Ραδιο Αρβυλα 10/04/12

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
δε θα το δω ,αφενώς γιατί δεν είμαι μόνη μου στο δωμάτιο και οι σκηνές δεν είναι αποδεκτές απο όλους(δε τις αντέχουν) και αφεταίρου γιατι ούτε κι εγώ μπορώ να αντέξω πολύ.Πάντως γεγονός είναι πως ό,τι κι αν δείξουν πολλά πραγματα θα θαυτούν,και γιατί είναι πολύ σκληρά για το γυαλί και γιατί δε χωράνε όλα σε μια εκπομπή να τα δείξουν.Θετικό είναι ωστόσο πως προβάλουν κάτι τέτοιο.Πιστεύω πως ένα απο τα πιο πετυχημένα βίντεο που έχουν φτιαχτεί για την κακοποίηση των ζώων-συγκεκριμένα των κατοικίδιων- είναι η ταινία μικρού μήκους με τον πιτσιρικά και το σκυλάκι,κι αν τη δείξουν θα ευαισθητοποιήσουν πολυ κόσμο πιστεύω

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
ΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?? EINAI ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗς Π..... αρχίσαν τα καραγκιοζιλίκια πρίν κάν παίξει το βίντεο τρομοκρατία μέχρι και εκεί!

Υ.Γ το είδα εχθές το ντοκιμαντέρ καταπληκτικό
ετσω κι ετσι να ειναι..ει9ναι οι μονοι που το παιξαν!!!!

Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
ετσω κι ετσι να ειναι..ει9ναι οι μονοι που το παιξαν!!!!
ναι είναι πιασάρικο θέμα για τις μέρες αυτές..θα το δείς τώρα και σε 5-6 μεσιμεριανα και τέλος..Κανείς δεν άλλαξε προς το καλύτερο με την τηλεόραση...
Άλλα ας μην είμαι και με παροπίδες είναι ένα καλό....
(αλλά για κάποιο άλλο λόγο το προβάλαν :p ειδικά το καταφέρνουν νομίζω όλοι νιώθουμε τώρα κάπως ''ανακουφισμένοι''???δεν ξέρω πώς να το προφέρω για να με καταλάβεις σαν να μην υπάρχει η κρίση??Πολύ ρόδινη δεν είναι τώρα κάπως η τηλεόραση και τα ΜΜΕ γενικα??μήπως κάτι ετοιμάζουν πάλι και ηρεμούν τις μάζες??θα με πείς τρελό και καχύποπτο..απλά τώρα η τζούλια έκανε κόμμα και δέν γύρισε πορνό...με πιάνεις?? )

Last edited:

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
εγω το ειδα..( οχι ολο, καπια part )
παντως μπραβο που ειπανε οτι οση δεν αντεχουν να δουν να μην αλλαξουν καναλι! Να κατσουν και να ξεστραβωθουν!!!
αα και κατι αλλο..στην αρχη ειπανε οτι να το δουν απο 12-13 και πανω, ΜΑ ΤΙ ΛΕΝΕ?? Αυτο ειναι απο 18 και πανω :p Ειδικα στην σκηνη με την γουνα

dgiorgio

Well-Known Member
1 Μαϊου 2011
114
0
ναι είναι πιασάρικο θέμα για τις μέρες αυτές..θα το δείς τώρα και σε 5-6 μεσιμεριανα και τέλος..Κανείς δεν άλλαξε προς το καλύτερο με την τηλεόραση...
Άλλα ας μην είμαι και με παροπίδες είναι ένα καλό....
(αλλά για κάποιο άλλο λόγο το προβάλαν :p )
Για ποιο λόγο?

Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
μόλις τώρα ΆΜΑ ΕΊΔΕς τις διαφημίσεις έπαιξε πολιτική διαφήμιση ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ????ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΑΝΑΚΕΟΙ ΕΚΕΙ είναι οικολόγοι???ΜΗΠΩΣ έπεσαν μίζες???για να παίξουν όλα αυτά???βλέπεις???α ρε λαμόγιαααααααααα λαμόγιαααααααααααα συγνώμη αλλα με τρελένουν !!!!

Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
Έτσι περνάνε αυτοί αυτά που θέλουν..Είμαι 20 χρονών δεν είμαι πίσω απο τίποτα απλα επειδή δίνετε η ευκαιρία ελπίζω να μην τα σβήσουν οι Mods μην αφήνετε τα παιδιά σας να βλέπουν τηλεόραση ούτε παιδικά..δεν είναι καθόλου αθώα μην σας φανεί περίεργο άν παίζουν μόνα τους και μιμούνται τον αγαπημένο τους Ήρωα...Μην τα κλείνετε στους υπολογιστές για να μην έχετε το άγχος που γυρνάνε αφήστε τα να μεγαλώσουν σαν παιδιά όπως μεγαλώσατε και εσείς και είστε γεροί και δυνατοί...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Οποιαδήποτε πολιτική συζήτηση ή νύξη δεν χωράει εδώ μέσα!

Περιοριστείτε στα κυνολογικά!

Άσχετα για το αν συμπαθούμε τους παρουσιαστές ή όχι ας περιοριστούμε στο περιεχόμενο!
Και το περιεχόμενο το έδειξαν μόνο αυτοί!Κανένας άλλος!
Δυστυχώς ή ευτυχώς, καχύποπτα ή όχι, καλώς ή κακώς!
Μην κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος!

Φωνάζουμε γιατί δεν τα δείχνουν, φωνάζουμε γιατί τα δείχνουν!
Ο Έλληνας, ο ανισσόροπος Έλληνας κατ'εμέ, θα πρέπει κάποια στιγμή να δει τι θέλει γιατί χαϊρι δεν θα δει ποτέ αν φέρεται έτσι...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ο σχολιασμός για το περιεχόμενο της σημερινής εκπομπής από μέλη του forum (που το θέμα του είναι ο σκύλος) είναι δυσανάλογα υπερβολικός σε σχέση με τον τηλεοπτικό χρόνο που αφιερώθηκε από τα παιδιά του Ράδιο Αρβύλα σχετικά με την κακοποίηση των ζώων...

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Από την μία φωνάζουμε ότι πρέπει να προωθήσουμε κάποια πράγματα και όταν γίνεται αυτό φωνάζουμε.
Βοηθήστε με λίγο μπερδεύτικα.
Ο Σταθμος ιδιωτικός είναι κάπως πρέπει να βγουν τα έξοδα παιδία και ο μόνος τρόπος είναι οι διαφημήσεις.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούνται με τα ζώα. Ξεχάσατε το βήμα που δώσανε πέρσυ μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού τους για την εκδήλωση υπέρ των άδεσποτών στο Ανατόλια, αρκετές φορές έχω ακούσει στο σταθμό αγγελείες για ζωάκια που ψάχνουν σπίτι ή για ζωάκαι που τα αναζητά ο ιδιοκτήτης τους ακόμα και μεταφορές προωθούν αν μπορεί κάποιος να πάει το σκυλάκι ή το γατάκι από μία πολή στην άλλη.

Και βλέπω όλοι ξεχάσαμε ότι που δώσανε όλη την αμοιβή του από την wind.

Και θα σου πω μία προσωπική εμπειρία άσχετη με τα ζώα οπότε αν κρίνεται ότι πρέπει να σβηστεί κάντε το.
Είμαι μέλος σε μία ομάδα ραγκμπι (Thessaloniki Lions RC) και συγκεκριμένα πέρσυ ο Σερβετάς μας έδωσε βημα να διαφημίσουμε και το σπόρ μας αλλά και την ομάδα μας (απλά στείλαμε ενα μειλ και ρωτήσαμε αν μπορούμε να περάσουμε). Ο δε Κανάκης χωρίς να το ζητήσουμε εμφανίστηκε με μπλουζάκι της ομάδας σε επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα (τα είχαμε αφήσει στο σταθμο με την ελπίδα ότι θα το βάλει).

