ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΗΛΥΚΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΘΗΛΥΚΙΑΣ..

lara_jul

Active Member
24 Σεπτεμβρίου 2010
32
0
Μάντεψε ποιοι ευθύνονται για την αναπαραγωγή αυτών των ζώων.
ΧΜΜΜ σιγουρα ενας ανθρωπος που δεν προσεχει τι λεει και με αποκαλει ζωεμπορος και δεν ειναι ικανος να με συμβουλεψει και το μονο που τον νοιαζει ειναι να το παιξει εξυπνος και να την πει , δεν ειναι ικανος οχι για σκυλο,αλλο ουτε για μυρμυγκι να μεγαλωσει.
Οσο υπευθυνος ειμαι εγω ,εισαι και εσυ φιλε μου.

lara_jul

Active Member
24 Σεπτεμβρίου 2010
32
0
Που είναι η φάρμα σου;;
Πολλοί απο εμάς θα θέλαμε να σε βοηθήσουμε να δώσεις τα σκυλάκια για υιοθεσία,ή να σε βοηθήσουμε και να παίξουμε μαζί τους.
Πολύ καλά έκανες και τα στείρωσες.

ΥΓ Κανένας δεν είναι αλάθητος.Ελπίζω να ενημερωθείς και απο εδώ και μπρος να ξέρεις για να μην την πατήσεις ξανά :)
Ἤ φαρμα μου ειναι στην πατρα.Αλλα δεν τα πουλαω ...Προς το παρον δεν ειναι πολλα και μπορω να τα μεγαλωσω. Σιγουρα θα προσεχω,σε ευχαριστω.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
ok, για να καταλάβω...έχεις μπαμπά κτηνίατρο, έχεις μαζέψει πολλά παρατημένα και αδέσποτα σκυλιά, τα οποία τα εχετε στειρώσει προφανως για να μην ζευγαρώνουν, (και καλά κάνατε)...έχεις δει και τι σημαίνει pedigree...ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει η ανεύθυνη εκτροφή ζώων....και παρόλα αυτά δέχτηκες να ζευγαρώσει ο σκύλος σου με μία σκύλα ενός γείτονα?
Γιατί αν κατάλαβα καλά, το θέμα δημιουργήθηκε επειδή αυτός εξαφανίστηκε και δεν κράτησε τη συμφωνία που είχατε κάνει, σωστά? Για αυτό μπήκες και το έγραψες το θέμα...
Αν ο γείτονας σου είχε δώσει το κουτάβι που ήθελες η τα δύο κουτάβια που ήθελες, όλα θα ήταν μία χαρά, και δεν θα υπήρχε πρόβλημα σωστά?
Αυτό που προσπαθούν ΟΛΟΙ εδώ μέσα να σου πούνε ...είναι οτι ΚΑΚΩΣ ζευγάρωσες τον σκύλο σου εξ'αρχής....είτε με καλο είτε με κακό γείτονα...
Αυτό το δέχεσαι τουλάχιστον?

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ἤ φαρμα μου ειναι στην πατρα.Αλλα δεν τα πουλαω ...Προς το παρον δεν ειναι πολλα και μπορω να τα μεγαλωσω. Σιγουρα θα προσεχω,σε ευχαριστω.
Δεν είπα κανείς ότι τα πουλάς βρε :)

lara_jul

Active Member
24 Σεπτεμβρίου 2010
32
0
αυτο ειπα και εγω απο την αρχη οτι εκανα λαθος γιατι δεν ειχα ενημερωθει για τα pedigree κτλ...
και κουταβια να επαιρνα που θα παρω μαλλον,απλως ειναι πολυ μικρα ακομα, και παλι θα ηθελα να το πω καπου για να μην την πατησουν και αλλα ατομα...
Δε με απασχολει το θεμα χρηματων.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
αυτο ειπα και εγω απο την αρχη οτι εκανα λαθος γιατι δεν ειχα ενημερωθει για τα pedigree κτλ...
και κουταβια να επαιρνα που θα παρω μαλλον,απλως ειναι πολυ μικρα ακομα, και παλι θα ηθελα να το πω καπου για να μην την πατησουν και αλλα ατομα...
Δε με απασχολει το θεμα χρηματων.
Το καταλάβαμε ότι τα φίλτρα σου ήταν σωστά. Ήθελες να μείνουν τα κουτάβια με την μάνα, έκανες τις εξετάσεις που νόμιζες πως είναι απαραίτητες, καλά το πας.
Απλά αν ήσουν ενημερωμένη (δεν είναι κακό, κανείς δεν είναι ενημερωμένος για τα πάντα) δεν θα είχες ζευγαρώσει τον σκύλο σου.
Απλό. Τώρα το κακό έγινε. Προέχει να παλέψεις με τον γείτονα για να εξασφαλίσεις το καλό μέλλον των κουταβιών.
Πες του ότι θα τον καταγγείλεις στην εφορία για μαύρη αγορά. Στείλε κανένα εξώδικο!
Lostris δώσε καμιά ιδέα εσύ που τα ξέρεις :)

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
τίποτα κολλάει με το κλιμα της εποχής και απλώς το είπα να ηρεμήσω τα πράγματα

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Πες του ότι θα τον καταγγείλεις στην εφορία για μαύρη αγορά. Στείλε κανένα εξώδικο!
Ιδέες να δώσω όσες θέλετε, αλλά χωρίς αποδείξεις και χωρίς κανένα συμβόλαιο μεταξύ τους, τρέχα γύρευε....
Σ' αυτή την περίπτωση το καλύτερο είναι η ΣΔΟΕ.

