Τρομερή φάση από την πανσιόν σκύλων σήμερα στη Utah: Μιλάμε τώρα για μέρος που μου σύστησαν, με άτομα συνειδητοποιημένα, που ενδιαφέρονται για το καλό των σκυλιών, δίνουν ολιστική τροφή, ξέρουν από σκύλους, κλπ.

Να τους έχω τώρα εξηγήσει εκ των προτέρων ότι θα τους φέρω το χοντρομπαλούδικο που κάνει δίαιτα, τους προειδοποιώ δε ΕΝΤΟΝΑ ότι έχει μια τάση να πείθει τον κόσμο να τον ταΐσουνε και είμαι ΗΔΗ τσαντισμένη διότι έφτασα στη Salt Lake City μετά από πολύωρη οδήγηση και ο διπλανός οδηγός στο κόκκινο φανάρι έβαλε τη γυναίκα του να κατεβάσει το τζάμι και να μου κάνει νόημα. Και ναι μεν το κατέβασα νομίζοντας ότι μου είχε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σκάσει λάστιχο και δεν το πήρα πρέφα και αυτό που θέλανε να μου πούνε είναι ότι τι καταπληκτικό Μουφάκι είναι αυτό στο πίσω κάθισμα και πόσο θέλουνε να του δώσουνε ένα μπισκοτάκι!!!!!:eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy::eyecrazy:
Γελάσανε οι τύποι στην πανσιόν, είπανε ότι τι τρομέρο τη σήμερον ημέρα να ταΐζουν τους σκύλους μέχρι να σκάσουν κλπ., εγώ επέμεινα ότι το απαίσιο Μουφ μέχρι και την Τράπεζα κάνει ό,τι θέλει, μέχρι και το καταφύγιο έπεισε να τον ταΐζουν ό,τι θέλει και όποτε θέλει κατά την κρίση του.:flip::flip: Και μετά αρχίσανε να λένε ότι τι ωραίο και καταπληκτικό Μουφ είναι αυτό και πώς θα πρέπει όλους τους Αυστραλέζους να τους κάνουν καρμπόν το Μουφ από δω και πέρα (με τη δυσπλασία μαζί?:dohh

και αχ να δώσουνε στο ωραίο Μουφάκι ένα μπισκοτάκι!!!!!](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)
Μιλάμε έπαθα σοκ!!:lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso: Το βιολί τους αυτοί!:-({|= Μέχρι και τι καλούς τρόπους έχει, τι καλά εκπαιδευμένο και τι υπάκουο είναι μου είπαν, τη στιγμή που το απαίσιο χοροπηδούσε παντού, με τράβαγε σαν μπουλντόζα και έστρωνε τον αποτέτοιο του κάτω μόνο αν ήταν να πάρει λιχουδιά (πήρε ΔΥΟ)!!:lloroso: Εν τω μεταξύ ΕΓΩ να κυνηγάω το Μουφ εκεί μέσα πριν μπει ολόκληρος στις λιχουδιές χύμα που πουλάνε!!!!!](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)