ΣΟΚ!!!!!

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Σε ποια ''πολιτισμενη'' χωρα συμβαινουν αυτα;;; :evil: :evil: :evil:

( Μου φαινεται εισαι σε λαθος ενοτητα... :? )

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
τί μ@%$^#&%ες είναι αυτοί ???
καλά οι μπάτσοι είναι καφρίλα αυτό που κάνουν ... οι άλλοι τί κάνουν ?? το δόλωμα ?? πόσο άσχετοι είναι ?? :evil: :evil:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αυτό το βιντεακι μοιάζει περισσότερο με κακόγουστο αστείο.
Το μεσήλικο ζευγάρι είχε βουτήξει ο καθένας από ένα πόδι και είχαν σηκώσει το σκύλο στον αέρα :shock: , μετά η παχουλή κυρία στριφογύριζε το σκύλο από τα πόδια γύρω γύρω :shock: και μετά εμφανίστηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άνοιξαν πυρ εναντίον του σκύλου, ανάμεσα σε ανθρώπους :shock: , την στιγμή που ένα τζιπ της αστυνομίας προσπαθούσε να τον πατήσει! :shock:
Το αποτέλεσμα είναι να μην πετύχει ούτε μια σφαίρα το σκύλο :shock: , παρ’ όλο που την πρώτη φορά πυροβολήθηκε σχεδόν εξ’ επαφής! :shock:

Είμαι σίγουρη ότι ο σκύλος έφυγε όχι γιατί φοβήθηκε, αλλά γιατί δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο την ανθρώπινη ηλιθιότητα….

dolph26

Active Member
1 Ιανουαρίου 2008
43
0
αθηνα
για να καταλαβω ετσι οπως ουρλιαζουν η΄ετσι οπως το επιαναν απο τα ποδια ειχαν την απαιτηση να τους γλυψει και οχι να τους επιτεθει?????καλα ποσο ηλιθιοι ειναι?
και ο αλλος παει απο το μισο μετρο και πυροβολει?????????????
δηλαδη τροπος να το πιασουν δεν υπαρχει???και ο αλλος προσπαθει να το αποτελειωσει με το τζιπ................ελεοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςς

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ROTTIE said:
Είμαι σίγουρη ότι ο σκύλος έφυγε όχι γιατί φοβήθηκε, αλλά γιατί δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο την ανθρώπινη ηλιθιότητα….
χαχαχαχαχαχαχαχα....

dolph26

Active Member
1 Ιανουαρίου 2008
43
0
αθηνα
οταν τους ξεφυγε αποκλειετε να τον πετυχαν ειδικα με τα συγκεκριμενα οπλά ...αυτοι δεν πετυχαινουν σταθερο στοχο ...σιγα μη τα καταφερουν εν κινηση....αλλα εξ επαφης νομιζω οτι του την εριξε κανονικα..δεν εχω καλο ηχο αλλα λογικα αν την εφαγε θα επρεπε να βγαλει δυνατες κραυγες πονου...αλλιως ισως και να την γλυτωσε. εγω αλλη απορια εχω...δεν υπαρχει εδικος εξοπλισμος για τετοιες περιπτωσεις που το οποιοδηποτε ζωο ειναι εξαγριωμενο???

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ενα εχω να πω...ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!!!τπτ αλλο...δεν παμε καθολου καλα!παιζει να καλεσαν αστυνομια για επιθεση αγριου σκυλου ταχα μου,και η γυναικα(λεμε τωρα...) ειχε ακινητοποιεισει το σκυλο κρατωντας τον απτα ποδια...
:evil:
αν ημουν ο σκυλος θα την αρπαζα απτο λαιμο!!!να βλεπεις 10 ατομα να κυνηγανε ενα σκυλι!ειναι ταπεινωτικο αυτο!με τα νεροπιστολα και το αυτοκινητο να προσπαθει να το πατησει! :shock:

gevkarinian

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2006
208
2
Hrakleio Kritis
δεν υπαρχει εδικος εξοπλισμος για τετοιες περιπτωσεις που το οποιοδηποτε ζωο ειναι εξαγριωμενο???
Σ'αυτές τις χώρες δεν υπάρχει.
Στις χώρες τις Πρώιν Σωβιετικής Ένωσης δεν μαζεύουν τα αδέσποτα. Βγαίνουν τα βράδια και τα πυροβολάνε.

Simeonaras

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2008
176
0
δυστυχως παιδια αυτο το βιντεο κυκλοφορει στο youtube παρα πολυ καιρο!!

(πρωτες 2 τον βρισκουν κανονικα)

οπως ειπε ο ντενις ειδικα στην αρχη αλλα οπως εχω δει και στο youtube περνει καποια ωρα για να πεσει ο σκυλος
(εχει πολλα βιντεο εκει τετοια και σε πιο πολιτισμενες χωρες οπως αγγλια)

δυστυχος ολα τα βιντεο ειναι με πιτ ( staffy-amstaff-apbt) δεν το συζητανε και πολυ μολις τα δουνε βγενει το σιδερικο!!

απο οσο ξερω μονο οι αμερικη εχει animal control και οχι απλη αστυνομια με εξοπλισμο!! οποτε καταλαβενετε!!