Ρε, τι θα κάνω με δαύτον;

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ρε θα λαλήσω!! Μόλις τον βρήκα κουρνιασμένο αγκαλιά μ' ένα κουτάλι!!!!! Ένας θεός ξέρει πού διάολο το βρήκε!! Και τι διάολο ρόλο παίζει το κουτάλι!!:lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso:](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Ρε θα λαλήσω!! Μόλις τον βρήκα κουρνιασμένο αγκαλιά μ' ένα κουτάλι!!!!! Ένας θεός ξέρει πού διάολο το βρήκε!! Και τι διάολο ρόλο παίζει το κουτάλι!!:lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso::lloroso:](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)
σου λέει με τον τρόπο του οτι ΠΕΙΝΑΕΙ

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπαίνουμε στην τελική ευθεία πριν το ετήσιο τσεκάπ του Μουφ (σε ένα μήνα) που σημαίνει:

1) Δίαιτα σοβαρή που συμπεριλαμβάνει βραδυνό φαγητό αποκλειστικά από λαχανικά, για την ώρα μπρόκολο και από αύριο λαχανάκια Βρυξελλών.
2) Agility δυο φορές τη βδομάδα
3) Άγριο grooming με απίστευτο χτένισμα την παραμονή που είναι να δούμε την κτηνίατρο και δε μ' ενδιαφέρει πόσο θα βρωμίσει το μπάνιο του Μουφ από την τριχόπτωση αφού θα "ανακουφιστεί" από τουλάχιστον μισό κιλό!!

Η αγωνία κορυφώνεται: θα τη γλυτώσω άραγε την κατσάδα φέτος?

pepermaint

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2011
165
0
Υποτίθεται ότι ο Αυστραλέζος πρέπει να χάσει άλλο ένα κιλό και επιπλέον η κτηνίατρός του μου τα 'ψαλε να τον ταίζω μόνο ξηρά τροφή διότι θα πάθει τα χίλια μύρια όσα. Έλα όμως που το Μουφ-Μουφ τρελλαίνεται για μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο! Με το που τις ψήνω πάει και ξαπλώνει μπροστά στο φούρνο, παίρνει εκείνο το μαστουρωμένο ύφος και μόλις γίνει το φαί, πριν πιάσει, το ξέρει και ερχεται να μου γαυγίσει να κλείσω το φούρνο!!!!! Μιλάμε για προχωρημένες καταστάσεις!

Κι ας κάνω μετά ότι δεν του δίνω! Ούτε που ξέρω, ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει στο σπίτι.

Ρε σεις, του κάνω κακό που του δίνω το αγαπημένο του? Ήδη του έκοψα τον τραχανά με τη φέτα προς μεγάλο κακοφανισμό του.

Α ναι, η ίδια ιστορία γίνεται και με το γιουβέτσι. Όσο για τη μαγειρική ξέρει ακριβώς πότε γίνεται και πότε κονσομάρει το φαί. Μια φορά έφτιαξα μάφινς στο φούρνο, τα έβγαλα να κρυώσουνε και πήγα για ύπνο. Ο κύριος περίμενε ακριβώς μια ώρα να κρυώσουνε και μετά πήγε και βούτηξε ένα και το 'φαγε! Καλά που τον πήρα πρέφα αλλιώς θα είχε φάει όλα τα μάφινς!
Να τον στείλεις στο επόμενο master chef για κριτή !!! Με τόσα που τρώει σίγουρα θα έχει αναπτύξει δική του κρίση για το τι είναι νόστιμο...

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Xaxa! Διαβάζω χωρίς να γράφω η άμοιρη (αφού δεν έχω :( ακόμη σκυλάκι) αλλά το μουφ είναι το πιο αστείο σκυλί του φόρουμ!!!!!!! :):p

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Όχι, διότι θα με φάει ζωντανή. Το θέμα είναι να τον μπουκώσω με κάτι που να μην έχει πολλές θερμίδες αλλιώς θα κλαίει όλο το βράδυ. Τις προάλλες στο αυτοκίνητο είχε σηκώσει τον κόσμο ολοφυρόμενο (ΔΕΝ κάνω πλάκα) διότι αγόρασα φαγητό από έξω αφού γυρνούσα πίσω από τη δουλειά μου κυριολεκτικά νοκ-άουτ. Άσε που τα μπρόκολα του παίρνουν και κάποια ώρα να τα φάει και του δίνω και ζουμί, δηλαδη νερό από το βράσιμο χωρίς τίποτε άλλο που πρώτον είναι μπροκολόνερο και δεύτερον τον γεμίζει κι αυτό. Μετά γλύφει το μπωλ του για κανα τέταρτο και ησυχάζω. Μπορεί να τα λέω αστεία και να γελάτε, αλλά είμαι απελπισμένη. :(

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Σαρα εχει ερθει εδω και πολυ καιρο η ωρα και φτιαξεις τουλαχιστον ενα blog αν οχι site για τον Μουφ τον μεγαλοπρεπη.
Και είμαι έτοιμη να το βαλω και σε ψηφοφορια!
Αν δεν πειστεις ουτε απο αυτο ετοιμαζω βαλιτσες για καλαμποκισταν και θα εχεις 2 ζευγαρια καστανα ματια να σε κοιτανε θολωμενα (τα δικα μου γιατι λατρευω Μουφ και τον τροπο που γραφεις και του Μουφ γιατι κατα βαθος επιδιωκει την δημοσιοτητα ανα την υφηλιο)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λοιπόν σήμερα ζαλώθηκα το Μουφ και το πήγα στην κτηνίατρο για το ετήσιο τσεκάπ και τα εμβόλιά του. Είπα θα με σκοτώσει διότι έβαλε ενάμισυ κιλό το απαισιότατο, αλλά ευτυχώς γύρισα ζωντανή. Η κακομοίρα είδε και αποείδε, της τα 'παν και οι κατάσκοποί της από την εκπαίδευση και δήλωσε ότι τέτοιο βαρεμένο πλάσμα με το φαΐ δεν έχει συναντήσει στη ζωή της! Το μικρό τέρας μας έκανε διάφορες φιγούρες του ροντέο πριν τον αφήσει να τον εξετάσει, τον κρατάγαμε όμως δυο κάτω και μια η κτηνίατρος και τελικά έγινε συμφωνία: κάθε εμβόλιο και μεζεδάκι, δηλαδή καθαρό βοδινό απ' αυτό που κυκλοφορεί μόνον εκεί και το αγαπάει το Μουφ.:eek: Στο τέλος η γυναίκα μας αποχαιρέτισε και μας έδωσε και ένα σακουλάκι μεζεδάκια διότι το Μουφ σηκώθηκε στα δυο πόδια και άρχισε να περπατάει κυνηγώντας την αφού πήγε να βγει έξω κρατώντας το βάζο με τα βοδινά κομματάκια!!:shock: Ήταν όμως κύριος στις εντολές σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε, άστο, κλπ. εφόσον θα έπεφτε μεζές....:rolleyes::D

Αυτά τα ωραία και άντε και του χρόνου. Μέχρι το καλοκαίρι θα το έχει χάσει πάντως το ενάμισυ κιλό. Για την ώρα λόγω καιρού και χιονιού το Μουφ δεν μπορεί να βγει έξω καθόλου, ούτε να πάει στο πάρκο, οπότε το πάω στον έξω στοίβο του διπλανού σχολείου όπου τον αφήνω να τρέξει, το οποίο μ' αφήνουν να κάνω εφόσον μαζεύω τα κακάκια του...:cool:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μωρέ θα φάει μεζεδάκια σήμερα στο agility διότι θα προσπαθήσουμε να του βγάλουμε το λουρί μπας και προχωρήσει λίγο. Πάντως η κτηνίατρος είναι σίγουρη ότι στερήθηκε το φαΐ του τρομερά κατά τη σημαντικότερη περίοδο των οκτώ πρώτων βδομάδων και αν ήτανε μάλιστα από ψιλο-παπυμιλλά Άμις όπως υποθέτουμε, τότε η υπόθεση είναι πάπαλα. Κοινωνικοποιημένος είναι μέχρι αηδίας, με σκυλάκια, γατάκια, πουλάκια, σκιουράκια, παιδάκια, μεγάλους, θορύβους τους αγαπάει όλους, δεν τον σκιάζει η φοβέρα, αλλά με το φαΐ είναι κολλημένος. Άκουσα βέβαια το λογύδριο για το τι σημαντικές είναι οι πρώτες οκτώ βδομάδες και πόσο κάκιστα πράττουν οι πετσοπάδες κλπ. Αυτά ν' ακούν οι διάφοροι που τρέχουν στα πετσοπάδικα εδώ μέσα και μετά λένε ότι σιγά και τι έγινε και το αγαπάμε το σκυλάκι. Διότι στην καλύτερη περίπτωση άντε να γίνονται τα ευτράπελα του Μουφ με το φαΐ. Τη χειρότερη ούτε θέλω να τη σκέφτομαι...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Άλλη φάση σήμερα: πάω γρήγορα το πρωί για πρωινό σε φαστφουντάδικο και μάλιστα drive-through διότι σπίτι έχω όλη μέρα μαστόρους. Κατεβάζω το τζάμι, λέω στο μικρόφωνο τι θέλω, με βλέπουνε από την κάμερα, εγώ δεν τους βλέπω, και το όλον γίνεται υπό την υπόκρουση "μουφ-μουφ-μουφ". Το έχω όμως συνηθίσει και δε μου κάνει πλέον εντύπωση. Με το που πάω όμως να πληρώσω στο παράθυρο, εμφανίζεται ένας τύπος με τη φωνή του να στάζει μέλι: "καλέ ΑΧΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ τι ωραίο κουταβάκι εκεί! Γεια σου κουταβάκι!!"

Και μου δίνει με αυτή τη σειρά: ΠΕΝΤΕ σκυλομπίσκοτα πάραυτα και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ έρχεται και το δικό μου το φαΐ!! Το οποίο έφαγα υπό την υπόκρουση χράτσα-χρούτσα των σκυλομπισκοτακίων!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, καλά, λέγετε εσείς! Αυτή τη στιγμή κάθεται με τους μαστόρους και τους κάνει γλυκουνιές μπας και πάνε πίσω απ' την πλάτη μου να του κατεβάσουν το μεγάλο κάδο με τα σηκωτάκια βοδιού να τα χλαπακιάσει. Είδε ότι φέρανε μεγάλες σκάλες...](*,)](*,)