Δε δοκιμάζεις να του δώσεις και κόκκαλα OROZYME που κάνει καλό στα δόντια αλλά και απασχολείται κάποια ώρα?. Μια μέρα δεν έχει πάει βόλτα και τρώει τα σίδερα από τη βαρεμάρα.![]()
Δε δοκιμάζεις να του δώσεις και κόκκαλα OROZYME που κάνει καλό στα δόντια αλλά και απασχολείται κάποια ώρα?. Μια μέρα δεν έχει πάει βόλτα και τρώει τα σίδερα από τη βαρεμάρα.![]()
Είναι ελαφριά η δικιά μου, στα έγραψα και πιο πάνω. Ήταν 20 όταν χτύπησε, πήγε 23 μέχρι να χειρουργηθεί από το καθισιό, επέβαλε ο γιατρός να την αδυνατήσω και με τη jd τροφή μέσα σε δυο μήνες πήγε 18!!!Πόσα κιλά ήταν ο σκυλάκος Σοφία;
Έχεις δίκιο το έγραψες πριν..Διάβαζα σε ξένα sites ότι σε σκύλο μέχρι 25 κιλά η επέμβαση αυτή είναι ασφαλής. Ο αντίλογος βέβαια είναι ότι έχουν χειρουργηθεί με την ίδια μέθοδο σκυλιά πιο βαριά όπως ροτ με απόλυτη επιτυχία.Είναι ελαφριά η δικιά μου, στα έγραψα και πιο πάνω. Ήταν 20 όταν χτύπησε, πήγε 23 μέχρι να χειρουργηθεί από το καθισιό, επέβαλε ο γιατρός να την αδυνατήσω και με τη jd τροφή μέσα σε δυο μήνες πήγε 18!!!
Όταν αρχίσαμε ξανά την κανονική τροφή και χωρίς να της αυξήσω την ποσότητα επανήλθε στα κιλά της, τώρα είναι σταθερά γύρω στα 20, 20 μισό
Αυτο έγκειται σε 2 πραγματα:Ο αντίλογος βέβαια είναι ότι έχουν χειρουργηθεί με την ίδια μέθοδο σκυλιά πιο βαριά όπως ροτ με απόλυτη επιτυχία.
Eιδικά αυτό. Επειδή ουσιαστικά δεν υπάρχουν αποδείξεις που να ευνοούν οποιαδήποτε μέθοδο, και καμία μέθοδος σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν δεν έχει αποδειχθεί ως η "καλύτερη" αυτό που λένε όλοι είναι ότι το σημαντικότερο ρόλο παίζει ο χειρούργος.2. Τι ψαρια πιανει ο γιατρος.
Αχαχαχααααα!!!Ρε συ Μυρτουλα, ξερεις τι σκεφτηκα?
εκει που θα τον εχει στο τραπεζι ο μάγος χειρουργός, δεν του ανοιγει και τη στομαχα να του βαλει κανα δακτυλιο να ξεχασει και τα σακια και ολα?!![]()
αυτο μου θυμιζει το ψαρα με το καλαμι, που αντι για ψαρια, πιανει παντοφλες!!!Αχαχαχααααα!!!
Εγώ σκέφτηκα κάτι άλλο..λέω λες εκει που τον χειρουργεί να του ανοίξει την κοιλιά και να βρει μέσα θησαυρούς;;; Εμπνεύστηκα από κάτι που συνέβη χθες, είχαμε πάει να μιλήσουμε στον Τσιπιανίτη και βγήκε από χειρουργείο με μια μπάλα από λάστιχο σε μέγεθος μπαλάκι τέννις, ματωμένη..Μόλις την είχε βγάλει από την κοιλιά ενός cane corso...
Και εμενα με εστειλε για επεμβαση μαλακιας υπερωας, που χρειαστηκε η μια σκυλα μου, χωρις δευτερη σκεψη σε αλλον ιατρο. Και εμεινα ευχαριστιμενη με την επιλογη του.Ναι, μόλις του μίλησα. Είναι πολύ καλός χειρούργος και σκέφτηκα να πάρω και την γνώμη του αλλά εφόσον δεν είναι ορθοπεδικός δεν το αναλαμβάνει.
Ισχυει αυτο που λες...εχει τυχει ν ακουσω αρνητικα για γιατρο δικο μου που πηγαινα χρονια, η για αλλους που ηξερα οτι ηταν πολυ καλοι. Επισης εχει τυχει ασχημο περιστατικο σε δικο μου γνωστο κτηνιατρο.. Πολλα συμβαινουν σε ολους, δυστυχως λαθη κ κακοι χειρισμοι γινονται παντου..απλα aouimbae εχει τυχει για τον ιδιο γιατρο να αλλαζουν οι αποψεις! κι εκει που ακους τον σουπερ ευχαριστημενο, ακους και παραπονα....
η αληθεια ειναι οτι τελειος και Θεος - γιατρος δεν υπαρχει....γι'αυτο και δεν τους καταδικαζω προσωπικα ευκολα....
Την πρώτη μέρα που κρατούσε το πόδι ψηλά σαν να ήταν φτερό του έδωσα Ριμαντίλ. Την επόμενη μέρα τίποτα. Σήμερα τίποτα. Μη σου πω ότι το ψιλοπατάει κιόλας.I.Kyveli τωρα ο μικρος παιρνει καποιο χαπι μεχρι την επεμβαση?? ή τπτ?
αν δειχνει οτι τον ποναει γιατι δε το συνεχιζεισ λιγο??με μια μερα δε προλαβαινει να δρασει. Σορυ κιολας ε δεν ειμαι κτηνιατρος, απλα χτες διαβαζα για τα αντιφλεγμονωδη που δινα φαρμακολογια στη σχολη μου και μου ρθεΤην πρώτη μέρα που κρατούσε το πόδι ψηλά σαν να ήταν φτερό του έδωσα Ριμαντίλ. Την επόμενη μέρα τίποτα. Σήμερα τίποτα. Μη σου πω ότι το ψιλοπατάει κιόλας.