης αν λέει αλήθεια το ίδιο και με το pedigree .Δεν ξέρω απλά αν πας για ένα καθαρόαιμο θες να δεις pedigree... αν δεν το πάρεις είσαι κουτός γιάννα μην πω m@@s άμα δεν απαίτησης να έχει το πιστοποιητικό
καλά ναι αλλα το σκεπτικό μου είναι να ρώταγες το εκτροφείο και να έψαχνες να δεις αν έχουν τους γονείς που αναφέρουν στο συγκεκριμένο εκτροφείο. Βασικά δεν με ξενίζει ότι τα πουλα από το facebook δεν με ξενίζει που κάνει εισαγωγές από εκτροφεία(βραβευμένα κιόλας) αυτό που με ξενίζει είναι που σου λέει με δυνατότητας pedigree. δηλαδή τα σοβαρά εκτροφεία δεν θα σου το έδιναν έτσι κιαλιος?δηλαδή εδώ βγάζουν πλαστά διαβατήρια στη λεπτομέρεια τέλεια, πεντιγκρύ δε θα μπορούν να βγουν στο άψε σβήσε;
Καλα ποσο μυαλο θελει για να καταλαβουν οτι ειναι πλαστο;kalimera.eixa parei ena skilaki apo sas prin 5-6 mines.den moy eixate dwsei pedigree omws.yparxei dynatothta na to paroyme twra giati to xreiazomai?
PUPPIES... stavroula sou esteila e-mail na mou steileis hmeromhnia gennhshs kai einai arseniko e?
νομίζω πως απλά είναι καλοπροαίρετη-μη γνωστες-μπαγάσηδες οι άλλοι. Έχω και άλλο ερώτημα τα pedigree πρέπει να είναι πιστοποιημένο από τον X σύλλογο της χώρας που είναι δηλωμένο το εκτροφείο?Συζητηση :
Καλα ποσο μυαλο θελει για να καταλαβουν οτι ειναι πλαστο;
αφου ο νομος τους καλυπτει δυστυχως ποτε δε θα παψουν να υπαρχουν αυτα...