ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ!!!

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Συμφωνώ με το Νίκο. Υπάρχουν περιπτώσεις "ανθρώπων" που για μένα δεν τους αξίζει τίποτα άλλο όσο άρρωστοι ψυχικά και αν είναι.
Αξίζει να το συζητήσουμε το θέμα στην σωστή ενότητα όταν ανοίξει. Θα περιμένω να με βάλλετε σε σκέψεις για άλλη μια φορά! :wink:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
nikos_x said:
μην μας πεσει και κανα μπαζο στο κεφαλι-
:lol:

κανεις δεν σκοτωνει-βιαζει "για πλακα"
''ακου μ@λ@κ@ πως θα κανει η γατα''...ειπε ο οδηγος στο συνοδηγο και στα 200 μετρα απτο σημειο π βρισκομασταν κ τους ακουσαμε χτυπησε τη γατα μας...αυτος τι ειναι???ψυχικα αρρωστος ή απλα ενα καθαρμα?
κοιταξε,γι αυτο το λογο υπαρχουν και οι ειδικοι γιατροι,νευρολογοι,ψυχιατροι,επιστημονες,ωστε να κρινουν-και αναλογα η θα ακολουθηθει θεραπεια,η φυλακιση-...διοτι εαν εκρινες εσυ,θα ειχε εξαφανιστει το 90% του πλανητη :lol: :wink: 8)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Ναι και ειναι οι καταληλοτεροι ολοι αυτοι για να κρινουν!!!βγαζουν τους δολοφονους με ψυχολογικα και σε 2 χρονακια τους ξαμολανε μεχρι να ξανασκοτωσουν....σταματαω...θα μας κυνηγησει κ η Ροττι.... 8)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
nikos_x said:
Ναι και ειναι οι καταληλοτεροι ολοι αυτοι για να κρινουν!!!βγαζουν τους δολοφονους με ψυχολογικα και σε 2 χρονακια τους ξαμολανε μεχρι να ξανασκοτωσουν....σταματαω...θα μας κυνηγησει κ η Ροττι.... 8)
αν και προσωπικα,ποτε δεν σκεφτηκα τον δικο μου κωλο ωστε να μιλησω για τους αλλους,δηλαδη δεν με εκφραζει αυτη η ερωτηση,θα στην κανω...\
εαν η μητερα σου, η γυναικα σου,το παιδι σου,καποια στιγμη νοσουσαν ψυχικα,θα ηθελες να τους σκοτωσουν στην ηλεκτρικη καρεκλα?
θα ηθελες να τους "κρινουν" καποιοι τυχαιοι πουθεναδες σε ενα φορουμ?

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Να απαντήσω και εγώ??
Αν κάναν ένα αποτρόπαιο έγκλημα ναι..
Π.χ. αν είχα γιο βιαστή ανηλίκων ή δολοφόνο θα άξιζε και σε μένα (κατά βάση) και σε αυτόν μια αντίστοιχη τιμωρία και όχι απλά φυλακή..

ΥΓ. Με γειά το πληκτρολόγιο!! :wink:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Αν νοσουσαν ψυχικα ,σαν οικογενεια τους εγω-εμεις ,θα φροντιζα-ζαμε να μην κανουν καποιο κακο.Δεν ζηταω τη θανατικη ποινη για καποιον αρρωστο,αλλα για καποιον π σκοτωνει για τη πλακα του.και ναι υπαρχουν πολυ π σκοτωνουν για να γελασουν-χωρις ν ειναι απαραιτητα αρρωστοι.

Αν καποιος συγγενεις μ εκανε κατι τετοιο ,μπορω ν σ πω πως ναι.το ιδιο θα ελεγα.και εγω να εκανα κατι τετοιο θα μ αξιζε η ιδια αντιμετοπιση.τωρα μιλαμε εκ του ασφαλους ομως...αργοτερα θα το αναλυσουμε στο αναλογο θεμα οπως ειπες...(βλεπω τη Ροττι με το σκουποξυλο να κοντοζυγωνει...
:lol: )

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
vaso said:
Να απαντήσω και εγώ??
Αν κάναν ένα αποτρόπαιο έγκλημα ναι..
θελω ν'αγιασω και δεν με αφηνετε,μετα σε μενα θα ξεθυμανει η ροττι παλι :lol:

και ποιος θα το κρινει βασω,το "αποτροπαιο" και τον θανατο η την ζωη του δικου σου,η του διπλανου σου,η την δικη σου?
εσυ,εγω,ο νικος,ο τασος,η μαρκελλα,ο εβγατζης?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ενδιαφέροντες προβληματισμοί, αλλά δυστυχώς OFF TOPIC.
Το θεμα μας είναι η συγκέντρωση υπογράφων για το συγκεκριμένο περιστατικό σε καταφύγιο αδέσποτων ζωών στην Ισπανία.
:wink: :D

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
...παντως η κριση εκεινου π ανετα ''λαδωνεται''οχι...
η δικαιοσυνη πολλες φορες κανει τα στραβα ματια...

edit: ΣΚΑΩ! Σορυ Ροττι...ποσταραμε μαζι...

