Ράμπο,το λουκούμι.


Ioannadms

Active Member
16 Φεβρουαρίου 2020
25
68
Όταν ο Ράμπο συνάντησε το άγανο.

IMG_20210510_154231.jpg
Αυτό το καταραμένο χόρτο βγάλαμε από το αυτι του πριν λίγες μέρες.Να πω ότι δεν προσέχαμε;Δεν θα το πω,γιατί προσέχουμε.Τα αποφεύγουμε πάντα και πάντα τον τσεκαρουμε μετά τη βόλτα,γιατί ο μανδύας του μαζεύει όλων των ειδών τα κλαδάκια-φυλλαρακια.Ελα όμως που τώρα που ξεραίνονται τα αγανα τα παίρνει ο αέρας και τα σκορπάει παντου.
Ήταν μια όμορφη Δευτέρα λοιπόν,και ενώ όλα κυλούσαν όμορφα,ξαφνικά,τινάζει τα αυτιά του μια δυο τρεις φορές στη σειρά,και αρχίζει να τρέχει πανικόβλητος στο σπίτι τσιριζοντας!Για να μην τα πολυλογώ,τα μαζέψαμε και πήγαμε κτηνιατρο.Παρε μια ηρεμιστική,πάρε και μια νάρκωση για ένα πεντάλεπτο γιατί και με την ηρέμιση ήταν ακομα πανικόβλητος,και ο μικρός πόρος του αυτιού του έκανε ακόμα πιο δύσκολο να γίνει η διαδικασία.Το βγάλαμε το παλιοχορτο.
Και επειδή αυτό δεν ήταν αρκετό,την επόμενη μέρα έκανε εμετούς και η διάγνωση ήταν γαστρίτιδα.Το περάσαμε κι αυτό και σε δύο μέρες ευτυχώς ήταν περδικι.
Το κερασάκι στην τούρτα όμως είναι το εξής:Το σκηνικό με το αγανο εκτυλίχθηκε ακριβώς τη στιγμή που εγώ μπήκα σπίτι επιστρέφοντας από τη δουλειά και ήρθε να με χαιρετίσει(όλο το πρωί είχε παρέα στο σπίτι και δεν είχε δείξει καμία ενόχληση ή περίεργη συμπεριφορά).Τις επόμενες μέρες λοιπόν,ο Ράμπο ερχόταν πολύ διστακτικά να με χαιρετήσει όταν επέστρεφα από τη δουλειά,και έφευγε κατευθείαν και καθόταν ήσυχος ήσυχος κάνοντας το χαρακτηριστικό γλυψιμο της μύτης τους που κάνουν όταν αγχωνονται.Σκεφτομαι ότι μάλλον συνδύασε την επιστροφή μου με το στρεσογόνο γεγονός.Οπως και να χει,συνέχισα κάθε φορά να φέρομαι σαν να μην συμβαίνει τίποτα και μέρα με τη μέρα το ξεπέρασε.
Για καλή μου τύχη,πάνω που ήμουν έτοιμη να βγω στη γειτονιά με σακουλιτσα-κλαδευτηρι να κόψω ότι ξεροχορτο υπάρχει στην άκρη του δρόμου,ήρθε συνεργείο του Δήμου και έκανε χορτοκοψη.
Και επειδή έχω καιρό να γράψω στο θέμα του,αυτός είναι ο Ράμπο σήμερα:PSX_20210523_125053.jpgIMG_20210522_002329_861.jpg
 


zerom0

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2015
490
728
Αθήνα
Ναρκοπέδιο από σκορπισμένα ξερά άγανα και τα πεζοδρόμια εδώ και δυστυχώς στην περιοχή μας δεν έχουν καθαρίσει τίποτα και ούτε πρόκειται. Οσο και να προσέξεις...
Ο λουκουμάς εξακολουθεί να εκπροσωπεί επάξια τον τίτλο του, περαστικά κι αγύριστα!
 
  • Love
Reactions: Ioannadms


Aliki V.

Well-Known Member
1 Μαϊου 2020
554
527
49
Πόσο άσχετη είμαι...χθες βράδυ μου φάνηκε ότι κάτι μασουλούσε μέσα στο σπίτι...της ανοίγω τη στοματάρα και βγάζω ένα άγανο!!! Δεν ήξερα ούτε πως το λένε ούτε τι είναι..αυτό το φόρουμ πχια..εγκυκλοπαίδεια σωστή!!
 
  • Like
Reactions: Ioannadms


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.807
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf