θελει και πολυ προσοχη το βαρος του ειδικα τωρα που δεν θα κινειται ε? και για να μην βαρυνει λογω του ποδιου...
Και τώρα τρέχει..Το θέμα είναι ο συγκεκριμένος σκύλος. Π.χ. αν είχα την δικιά σου χωρίς άλλη σκέψη θα της έκανα την επέμβαση με το μόσχευμα. Αυτός όμως είναι μονίμως στην τσίτα. Ανοίγεις την πόρτα να πάει στη κουζίνα και αρχίζει να τρέχει προς τα εκεί, με το ένα πόδι στον αέρα..Για αυτό δεν τον πάω και βόλτα. Οι κατσικιές είναι στο αίμα του.Μα φυσικά και θα το πατησει. Και σε καμια βδομαδα το πιθανοτερο ειναι να τρεχει σαν να μη συμβαινει τιποτε.
Ναι δεν πρέπει να παχύνει άλλο σίγουρα.θελει και πολυ προσοχη το βαρος του ειδικα τωρα που δεν θα κινειται ε? και για να μην βαρυνει λογω του ποδιου...
Αυτά είναι!! Αντε να τον κάνεις καλά τώρα......Ναι δεν πρέπει να παχύνει άλλο σίγουρα.
αυτο θα γινει μυθος....ενα παλαιο κακο ονειρο....Ελβις και φαγητό πάνε πακέτο!![]()
Το μονο που θα μπορει να παρει -αν η Μυρτω τον αρχισει διαιτα- ειναι τηλεφωνο για delivery.Πόσα κιλά είναι τώρα; έχει περιθώριο να πάρει κάτι;
E, τοτε σας φτανουμε! Η δικια μου πατησε τα 30!!Ήταν 36 κιλά, πήγε 34.5 αφού έφαγε 800 χρμ γατοτροφή και έπαθε διάροιες και τώρα είναι γύρω στα 35.
Αυτος ειναι ο στοχος σας?E, τοτε σας φτανουμε! Η δικια μου πατησε τα 30!!
χαχαχαααααα, εμένα τι μου δώσανε λέει, looooool!!!!Ναι. Ο elvis ηταν δεμενος, μυωδης με και πατουσαρες να και η δικια μου σα σκετο απο γιουβετσι. Ηταν κι ο αλλος ο πανεμορφος ο miles εκει και λεω "ωχ εμενα τι μου δωσανε;;" Aλλα τωρα... ετοιμο για βραβειο ειναι το βλαμμενο!![]()
Λίγα γνωρίζω επί του θέματος, αλλά επειδή ο Elvis είναι μικρός, δεν είναι πιό πιθανό η ρήξη να οφείλεται σε τραυματικά αίτια και να μην είναι εκφυλιστική που θα μπορούσε βεβαίως να έχει και γεννετική προδιάθεση;Αντίθετα απ' αυτά που σου είπε ο εκτροφέας, η ρήξη χιαστού είναι κληρονομική, ο σκύλος που έχει προδιάθεση για ρήξη χιαστού θα την πάθει κάποια στιγμή αν στραβοπατήσει ή είναι πολύ δραστήριος..