ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΗΛΥΚΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΘΗΛΥΚΙΑΣ..

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
855
Ξεσσαλονικη!!!
νταξη καμια φορα,ο κοσμος αναγκαζεται να πει ψεμματα επειδη βλεπει οτι στριμωχνεται.επειδη δεν ειμαστε ντετεκτιβς,καλυτερα ειναι να μην ασχολιομαστε παραπανω.παρακολουθω το θεμα αλλα δεν λαμβανω μερος απλα γιατι κατι δεν μου αρεσει.νομιζω πρεπει να κλειδωθει.δεν θα βγει ουτε καμια ακρη,ουτε καποιος νεος θα μαθει κατι απο αυτο.το θεωρω ασκοπο.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αντιθέτως νομίζω ότι το θέμα είναι χρησιμότατο και αν αφήσει κανείς κατά μέρος την κουτοπονηριά θα μάθει πολλά.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εμένα ο τίτλος με χαλάει πάντως. Σωστή επιλογή θυληκιάς;; Ε όχι!!
Θα έπρεπε να είναι: "Λάθος επιλογή θυληκιάς, λάθος επιλογή αρσενικού, για ένα ζευγάρωμα που είναι τελείως λάθος, και έμπλεξα και με τον πιο λάθος ιδιοκτήτη θυληκιάς"

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Εμένα ο τίτλος με χαλάει πάντως. Σωστή επιλογή θυληκιάς;; Ε όχι!!
Θα έπρεπε να είναι: "Λάθος επιλογή θυληκιάς, λάθος επιλογή αρσενικού, για ένα ζευγάρωμα που είναι τελείως λάθος, και έμπλεξα και με τον πιο λάθος ιδιοκτήτη θυληκιάς"
Χαχαχα!
:D:D:d
Ποσο δίκιο έχεις!

Μακαρι να είμαστε απλα καχυποπτοι και να μην επιβεβαιωθουμε.
Γιατι κάτι μου λέει ότι έλαβε τα p.m. και έκανε και τη δουλεια της!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Αν κατάλαβα εννοείς ότι ουσιαστικά διαφήμισε μια γένα φτηνών "καθαρόαιμων" κουταβιών πίνσερ, και όποιος το χάψε πήγε να αγοράσει;;;

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Αν κατάλαβα εννοείς ότι ουσιαστικά διαφήμισε μια γένα φτηνών "καθαρόαιμων" κουταβιών πίνσερ, και όποιος το χάψε πήγε να αγοράσει;;;
Αυτη είναι μια σκέψη μου που πραγματικα εύχομαι απλα να είναι μονο στη σφαίρα της φαντασίας μου.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Και εγώ το σκέφτηκα αυτό.
Κάτι μου λέει ότι η φίλη μας δεν θα ξαναμπεί.
Είναι κρίμα πάντως ο κόσμος να έχει τέτοια άγνοια και να νομίζει πως είναι και διαβασμένος..
Κρίμα που επιμένουν κιολας ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι λάθος.
Κρίμα για τα σκυλιά δηλαδή :(

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Ευχομαι να ξαμπει και να μας διαψευσει με σοβαρα επιχειρηματα.
Τωρα αυτος που "τσιμπησε" , δυστυχως την πατησε!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κοιτάξτε, είμαι σίγουρη ότι ο admin που κάνει πολύ καλή δουλειά έχει πρόσβαση και στο ΙΡ της τύπισσας και στο mailbox της. Αν ήμουν στη θέση του και διαπίστωνα ότι χρησιμοποίησε τη σελίδα μου παραβιάζοντας τους κανονισμούς της για να πουλήσει τα κουτάβια της, θα έκανα καταγγελία εναντίον της στην εφορεία να την κυνηγήσει. Πολύ απλό. Και ξέρετε πόσο η εφορεία θέλει λεφτά διότι το ταμείο είναι μείον και Ελλάδα=τζιν-τζαν...*demonio*

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ο admin μπορεί να δει τα πάντα, ακόμα και το ΙΡ των επισκεπτών. Για να στείλει κάποιος μήνυμα πρέπει να είναι μέλος και φαντάζομαι ότι μπορεί να δει και τις επιστολές ακόμα και αν σβηστούν διότι έχει backups. Αυτό σίγουρα το έχει κάνει ένας φίλος μου, γνωστός Αμερικανός συγγραφέας, ο οποίος έχει φόρουμ και είχε γίνει μια φορά ένα ντράβαλο. Είχε τα πάντα από backups. Είναι λοιπόν πολύ-πολύ απλό και κάνουν τσακωτούς και τους πελάτες και τους κουτοπόνηρους σκυλεμπόρους. Δε χρειάζεται δε καν να δηλώσει το όνομά του στην καταγγελία, απλώς τα δικά τους. Από τη φάση με το φίλο συγγραφέα μάλιστα θυμάμαι ότι το ΙΡ μπορεί να σου δώσει, αν το περάσεις από κάποιες ειδικές σελίδες, μέχρι και τη διεύθυνση κάποιου. Πολύ εύκολο να βρεις άτομα και ακόμα πιο εύκολο να τα καταγγείλεις εάν το επιθυμείς.