Ρεξ το Πιτμπουλ διστάυρωση με Σαρπει


RexPitSharpei

Member
6 Ιουλίου 2016
19
16
25
Ο Ρεξακος είναι αποτέλεσμα διαστάυρωσης Πιτμπουλ με Σαρπει. Είναι 13 μηνών και ζυγίζει 28 κιλά. Τον εφεραν στον θειο μου στο χωριο σε ηλικια 2 μηνων. Τον αγαπησα και γιαυτο πηγαινα με το λεοφωρειο καθε Κυριακη στο χωριο το πρωι και γυρνουσα το βραδυ κανοντας συνολικά 3 ωρες διαδρομη και παροτι εδινα παννεληνιες. Οταν εγινε 9 μηνων (μετα απο 7 μηνες παρακαλειτα)επεισα την οικογενεια να τον δεχθει στο σπιτι στην Θεσσαλονικη παροτι ήταν ανενδοτη στην αρχη.. Πλεον ζουμε μαζι και απολαμβανουμε την συμβιωση μας καθημερινα. Εχει 3 βολτες την ημερα. Συνολικά βγαινει κατα μεσο ωρο 2-2'30 ωρες την ημερα βολτα αλλα υπαρχουν φορες που μπορει να βγουμε και για πολυ παραπανω.
Σαν χαρακτηρας ειναι κοινωνικος,πανεξυπνος,αγαπαει τα παιδια,παρα πολυ τρυφερος με την οικογενεια,υσηχος στο σπιτι και δραστηριος εξω.Λατρευει τα θυλικα και τα κουταβια αλλά αν δει μεγαλωσομο αρσενικο και ειδικα κυριαρχικό επιτιθεται.Με τα μικρα σκυλακια δεν εχει θεμα. Ειναι πολύ επιφυλακτικός,εχει δημιουργησει προβλημα και με ανθρωπους(δεν δαγκωσε) και εξαιρετικός φυλακας. Εχει καλλιεργισει πολύ το ενστικτο της επιφυλακτικοτητας και της αγριαδας λογω του οτι εμεινε στο χωριο σε μια αυλη μονος μεχει 9 μηνων. Και εβγαινε βολτα μονο καθε Κυριακη που τον επισκεπτομουν,αρα υφισταται ελειψη κοινωνικοποιησης.Οπως αντιλαμβανεστε δεν ηταν στο χερι μου εξωλοκληρου η διαμορφωση του χαρακτηρα του. Τον δουλευω οσο περισσοτερο μπορω και κανουμε και μαθηματα με ειδικο για την εξαλειψη των ''προβληματικων'' χαρακτηριστικων.
Λογω της επιθετικοτητας και για να τον προστατεψω δεν τον αφηνω ελευθερο σε ανοιστους χωρους. Φροντιζω οσο μπορω ομως για να εκτονωθει να πηγαινουμε για τρεξιμο μαζι 2-3 φορες την βδομαδα. Επισης τον αφηνω ελευθερο παντα οταν βρισκω κλειστους χωρους που δεν εχει κυριαρχικα αρσενικα.

Για να γνωρισετε τον Ρεξ μπορειτε να δειτε το παρακατω βιντεο με φωτο απο την ζωη του απο 2 μηνων μεχρι 1 χρονων:

Επισης εχει καναλι στο Youtube οπου μπορειτε να βλεπετε ενδιαφερουσες στιγμες απο την ζωη του σε βιντεο. Καντε subscribe εδω: https://www.youtube.com/channel/UCRBTvebRf9M79jIxc7Hs9ag

Για φωτογραφιες μπορειτε να κανετε λικε στην σελιδα του στο Facebook: https://www.facebook.com/Rexthepitsharpei/

Το τελευταιο του βιντεο θα το βρειτε εδω:
 


Vromet

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2016
82
116
Καλως ηρθεςκαι να χαίρεσαι τον ρεξ. Καλή συμβίωση να έχετε και καλές βόλτες. :LOL:Είναι ομορφούλης ο άτιμος :ROFLMAO::p. Βάλε μας όμως πιο πολλές φωτογραφίες. (y) Επισης πολυ ωραια βιντεακια :barefoot:
 


vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.123
10.078
Athens
Κούκλος ο μικρός και στο αγαπημένο μου χρώμα :love:

Βάλε μας όμως πιο πολλές φωτογραφίες. (y)
Καλέ 300.000 φωτό έχει ποστάρει ο άνθρωπος στο φβ - χώρια τα βίντεο...
 


Vromet

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2016
82
116
Κούκλος ο μικρός και στο αγαπημένο μου χρώμα :love:



Καλέ 300.000 φωτό έχει ποστάρει ο άνθρωπος στο φβ - χώρια τα βίντεο...
Καινούργια ειμαι στο φόρουμ. Χθες έκανα εγγραφή. Συγνώμη πάντως πάω να τις δω :D:)
 


RexPitSharpei

Member
6 Ιουλίου 2016
19
16
25
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια. Εννοειται μηπως να ανεβασω στο forum photos?