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Η κοινή λογική..
Να φέρω παράδειγμα. Έζησα από κοντά (όσο είναι αυτό δυνατό σε μια μικρή πόλη όπως η Βέροια, που πάνω κάτω είμαστε όλοι γνωστοί..) την υπόθεση του Άλεξ. Δεν ξέρω ποιός φταίει πραγματικά για αυτό το έγκλημα αλλά σίγουρα για μένα το παιδάκι αυτό δεν έφταιγε σε τίποτα και οι "άρρωστοι" που διέπραξαν αυτό το έγκλημα αξίζουν τα χειρότερα..

Rottie μάζεψέ μας!

edit: Α σόρυ , μας μάζεψες... :lol:

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Για να ξαναμπούμε στο θέμα, θα μπορούσε πράγματι κάποιος να απαντήσει σε τι ωφελούν οι υπογραφές?Γιατί η Rottie έχει δίκιο, τουλάχιστον να ξέρουμε με ποιον τρόπο και πόσο βοηθάμε...
Πάντως η δική μου άποψη είναι ότι στην Ισπανία μάλλον έχουν πολλά τέτοιου είδους κρούσματα και με το να μαζευτούν πάρα πολλές υπογραφές αυξάνοντε οι πιθανότητες να κάνουν κάτι γι αυτό οι αρμόδιοι. :? :roll:

RozaFan

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
84
0
πραγματικά έμεινα άφωνος βλέποντας τις φωτογραφίες, ελπίζω να είναι hoax το θέμα αυτό.
Μου φαντάζει απίθανο άνθρωπος να έκανε κάτι τέτοιο, δεν βρίσκω κάποιο λόγο δηλαδή.
Ακόμα και στην μεγαλύτερη ανωμαλία υπάρχει το κίνητρο ευχαρίστηση, τι ευχαρίστηση μπορεί να πήρε ο τύπος που έκανε-αν έκανε- αυτό το πράγμα :cry:

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
2 διορθώσεις!(thanks Fransesca!!)

1) Cela ne leurs a pas suffit d’avoir délogé trois chiens de leurs installations (deux sont apparus, un dans les alentours et une autre jetée par la clôture hier dimanche.)
Ils ont ouvert de nombreuses cages, détruisant plusieurs clôtures pour accéder à l'intérieur !
>>> Δεν τους έφτασε που έχουν 3 σκυλιά δικά τους. <<<<<<<<<<<<<<<<
To σωστό είναι:

>>> Δεν τους έφτασε που πετάξανε 3 σκυλιά πάνω από τη μάντρα του καταφυγίου (2 σκυλιά τα είδαμε να περιφέρονται γύρω από το καταφύγιο και μια σκυλίτσα την είδαμε χθες κυριακή)
ανοίξανε πολλά κλουβιά, σπάσανε πάρα πολλές περιφράξεις του καταφυγίου

2) Nous craignons pour leurs vies comme pour les nôtres, nous volontaires de l'association.
>>>>>>>Πιστεύουμε ότι οι ζωές τους είναι οπως οι δικές μας.<<<<<<<<<<

Το σωστό είναι:

>>> φοβόμαστε για τη ζωή των σκυλιών μας αλλά και τις δικές μας ζωές σαν εθελοντές που προσφέρουμε στο καταφύγιο.

GEORGINA SAK

Member
19 Ιουνίου 2008
13
0
Είναι απο τις φορές που ντρέπομαι που ανήκω στην ίδια φυλή με αυτούς,των ανθρώπων !!!

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Εκτος απο ψυχικη διαταραχη , ειναι και καθαρα θεμα παιδείας οσο κοινοτυπο και αν ακουγετε. Θα μπορουσα να αναφερω προσφατο σχετικο παραδειγμα αλλα μαλλον θα :nono: :nono: :nono:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Chloe said:
RozaFan said:
πραγματικά έμεινα άφωνος βλέποντας τις φωτογραφίες, ελπίζω να είναι hoax το θέμα αυτό.
Το έψαξα με το που το είδα. Δυστυχώς δεν βρήκα αναφορές ότι πρόκειται για hoax :(
εαν θες την αποψη μου,οι φωτογραφιες αυτες δεν μου λενε τιποτα..το οτι εχει αιμα στο αιδιο και χτυπημενο κεφαλι,δεν σημαινει απαραιτητα οτι εχει συμβει αυτο που περιγραφεται :wink:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Από την άλλη τί σημασία έχει αν έχει συμβεί ή όχι ?? Το καλό ή και το κακό που συμβαίνει με την διάδοση ενός τέτοιου μηνύματος είναι το ίδιο - ακόμα και αν το σκυλί ζεί ακόμα ...