Πρέπει πάντα να υπάρχει σε μια άκρη του μυαλού και η νομοθεσία! Το θέμα pet-shops είναι νομικά αδύνατο να μπορεί να συμπεριληφθεί με τον τρόπο που έχετε κατά νου σε ένα σεμινάριο.Εγω θα πρόσθετα και την ενότητα " pet shops'....!!![]()
Promithea..δεν ειναι καπως μικρος ο αριθμος των 20ατομων?
Για να μπορέσει να είναι δωρεάν η συμμετοχή έπρεπε να βρεθεί και δωρεάν χώρος που θα φιλοξενήσει το σεμινάριο. Ο χώρος που βρέθηκε αυτές τις δυνατότητες έχει!Γιατι τόσο λίγα 'ατομα βρε Promithea????
Ανοιχτό είναι σε όποιον θέλει να το παρακολουθήσει. Για το "ανοιχτό σε αριθμό συμμετοχών" ήδη σου απάντησα. Αν έχεις δωρεάν χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει 80 άτομα και μπορείς να εξασφαλίσεις την συμμετοχή 50 ατόμων, τότε το συζητάμε! Και μιλάμε για 50 πραγματικά ενδιαφερόμενους και όχι για αυτούς που θα το δούνε σαν μια συνάντηση μεταξύ φίλων για να περάσει η ώρα!Αν διαφημιστει σωστά...πιστευω ότι θα μαζευτούν. Γιατι δεν το κάνετε ανοικτο, να δειτε πως θα παει.
Κανόνισε να το διαφημίσεις, να μην έχουμε βρει μεγαλύτερο χώρο και να είμαστε 25 άτομα σαρδελάτα!Εγω πάντως μπορω να το διαφημίσω από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, και από τα δίλεπτά μου και από το μεσημεριανό μαγκαζίνο...οπότε θα το ακούσει πολύς κόσμος!!
Χώρος, άσε με να το σκεφτω λίγο...μπορει να βρω κάτι μεγαλύτερο...![]()
Έτσι μας βλέπουν ? Τι το παράξενο έχουμε ? φυσιολογικοί άνθρωποι απλώς τα σκυλιά μας είναι μεγάλα !αυτούς τους παράξενους τύπους με τα άσπρα σκυλιά...!
Έλα μου ντέ ? τι να πείς και εσύ ? Μπρος λευκό και πίσω μαύρο....εχμ...όχι και μεγαλα....
τι να πουν και οι αλλοι παραξενοι.... με τα μαυρα...![]()
Θα σου πω σε καμιά εβδομάδα γιατι!Γιατι τόσο λίγα 'ατομα βρε Promithea????
Δε θέλουμε εμείς άσπρα κυνηγόσκυλα εδώ πάνω... αρκετά έχουμε να μαζέψουμε κάθε σεζόν από τους αγρούς... δε χρειαζόμαστε και γουρουνοκυνηγούς να ψάχνουν τη χαμένη τους θαλπωρή...............Επίσης υπάρχει μια σκέψη για αντίστοιχο σεμινάριο στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και στην Λάρισα.
καλά, θα τα βάψουμε σταχτί, μπλε ή βερυκοκί, θα τους τραβήξουμε την τρίχα, θα τους βάλουμε γαλάζιους φακούς επαφής, θα τα ναρκώσουμε, θα τα κάνουμε βαρετά και προβλέψιμα, θα τα μάθουμε να αδιαφορούν για εμάς και θα πληρώσουμε και πέντε κοριτσάκια να ουρλιάζουν σε κατάσταση αμόκ "άχου το μωρέ"...!Δε θέλουμε εμείς άσπρα κυνηγόσκυλα εδώ πάνω... αρκετά έχουμε να μαζέψουμε κάθε σεζόν από τους αγρούς... δε χρειαζόμαστε και γουρουνοκυνηγούς να ψάχνουν τη χαμένη τους θαλπωρή...........
Λίγο οι γαλάζιοι φακοί επαφής μου το χαλάνε.... και το βερυκοκί.........
Τι λες, θα μπορέσουμε έτσι να συνασπιστούμε?
....