georgerot

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2010
143
0
συμφωνω δεν θα αλλαξει κατι και πανω απο ολα αυτο το καταλαβαινω απο τον εαυτο μ..ουτε θα σταματισω να τρωω κρεας μετα απο την εκπομπη(για τα ρουχα δεν μιλαω ποτε δεν μ αρεζαν τα δερματινα!!)ουτε τπτ..δεν ξερω εαν ειναι υποκινουμενα τα πραγματα απλα εστ και ετσι να ειναι παιχτκε κατι σε μια εκπομποι που την βλεπουν πολλοι...γιατι και στο νοβα παιζονται συχνα τετοια και στο σκαι!!απλα νοβα δεν εχουν σπιτι τπους οι περισσοτεροι και στα καφε δεν θα βαζουν τετοια!!!!!!!λογικο!!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
παιδιά εκείνος που θέλεις να αλλάξει θα αλλάξει,εκείνος που δε θέλει θα κάτσει στον καναπέ του.Όλες,όμως όλες οι κυρίες με τις γούνες ξέρουν απο που προέρχεται το ρούχο τους,συχνά πυκνά μάλιστα το πενεύουν λέγοντας είναι 100% φυσική γούνα ζώου,δηλαδή είδαν το βίντεο και άλλαξαν; δε νομίζω. Όλοι όσοι τρώμε κρέας γνωρίζουμε οτι πριν αυτό το κοτόπουλο/αρνί/γουρούνι και ό,τι άλλο ζούσε αμέριμνο μαζί με τα υπόλοιπα του είδους του μέχρι που το πήρα και το σκότωσαν ή ακόμα χειρότερα μεγάλωσε και σκοτώθηκε σε γραμμές μαζικής παραγωγής .Το μόνο που δεν είναι γνωστό για τον πολύ κόσμο είναι απο προέρχονται τα σκυλιά των πετ σοπ ,κι αν είναι γνωστό δε μπορούν να φανταστούν εύκολα τις συνθήκες στις οποίες γεννήθηκε το πανέμορφο κουταβάκι τους.Όποιος θέλει να αλλάξει θα το κάνει,και όποιος όχι ,όσο κι αν ενημερωθεί, θα είναι σε θέση να βρισκει δικαιολογίες που δικαιολογούν τη στάση του.

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
Δεν προλαβα να το δω τελικα...αν υπαρχει κανα βιντεακι στο συσιφωνι ας δωσει καποιος κανα λινκ

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
οπως παντα φερομαστε σαν ελληναρες

αντι να δουμε τι μας ενωνει.... ψαχνουμε παντα μα παντα να δουμε τι μας χωριζει
αντι να πουμε οτι εκαναν μια προσπαθεια και εδειξαν κατι που πολλοι δεν εχουν δει
τους κρινουμε γιατι δεν τους γουσταρουμε και λεμε διαφορα οπως οτι δεν θα αλλαξει κατι ή ειχαν αλλους σκοπους κτλ, κτλ

ας κουνισουμε λιγο τα κεφαλια μας
και ας μην αναλωνομαστε σε βλακειες

οσο για το χαρακτηρα τους.... μονο οποιος τους γνωρισει σε προσωπικο επιπεδο μπορουν να μιλησουν
θα δουνε οτι ειναι πολυ καλα παιδια, βοηθανε οπου μπορουνε χωρις να τους νοιαζει αν τσαλακωσουν την εικονα τους
αγαπανε τα ζωα και βοηθανε παντα, οπως ειπε και ενας φιλος ποιο πανω, απο χαθηκε, χτυπηθηκε, ελατε να υιοθετησουμε καποια σκυλακια που βρεθηκαν στα σκουπιδια κτλ κτλ
εχουν επαφες και με μια φιλοζωικη, μεσω μια ακροατριας, που τους βοηθαει και εχουν μιλησει πολλες φορες για τα αδεσποτα

και στην τελικη.... σε οποιον δεν αρεσουν.... ας αλλαξει καναλι
δεν το καταλαβαινω γιατι πρεπει να κρινουμε τους παντες και τα παντα
σε οσους αρεσουνε, για τους αλλους δεν θα μπορεσουνε

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ειναι θετικό οτι προβλήθηκε το θεμα αυτο απο ενα "μεγαλο" καναλι και ιδιαιτερα απο μια εκπομπη με υψηλή θεαματικότητα.

Ως αφορά την εκπομπη "Ραδιο Αρβυλα" με αφηνει αδιαφορο. Οπως και του Λαζοπουλου και γενικώς τετοιου ειδους εκπομπες που απλώς καθονται πισω απο ενα τραπεζι και κρινουν.

Τουλαχιστον οταν ηταν στο Κομφουζιο ή στο ΑΜΑΝ βγαιναν εξω, γυριζαν και κανα σκετς. Δουλευαν, δημιουργουσαν. (Ακομα θυμαμαι εκεινη τη μερα -15, 16 ετων πρεπει να ημουν- οταν καναμε κοπανα απο το σχολειο για να παμε να δουμε στο Buzios (αν θυμαμαι καλα) Καλυβατση, Κανακη, Παραρά & Active Member που ειχαν ερθει Αθηνα.)

Τωρα δε σηκώνουν τον κώλο τους απο την καρεκλα και σχολιαζουν ολη την ωρα τα χιλιοσχολιασμένα...
Ενδεικτικό της εποχής μας και αυτο.

