Πώς θα μάθει να μπαίνει στο κλουβί


hkyriakos

Member
7 Ιουλίου 2011
22
0
ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
 




Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
Σορυ κιολας αλλα περιμενες να πας διακοπες για να μαθεις τη σκυλιτσα σου να μπαινει στο crate? Και τι περιμενες να μπει μεσα με τη μια και ολα καλα; :p
 


Crazy North

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
191
0
Athens
Η πιο απλη λυση ειναι να βάλεις το κρεβατι της μεσα στο box μεταφορας. Αυτο εκανα εγω και εμπαινε απ τη δευτερη μερα. ετσι θα το μαθει σαν φωλια της. Για ενα δεκαμημερο δεν την κλειδωνα ποτε. Πλεον και αφου εχει εγληματιστει πηγαινοντας 2-3 ηρεμα ταξιδακια 1-1,5 ωρας τη βρισκει μια χαρα και κλειδωμενη.
 






kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
To box μεταφοράς ειναι για ΜΕΤΑΦΟΡΑ μονο..... οχι για να μένει μέσα το σκύλι. Αν θες να μαθει να είναι περιορισμενη σε κλουβί (crate) πάρε κλουβί! Αλλά αυτό δεν κάνει για μεταφορα. Είναι όμως κατάλληλο για περιορισμό για κάποιες ώρες.
 








kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Βρε παιδια, τα box μεταφοράς ίσα ίσα χωράνε το σκύλο. Δεν είναι χώρος για να μένει σε σταθερή βάση για πολλές ώρες αν δεν είναι ανάγκη (πχ ταξίδι).Τώρα αν εσείς θεωρείτε οτι εχει αρκετό χώρο, ΟΚ.... μου θυμίζει ομως εκείνη την ιστορία με το μέλος με τον Ολλανδικό που επέμενε να τον έχει στο box με τις ώρες και δε χώραγε το σκυλί.... το'χε λυπηθεί η ψυχή μου.... ευτυχώς για κείνο, πηγε γρήγορα εις τοπον χλωερόν.... (σορυ για το οφ τοπικ).
 


Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εγώ πάντως έχω ένα κρεββάτι μονό για πάρτη τους αν και προτιμούν το δικό μου για άραγμα και για το έξω έχουμε τα στηθόλουρα, τους οδηγούς, το αμάξι μας κι όσα χοτέλ πάμε ξέρουν ότι πάμε όπως είμαστε κι αν κάποιο βράδυ πάω κάπου και δε χρειάζεται να είναι μαζί μου ή δε μπορούν να είναι μαζί μου απλά κάθονται στα ρουμ με τα άθλια στρώματα.
 


Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
α,οκ Πηγη! εμας ειναι τεραστιο, το πηρα για να χωρανε ανετα και οι δυο στο ξαπλα στο ορθιο στο σβουρα κλπ. μιας και εχουν μαθει πλεον τουαλετα και δεν υπηρχε φοβος να τα κανουν σε μια του ακρη.
 




faidra

Active Member
7 Σεπτεμβρίου 2011
28
0
12
Πλάκα, Ελούντα, Κρητη
Εδώ και μια βδομάδα περίπου παραλάβαμε το κλουβί της Το Νο 5 της Gulliver για το 2,5 μηνων λαμπραντόρ μου, έτσι ώστε σιγα σιγά να μενει κλειωμενη τα απογευματα που δεν ειναι καποιος σπιτι. Γενικά αυτή από την αρχή να κοιμάται κάτω από το κρεβάτι, σε ενα κρεβατακι που της είχα μονο επαιζε, ποτε δεν κοιμοταν. τωρα που πηραμε το κλουβι (ειναι πολυ μεγαλο σε σχεση με αυτη τωρα)ειπα να βαλω μεσα το κρεβατακι τα παιχνιδια της, μηπως και μαθει και κοιμαται εκει. Αλλά τίποτα, μπαινει για να παιξει λιγο, να παρει ή να βάλει κάποιο παιχνίδι της αλλά δεν κοιμαται, συνεχίζει να κοιμαται στο κρεβάτι ή σε οποιοδήποτε άλλο μερος του σπιτιού. Ακολουθώ όσο μπορω της οδηγίες για το crate που βρηκα εδω , με λιχουδιες ή με την τροφή της αλλα δεν βλεπω καμια βελτιώση. Μηπως ζεσταινεται και για αυτο δεν μπαινει?Γιατί το γεγονος ότι μπαινοβγαζει τα παιχνιδια της δείχνει ότι το νοιωθει σαν φωλιά. Θα ηθελα τις αποψεις σας! Ευχαριστω πολυ!
 


Baloo

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
179
2
12
Κρήτη
Μάλλον ζεσταίνεται γι αυτό δεν θέλει να κοιμάται στο κρεβατάκι της και ψάχνει δροσιά. Το ίδιο κάνουν και τα δικά μου. Έχουν κρεβατάκια, το σπίτι είναι ντυμένο με μοκέτα για τα ποδαράκια τους και εκείνα προτιμούν να ξαπλώνουν σε 1 τμ που φαίνεται το πάτωμα. Το βράδυ να το βάζεις μέσα στο κλουβί του, όσο κι αν διαμαρτύρεται θα μάθει να κοιμάται μέσα. Αν το κρεβατάκι του όμως το ζεσταίνει θα δυσφορεί. Βάλε κάτι μαλακό στο μισό κλουβί και άσε το υπόλοιπο γυμνό για να δροσίζεται. Ίσως σε ξυπνήσει τα πρώτα βράδια, αλλά θα συνηθίσει.