lara_jul

Active Member
24 Σεπτεμβρίου 2010
32
0
Το καταλάβαμε ότι τα φίλτρα σου ήταν σωστά. Ήθελες να μείνουν τα κουτάβια με την μάνα, έκανες τις εξετάσεις που νόμιζες πως είναι απαραίτητες, καλά το πας.
Απλά αν ήσουν ενημερωμένη (δεν είναι κακό, κανείς δεν είναι ενημερωμένος για τα πάντα) δεν θα είχες ζευγαρώσει τον σκύλο σου.
Απλό. Τώρα το κακό έγινε. Προέχει να παλέψεις με τον γείτονα για να εξασφαλίσεις το καλό μέλλον των κουταβιών.
Το σιγουρο ειναι οτι θα παλεψω οσο μπορω και οτι μπορω να κανω... Ευχαριστω πολυ καλυτερα να κλειστει το θεμα γιατι εχω την στενοχωρια μου τοσες μερες και το μονο που δεν θελω ειναι να στενοχωρηθω πιο πολυ και δεν κανει...
Θα ηθελα να ευχαριστησω οσους με συμβουλεψαν και με ακουσαν, και οσοι προλαβαν να το διαβασουν θα παρακαλεσω να προσεξουν γιατι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι.Δεν αγαπανε ολοι το ιδιο τα ζωα. Εχω δει περιπτωσεις πολλες και ηθελα να σας τις μοιραστω... Και ποτε απο pet shop σκυλακια κτλ, ακομα και αν εχουν χαρτια .
Το τι εχουν περασει καλυτερα να μην σας πω.
Το θεμα ειναι ακομα και τωρα ειναι επαγγελματιες εκει εξω με μαγαζια που βασανιζουν τα ζωακια και ενω εχουμε τοσες οργανωσεις , κανεις δεν κανει τιποτα και δεν κλεινει αυτα τα μαγαζια.
Ανοιγω μεγαλο θεμα και καλυτερα να το κλεισω εδω....

Να στε καλα ...
Γεια σας.

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
42
Kinetta
lara_jul, λυπάμαι που το πάθημα σου έγινε μάθημα...
Διάβασε κι άλλες απόψεις... επί παρόμοιων θεμάτων, ίσως σε βοηθήσουν στο μέλλον!

Θέλω κουτάβι ράτσας...αλλά

γιατι ΔΕΝ ζευγαρωνουμε τα σκυλια

καθαρόαιμα πανέμορφα κουτάβια

ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΚΤΡΟΦΕΑ ??

βασικά την ενότητα: εκτροφή / αναπαραγωγή / επιλογή

edit: δεν είδα ότι έχουν ξαναμπει σε λινκ!
αυτά τα διάβασες ή τζάμπα πήγαν?

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Βρε lara_jul αν τα είχες διαβασει θα ήξερες πολύ καλα ότι δεν ζευγαρώνουμε το σκύλο μονο και μονο επειδη κοιταξαμε τα βιβλιάρια του....
οπως επισης και ότι ο κοε δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεί να κανει κάτι με το σκύλο σου εφοσον δεν έχει pedigree.

Οπως επισης ότι κανενας εκτροφεας δεν δίνει σκύλο χωρίς pedigree.

Δεν θα εμπαινες στη διαδικασια να γραψεις αυτες τις ανακρίβιες αν είχες διαβάσει αυτα που σου παραθεσαμε.
Η μας κοροϊδευεις ή πραγματικα θα πρεπει να βελτιώσεις την αντιληψη σου στην αναγνωση
Απο pet shop δεν αγορασα ποτε μου ουτε και προκειται. Ο κυριος που τον πηρα ηταν εκτροφεας και δεν ειχε χαρτια pedigree.

Εστειλα μηνυμα στον ΚΟΕ να μου δωσει πληροφοριες για να παω τον σκυλο μου εκει και να μην ξαναγινει ποτε κατι τετοιο.

lara_jul

Active Member
24 Σεπτεμβρίου 2010
32
0
Βρε lara_jul αν τα είχες διαβασει θα ήξερες πολύ καλα ότι δεν ζευγαρώνουμε το σκύλο μονο και μονο επειδη κοιταξαμε τα βιβλιάρια του....
οπως επισης και ότι ο κοε δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεί να κανει κάτι με το σκύλο σου εφοσον δεν έχει pedigree.

Οπως επισης ότι κανενας εκτροφεας δεν δίνει σκύλο χωρίς pedigree.

Δεν θα εμπαινες στη διαδικασια να γραψεις αυτες τις ανακρίβιες αν είχες διαβάσει αυτα που σου παραθεσαμε.
Η μας κοροϊδευεις ή πραγματικα θα πρεπει να βελτιώσεις την αντιληψη σου στην αναγνωση
Tα εγραψα γιατι ημουν σε αγνοια καλη μου... Τα εγραψα γιατι πολλοι δεν γνωριζουν και γιαυτο και τα αναφερω γιατι κανουμε μια συζητηση και καλο ειναι να αναφερθουν. Απλα το θεμα του εκτροφεα και του ΚΟΕ ειναι για να ανοιχτει καποιο αλλο θεμα και γιαυτο εδωσα πιο πολυ βαρος στην λαθος κινηση που εκανα για αναπαραγωγη.

Επειδη θελω να ειμαι 100% ενημερωμενη,ακομα και αν τα διαβασα οσα λετε για τον ΚΟΕ ζητησα να μου δωσουν πληροφοριες και να ειμαι σιγουρη.

Αυτο.