Παντως η ευαισθησια των συγκεκριμενων για τα ζώα ειναι γνωστή απο χρόνια.
Δεν πρεπει ομως το αρνητικο να ακυρωσει το θετικο.

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Οτιδηποτε σωστο και ωφελιμο μπορεσει να περασει μεσα απο το χαζοκουτι, ειναι καλο και μακαρι να γινεται σε οσο το δυνατον μεγαλυτερο βαθμο γιατι(δυστυχως) η τηλεοραση διαμορφωνει αποψεις, κουλτουρα και αισθητικη σε μεγαλη μεριδα τηλεθεατων.

Τα υπολοιπα, τα περρισσοτερα πραγματα στην ζωη(εαν δεν μιλαμε για εγκληματα), ειναι θεμα Αισθητικης. Εγω δεν μπορω ουτε να τους δω ουτε να τους ακουσω.

Καταλαβαινω ομως οτι εφοσον σε πολλους αρεσουν και τους παρακολουθουν, ειναι θετικο να τους περνανε και καποια σωστα μηνυματα περα απο τα σαλια, τα γεματα σαρκασμο αφ' υψηλου σχολια και τα γεματα υποννοουμενα μεταξυ τους αστεια τυπου καφετεριας...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Καταλαβαινω ομως οτι εφοσον σε πολλους αρεσουν και τους παρακολουθουν, ειναι θετικο να τους περνανε και καποια σωστα μηνυματα περα απο τα σαλια, τα γεματα σαρκασμο αφ' υψηλου σχολια και τα γεματα υποννοουμενα μεταξυ τους αστεια τυπου καφετεριας...
Εγώ προσωπικά δε βρίσκω κάτι κακό σε αυτά που έγραψες παραπάνω, μια κ πρόκειται για σατηρική εκπομπή, αποτελούμενη από νέους ανθρώπους.

Το ότι έδειξαν ντοκιμαντέρ όπως το Zeitgeist χθες, που θεωρώ ότι οφείλουμε όλοι να το δούμε, με εξέπληξε ευχάριστα.
Για τα σφαγεία κ τα ζώα που υπόκεινται σε πειράματα, δεν μπορώ να πω κάτι... όσες φορές κ να το δω με παίρνουν τα ζουμιά (το λιγότερο). :(

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εγώ προσωπικά δε βρίσκω κάτι κακό σε αυτά που έγραψες παραπάνω, μια κ πρόκειτα για σατηρική εκπομπή από νέους ανθρώπους.
Νατασσα, κανεις δεν βρισκει κατι κακο για αυτο εγραψα πιο πανω οτι τα περισσοτερα πραγματα(εαν δεν μιλαμε για κατι κακο)στην ζωη, ειναι θεμα Αισθητικης. Και η σατηρα επισης ειναι θεμα Αισθητικης, οπως και η γλωσσα και η διατυπωση, και το καθε τι. Δεν βαφτιζουμε σωστους ή λαθος εδω, αλλωστε ολοι καπου ειμαστε σωστοι και καπου λαθος(οποιος ειναι τελειος, ας το αναφερει), αλλα σε αποδεκτους(αισθητικα) ή οχι και αυτο ειναι αυστηρα προσωπικο θεμα του καθενος και κανεις δεν μπορει να κατηγορησει τον αλλον για την επιλογη του παρα μονο να διαφωνησει(και οταν λεμε να διαφωνησει, να απεχει χωρις να απαιτει και απο τους αλλους το ιδιο), με βαση παντα την δικη του αισθητικη και μονο. :)

Ειναι περιττο να ξανααναφερω νομιζω, οτι σωστα και ωφελιμα μηνυματα(οπως αυτο που συζηταμε) απο οπου και αν προερχονται ειναι θετικα και μακαρι ο βαθμος και η συχνοτητα να αυξανουν διαρκως.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
[video=youtube;YusBYVmOGBA]http://www.youtube.com/watch?v=YusBYVmOGBA&feature=related[/video]

[video=youtube;r37dyDWG0no]http://www.youtube.com/watch?v=r37dyDWG0no[/video]

[video=youtube;FyZc_Hmirmw]http://www.youtube.com/watch?v=FyZc_Hmirmw[/video]

[video=youtube;tKD8PKVFW8M]http://www.youtube.com/watch?v=tKD8PKVFW8M[/video]

[video=youtube;jqm9eXpe5Ho]http://www.youtube.com/watch?v=jqm9eXpe5Ho[/video]