Πώληση κουταβιών μέσω FACEBOOK!!!


katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Kαλα αυτοι που μπαινουν να "ψωνισουν" απο εκει δεν νομιζω πως τους νοιαζουν οσα γραφουμε. Η αλλη κατω απο φωτο γραφει :
ti orea! Ego ixa ena tetio tora psaxno na paro kenourio:)
λες και μιλαει για ζευγαρι παπουτσια που τη βολεψαν...
 


russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
η μια μαλλον ειμαι εγω! :p απαντησα σε πολλους που ζητανε κουταβια... και επισης καποιοι που λενε ενδιαφερομαι για κουταβι απο που τα φερνετε? το ρωτησανε επιτηδες ! μου εχουν στειλει ινμποξ οτι γνωριζουν απλα θελησαν να τον στριμωξουν! τι ηλιθιος.....
Το καταλαβα μετα απο αυτο το μυνημα σου,προσεξα το ονομα που εχεις εδω στο φορουμ και την φωτο με το κοκερ...
 




Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
38
Ξάνθη
www.sissysphotography.blogspot.com
μου εστειλα μια κοπελα προσωπικο μηνυμα με πολυ υφος.... "που το ξερεις εσυ οτι το σκυλακι μου μπορει να μην ειναι υγειες???" της απαντησα ενα κατεβατο.... ευγενικα και ομορφα.... και μετα μου απαντησε αυτο.....
"τρελαθηκα με αυτα που μου εγραψεσ δεν ξερω τι να πω.για την υγεια του σκιυου μου ανυσηχω και οχι αν ειναι καθαροαιμο.μπορει να ειμαι τιχερη η μαλλον η κουκλα μου να ειναι τιχερη και να μην εχουμε προβλιματα.σε ευχαριστω πολυ πολυ"

κερδος ειναι και αυτο.... ελπιζω πως θα ξερει πια.. και ισως ενημερωσει και εκεινη καποιους
 


Gherudos

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
423
0
Ηράκλειο
Μπορούμε να κάνουμε μια καταγγελία στο facebook. Αν πέσουν μαζικές καταγγελίες θα του την κλείσουν τη σελίδα. Πατήστε report και επιλέξτε spam or scam. Και αν σας ρωτήσουν γιατί το κάνατε report να πείτε ότι σας ξεγέλασε και προσπάθησε να σας φάει τα λεφτά.
 


Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
38
Ξάνθη
www.sissysphotography.blogspot.com
παιδια καλο το ριπορτ αλλα δεν εχει νοημα! Θα κανει καινουρια... και θα συνεχισει να πουλαει και χωρις την σελιδα... εγω οπου βρω ευκαιρια του το χαλαω με σχολια!
 


russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Γιατι το αλλο?Εχουν τρελαθει ολοι που βλεπω στο FB να ζευγαρωνουν ειδικα τα μικροσωμα σκυλια.Ψαχνουν νυφες και γαμπρους,πολλοι απο αυτους εχουν ηδη ζευγαρωσει τα jack και εχουν ανεβασει φωτος με τα νεογεννητα κουταβια.Εχουν φτιαξει 1 σελιδα οπου μπαινουν αυτοι που εχουν jack russell και το πανηγυρι συνεχιζεται.Μπηκε και 1 εκτροφεας να τους συμβουλεψει να μην ζευγαρωνουν τα σκυλια και τους ανεφερε τις σοβαρες κληρονομικες παθησεις που μπορει να εμφανισουν ακομα και μετα απο καιρο και την εκραξαν και απο πανω.Τους ειπε οτι ειναι μεγαλο λαθος να μην εχουν κανει τις απαραιτητες εξετασεις και της απαντησαν οτι αρκετα εχουν δωσει στους κτηνιατρους.Κοιτα την δουλεια σου της ελεγαν,εσυ τα πουλας ακριβα ενω εμεις τα δινουμε τσαμπα και τα χαιρομαστε....Και αλλα τετοια τρελα.
 




Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
926
Καναδάς
το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις σωστο report page. εκανα για spam-scam αλλα ασχετο ειναι οποτε δεν θα το δωσουν σημασια! παλιοτερα ειχαν ενα πλαισιο που εγραφες τι σε ενοχλουσε.
 




Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
απελπισία :(:(:(
Ο "τοίχος" αυτής της σελίδας (PUPPIES...) είναι σκέτη απελπισία!

H Ιουλία είναι γνωστή γενικά...έχει γράψει και στο φόρουμ παλιά...μου είναι αδύνατον να βρω αυτή τη στιγμή το νήμα.
 








aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
οχι δεν είναι κλειδωμένες αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε και σχόλια!!!!!! έβλεπα τις φωτό και διάβαζα τα σχόλια και δεν ήξερα αν πρέπει να κλάψω ή να αρχίσω τα @γαλλικά@@:mad::mad:! βέβαια ούτε το ένα αλλά ούτε και το άλλο θα βοηθήσει ιδιαίτερα!

ο τύπος είναι τι ακριβώς είναι? πώληση μέσω web? προμηθευτής πετ σοπ Β. Ελλάδος??? :mad:έβλεπα τις ψυχούλες μεσα στα κλουβάκια για τα κουνέλια και έφριτα!!! μέχρι και τη ποτήστρα των κουνελιών τους είχε!!!!!!!!!!!!!!!! :eek::eek::eek:
από το τίποτα θα μου πείτε όμως.... :(
 


Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
38
Ξάνθη
www.sissysphotography.blogspot.com
πηρε γνωστος μου απο αυτον ενα μπορξερ και ειδα που του εκανε ταγκ σε μια φωτο και τον βρηκα... ρωτησα τον παιδι και μου ειπε οτι ειχε ακουσει πολυ καλα λογια..... και το πηρε απο εκει. παιζει να μενει μονιμα βουλγαρια αλλα ειναι απο ορεστιαδα .... απ οτι βλεπω τον ξερουν πολλοι γνωστοι μου... παιδια ειδατε τις φωτογραφιες ετσι???? φρικη σκετη....

παντως σιγουρα βουλγαρια δραστηριοποιειται... δεν ξερω .. να τον αναφερω στην φιλοζωικη αλεξανδρουπολης? τουλαχιστον να γινει καποια ειδους δυσφημιση??
 


Δημήτρης Α.

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2006
210
2
Pireaus
www.freewebs.com
Σκόπιμο είναι επίσης οι γνωρίζοντες να μην αγοράζουν προϊόντα για τα ζώα τους ή για τα σωματεία που συμμετέχουν, από καταστήματα που πωλούν σκύλους και γάτες.

Το να κράζουμε στο διαδίκτυο και μετά να ακουμπάμε τα ευρώ μας σε τέτοια μαγαζιά είναι, το λιγότερο που μπορώ να πω, γελοίο.

Ούτε λόγος για στήριξη τέτοιων καταστημάτων ή αλυσίδων από φιλοζωικά σωματεία, επειδή πήρανε μια παλέτα ληγμένες ή κοντόληκτες τροφές.
 




katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
εμενα αφου αμφισβητησαν αν ειμαι κυρια ,σαν την παπιμιλου την Mina ,ειπανε θα μου κανουν μηνυση κ μετα με μπλοκαρανε :p
οτι να'ναι ...και το θεμα ειναι πως ο κοσμος δεν ενδιαφερεται να μαθει,νομιζουν το παιζουμε εξυπνοι αν τους πουμε 2 πραγματακια παραπανω ή οτι οποιος μιλαει για εκτροφεα ειναι πλουσιος ...
 


Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
kuria katerina an eiste kai kuria!!!!papste na asxoleiste mazi mas giati sas eipa den sas kserw kai den me kserete !!!!!!!mhn thelete na ftasoume sta akra kai mazepste ta logia sas!!!!!!!!!!tha mporousate na rwthsete pelates mas gia to pws feromaste sta zwa mas kai meta na mas kataloghsete euthines!!!!!!!!!!!

αφτο θα λες..
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.825
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU