Ροτβάιλερ

Status
Κλειδωμένο θέμα

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Αντί να γελάτε με κάποιον που δεν γνωρίζει, μπορείτε να ενημερωνετε για τον σωστό τρόπο απόκτησης σκυλου.
την απαντηση του την εδωσε η μαρεκο αν δεν το ειδες.
τωρα αφου δεν μπορει να διαθεση τα χρηματα οπως λεει γιατι να μην πουμε για συμφοριτη μας ο οποιος ισως να μπορει να τον βοηθησει;
που ειναι το κακο και που το γελιο.
να διαβαζεις καλυτερα αλλη φορα σε παρακαλω.

Sokos

Member
12 Σεπτεμβρίου 2013
17
0
Αν μπορει καποιος να επικοινωνησει με το παλικαρι ωστε να δουμε αν γινετε κατι θα του ημουν ευγνωμων

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Tasos malinoua
Ασφαλώς και είδα αυτό που έγραψε η Μαρεκο, και εφόσον δεν το επεξεργάστηκε σωστά ο θεματοθέτης, εσύ τι κάνεις ακριβώς? Αντί να αδιαφορήσεις ενδεχομένως για το θέμα εφόσον δεν θες να του δώσεις μια σωστή απάντηση, ή να τον ενημερώσεις ακόμα περισσότερο, τον παραπέμπεις στον Deskon και τα κουτάβια του??

Αν δεν το πρόσεξες στο φόρουμ απαγορεύεται να προωθείται οποιοδήποτε byb και εσυ κάνεις ακριβώς κάνοντας πνευμα.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Tasos malinoua
Ασφαλώς και είδα αυτό που έγραψε η Μαρεκο, και εφόσον δεν το επεξεργάστηκε σωστά ο θεματοθέτης, εσύ τι κάνεις ακριβώς? Αντί να αδιαφορήσεις ενδεχομένως για το θέμα εφόσον δεν θες να του δώσεις μια σωστή απάντηση, ή να τον ενημερώσεις ακόμα περισσότερο, τον παραπέμπεις στον Deskon και τα κουτάβια του??

Αν δεν το πρόσεξες στο φόρουμ απαγορεύεται να προωθείται οποιοδήποτε byb και εσυ κάνεις ακριβώς .
τοτε να σβησεις το θεμα του deskon που μιλαει για τα κουταβια του.
επειδη σονει και ντε ειπες εσυ κατι πρεπει να το κανουμε;
byb ο deskon;;;; χαχαχαχαχαχα
ενημερωσε τον εσυ που ξερεις καλυτερα τον σωστο τροπο αποκτησεις κουταβιου.....................θυμησε μου απο που πηρες το δικο σου πρωτα ομως.
στα λογια καλοι ειμαστε ολοι,στην πραξη καπου το χανουμε ομως.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Ρε παιδιά...ήμαρτον...θα τσακωθείτε από κάτι που ξεκίνησε ως χιούμορ;
Μέχρι κι εμένα μου κακοφαίνεται. Σταματήστε το...

Τάσο...για την ιστορία, έχω ήδη διαγράψει και μάλιστα πολλές φορές, πολλά θέματα που έχει ανοίξει η deskon, για τα κουτάβια.

Λήξη συναγερμού τώρα, έτσι;

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
λυξη συναγερμου εννωειται δεν εγινε κ τπτ..

Αλλα ρε συλβοσκυλο χιουμορ καναμε δεν το καταλαβες..

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
λυξη συναγερμου εννωειται δεν εγινε κ τπτ..

Αλλα ρε συλβοσκυλο χιουμορ καναμε δεν το καταλαβες..
Εγω το κατάλαβα το χιουμορ. Ο Σοκος όμως αυτή τη στιγμή περιμένει επικοινωνία με τον deskon...

Τασο να σου θυμίσω οτι το σκυλι μου δεν το αγόρασα εγώ ήρθε στα χέρια μου για διαφόρους λόγους όταν ήταν πέντε ετών.

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Φιλε μου Σοκο την απαντηση στην εδωσε πιο πανω η mareco..
Tωρα αν θες οπωσδηποτε καθαροαιμο ροτβαιλερ η λυση ειναι μια..
Κανεις υπομονη μαζευεις χρηματα κ κανεις ερευνα για σωστους εκτροφεις κ μετα αποφασιζεις την αποκτηση του..
Δεν χρειαζονται βιασυνες.

Sokos

Member
12 Σεπτεμβρίου 2013
17
0
Ναι καταλαβα απλα ειναι δυσκολο για μενα τα 5 κ 6 να τα δοσω ετσι :/ εγραψα μηπως καποιος ειχε κουταβια π δεν τ εδωσε θα μπορουσα να παρω ενα σε χαμηλη τιμη

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Soko, δεν είναι από τις επιλογές που υποστηρίζουμε αυτή.
Στο λέμε και στο ξαναλέμε και κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Δεν έχουμε λόγο, να σβήσουμε το θέμα.
Το θέμα...είναι να καταλάβεις ποιό είναι το σωστό.
Και το σωστό είναι, ότι δεν παίρνουμε ποτέ σκύλο από pet shop και από τέτοιες γέννες, που τα δίνουν σε τιμή ευκαιρίας, όπως λες.

Θες καθαρόαιμο; Μόνο από εκτροφέα.
Θες ότι να 'ναι σκύλο, που να μοιάζει με rottweiller εδώ και τώρα; Πολύ κακώς αλλά, τουλάχιστον ψάξε σε αγγελίες με ζώα που βρέθηκαν έρμαια στο πουθενά να κινδυνεύει η ζωή τους και τώρα χαρίζονται. Ψάξε στις αγγελίες των φιλοζωικών site και στα καταφύγεια. Είναι σχεδόν βέβαιο, ότι θα βρεις αυτό που θέλεις. Το να ενισχύσεις την τσέπη και άρα την πράξη, του κάθε καραγκιόζη που ζευγαρώνει τον σκύλο του, δεν είναι φιλοζωικά θεμιτό.

Ψυχραιμία λοιπόν, υπομονή και καθαρή σκέψη.

Sokos

Member
12 Σεπτεμβρίου 2013
17
0
βασικα δεν μ καταλαβατε δεν ψαχνω για κατι οτιδηποτε σκυλο ψαχνω μονο ροτ.αν θελω κατι που μοιαζει χμμ οχι :/ κ οσο για το εκτροφεας ειπα οτι μπορω να καλυψω τα εξοδα π εχει δωσει στο σκυλι και κατι παραπανω αλλα δεν μπορω αυτα τα 5 κ 6 ....εγω το εβαλα μιπως και υπαρχει καποιος αν δεν υπαρχει οκ δεν υπαρχει προβλημα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
βασικα δεν μ καταλαβατε δεν ψαχνω για κατι οτιδηποτε σκυλο ψαχνω μονο ροτ.αν θελω κατι που μοιαζει χμμ οχι :/ κ οσο για το εκτροφεας ειπα οτι μπορω να καλυψω τα εξοδα π εχει δωσει στο σκυλι και κατι παραπανω αλλα δεν μπορω αυτα τα 5 κ 6 ....εγω το εβαλα μιπως και υπαρχει καποιος αν δεν υπαρχει οκ δεν υπαρχει προβλημα
Δεν πειράζει ούτε ο Ζήκος σε θέλει για ιδιοκτήτη του :p
Εμένα θέλει αλλά το άτιμο το διαμέρισμα δεν χωράει τέταρτο σκύλο.
Τέρμα το off topic.
Αφού ψάχνεις μόνο ροτ μία είναι η λύση. Μάζεψε χρήματα να πάρεις ένα ροτ από εκτροφέα, να ξέρεις από που κρατάει η σκούφια του και να γνωρίζεις και τον χαρακτήρα των γονιών.

Sokos

Member
12 Σεπτεμβρίου 2013
17
0
Last edited:

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Ενας σκυλος θελει πανω κατω 100ε τον μηνα.(φαγητα,μπαλακια,γιατρο,βενζινες και τα λοιπα)
Κανε υπομονη 6 μηνες,μαζευοντας καθε μηνα και παρε ενα απο εκτροφειο

Sokos

Member
12 Σεπτεμβρίου 2013
17
0

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη