οχι τα διαβασα ... τωρα αν δεν καταλαβα κατι σορρυ λαθος μουΤα διάβασες τα κείμενα;
Ειδικά το πρώτο;
Η έβγαλες συμπέρασμα για το τι θέλει να πει ο έρμος ο mod, από τους τίτλους μόνο;
Και στο κείμενο που σου έβαλα, το οποίο έχει γραφτεί με τιμές του 2007, αναφέρονται αναλυτικά τα έξοδα που έχει ένας εκτροφέας για κάθε κουτάβι γέννας. Μπορείς λοιπόν, να έχεις τώρα μια γενική άποψη, για το πόσο μπορεί να του κοστίζει ενός σωστού εκτροφέα, μιά γέννα του.... κ οσο για το εκτροφεας ειπα οτι μπορω να καλυψω τα εξοδα π εχει δωσει στο σκυλι και κατι παραπανω αλλα δεν μπορω αυτα τα 5 κ 6 ....
ερχεσαι στα λογια μ λεει γυρω στα 2 αυτα μπορω να τ καλυψω. τα 4 και βαλε δεν μπορω καταλαβες?Να βοηθήσω λοιπόν, λίγο περισσότερο...
Εγραψες:
Και στο κείμενο που σου έβαλα, το οποίο έχει γραφτεί με τιμές του 2007, αναφέρονται αναλυτικά τα έξοδα που έχει ένας εκτροφέας για κάθε κουτάβι γέννας. Μπορείς λοιπόν, να έχεις τώρα μια γενική άποψη, για το πόσο μπορεί να του κοστίζει ενός σωστού εκτροφέα, μιά γέννα του.
Γιατι τα μπερδεύεται κ φυσικα για τετοιο λογο θα τα δωσο... απλα για την αγορα δεν μπορω να τα σκασω ετσιΚι αν τύχει ένα πρόβλημα υγείας στο σκύλο? Κανένα χειρουργείο? Μιας φίλης μου η ημίαιμη σκυλίτσα (40 κιλά παρακαλώ) χρειάστηκε χειρουργείο γιατί της βγήκε το έντερο καθώς ενεργούνταν. Πάνω από 500€ χειρουργείο και νοσηλεία... Σε μια τέτοια περίπτωση τι κάνεις? Θα πείς "Συγγνώμη γιατρέ, δεν έχω τόσα, κάνε ευθανασία"?
Τι εγινε ωρε παιδι εσυ δεν ελεγες εχτεσ οτι δεν θα μας γνωρισεις τον αληθινο ζουζουνο; Πως και αλλαξες βρε γνωμη;Μονο ροτ θες?
Μπορεις να κοιταξεις και για Ελβετικο ποιμενικο,ειναι παλαιας κοπης γερμανικος ποιμενικος με οχι καμπουρα ,βατραχοποδαρα,αυτια γαιδαρου και ουρα αλογου,ειναι εκπαιδευσιμος οπως ο αληθινος γερμανικος ποιμενικος.
Δεν τρωει ανθρωπους και υπαρχουν αγνοι εκτροφεις.
,,,,,,,,Κι αν τύχει ένα πρόβλημα υγείας στο σκύλο? Κανένα χειρουργείο? Μιας φίλης μου η ημίαιμη σκυλίτσα (40 κιλά παρακαλώ) χρειάστηκε χειρουργείο γιατί της βγήκε το έντερο καθώς ενεργούνταν. Πάνω από 500€ χειρουργείο και νοσηλεία... Σε μια τέτοια περίπτωση τι κάνεις? Θα πείς "Συγγνώμη γιατρέ, δεν έχω τόσα, κάνε ευθανασία"?
Αυτό που σου ξαναείπαν και μάλλον σου ξέφυγε είναι το εξής:Γιατι τα μπερδεύεται κ φυσικα για τετοιο λογο θα τα δωσο... απλα για την αγορα δεν μπορω να τα σκασω ετσι