Σεμινάριο για υποψήφιους ιδιοκτήτες - Αναγκαίο; Χρήσιμο;

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Εγω θα πρόσθετα και την ενότητα " pet shops'....!!:):):)
Πρέπει πάντα να υπάρχει σε μια άκρη του μυαλού και η νομοθεσία! Το θέμα pet-shops είναι νομικά αδύνατο να μπορεί να συμπεριληφθεί με τον τρόπο που έχετε κατά νου σε ένα σεμινάριο.

Promithea..δεν ειναι καπως μικρος ο αριθμος των 20ατομων?
Γιατι τόσο λίγα 'ατομα βρε Promithea????
Για να μπορέσει να είναι δωρεάν η συμμετοχή έπρεπε να βρεθεί και δωρεάν χώρος που θα φιλοξενήσει το σεμινάριο. Ο χώρος που βρέθηκε αυτές τις δυνατότητες έχει!
Πιστεύετε πως θα μαζευτούν περισσότεροι από 20?
:) :D ;)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αν διαφημιστει σωστά...πιστευω ότι θα μαζευτούν. Γιατι δεν το κάνετε ανοικτο, να δειτε πως θα παει.
Για την ενότητα των pet shops...το ότι νομικά μπορει ένα pet shop να πουλάει σκυλιά, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βάλετε μία ενότητα για τα pyppy mills, με κάποια video και πληροφορίες για τους κινδύνους που υπαρχουν. Αυτο δεν απαγορευεται από κανένα νόμο. :):)
Και όπως έχεις διαπιστώσει από εδω μέσα, ο περισσότερος κόσμος δεν έχει ιδέα για φάρμες κουταβιών...

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Κατερίνα μου, τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο απλά όσο φαίνονται... εγώ ας πούμε πρέπει να σκέφτομαι και τις συνέπειες των όσων πράττονται και μπορεί να με αφορούν άμεσα ή έμμεσα. Ο χρόνος είναι περιορισμένος και σκοπός είναι η ενημέρωση του υποψήφιου κυνόφιλου και η όποια κατάρτιση μπορέι να δημιουργηθεί μέσα από αυτήν την εκδήλωση. Αν αναλωθούμε σε βίντεο και οπτικοακουστικό υλικό που μπορεί ο άλλος ούτως ή άλλως να βρει στο διαδίκτυο, τότε πολύ φοβάμαι πως το σεμινάριο θα μετατραπεί σε "βραδιά πρεμιέρας". Δεν χρειάζεται να δείξεις στον άλλον εικόνες! Αρκεί απλά να του τσιγλίσεις την χορδή και να του δημιουργήσεις το κατ' αυτόν "προφανές" για να δει τον τρόπο με τον οποίον θα εξασφαλίσει το συμφέρον του! Το συμφέρον (και ο πόνος) του άλλου δεν τον νοιάζει ή τέλως πάντων τον νοιάζει λιγότερο!

Αν διαφημιστει σωστά...πιστευω ότι θα μαζευτούν. Γιατι δεν το κάνετε ανοικτο, να δειτε πως θα παει.
Ανοιχτό είναι σε όποιον θέλει να το παρακολουθήσει. Για το "ανοιχτό σε αριθμό συμμετοχών" ήδη σου απάντησα. Αν έχεις δωρεάν χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει 80 άτομα και μπορείς να εξασφαλίσεις την συμμετοχή 50 ατόμων, τότε το συζητάμε! Και μιλάμε για 50 πραγματικά ενδιαφερόμενους και όχι για αυτούς που θα το δούνε σαν μια συνάντηση μεταξύ φίλων για να περάσει η ώρα!

Last edited:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγω πάντως μπορω να το διαφημίσω από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, και από τα δίλεπτά μου και από το μεσημεριανό μαγκαζίνο...οπότε θα το ακούσει πολύς κόσμος!!
Χώρος, άσε με να το σκεφτω λίγο...μπορει να βρω κάτι μεγαλύτερο...:)

baiz

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2009
143
0
Αυτο ηθελα να προτεινω katerina αλλα δεν ηθελα να σε φερω σε δυσκολη θεση και γιαυτο δεν το προτεινα! μπραβο ομως! :)

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Εγω πάντως μπορω να το διαφημίσω από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, και από τα δίλεπτά μου και από το μεσημεριανό μαγκαζίνο...οπότε θα το ακούσει πολύς κόσμος!!
Χώρος, άσε με να το σκεφτω λίγο...μπορει να βρω κάτι μεγαλύτερο...:)
Κανόνισε να το διαφημίσεις, να μην έχουμε βρει μεγαλύτερο χώρο και να είμαστε 25 άτομα σαρδελάτα!

Μην κάνεις ακόμα κατάχρηση της θέσης σου! Μπορεί να χρειαστεί αργότερα... :):D
ας δούμε την προδιάθεση και την προσέλευση, άλλωστε θα γίνουν άλλα δύο τέτοια φέτος!

Ευχαριστούμε σε κάθε περίπτωση!

Υ.Γ.: Η συνεργασία με τον Ο.Κ.Α. έγινε ακριβώς για να αποδοθεί ο χαρακτήρας ενός ευρύτερου ανοίγματος... για να γίνει κατανοητό δηλαδή πως δεν αφορά και δεν απευθύνεται μόνο σε αυτούς τους παράξενους τύπους με τα άσπρα σκυλιά...!

Last edited:

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
48
Αθήνα
εχμ...όχι και μεγαλα....
τι να πουν και οι αλλοι παραξενοι.... με τα μαυρα...:p
Έλα μου ντέ ? τι να πείς και εσύ ? Μπρος λευκό και πίσω μαύρο....
Η παραξενιά σε όλο της το μεγαλείο :p

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Σωστά!
στο [email protected]

Ημ/νια: Σάββατο 6 Μαρτίου 2010
Ωρα: 15:30
Αντίτιμο συμμετοχής: Δωρεάν
Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 25 (με σειρά προτεραιότητας)
Τόπος: θα ανακοινωθεί αποκλειστικά στους συμμετέχοντες (Αθήνα)
Εισηγητές: Θα ανακοινωθούν
Διοργανωτής: Ελληνικός Όμιλος Ντόγκο Αρτζεντίνο σε συνεργασία με τον Όμιλο Κυνόφιλων Αθηνών

Επίσης υπάρχει μια σκέψη για αντίστοιχο σεμινάριο στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και στην Λάρισα.

GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
57
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com
....Επίσης υπάρχει μια σκέψη για αντίστοιχο σεμινάριο στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και στην Λάρισα.
Δε θέλουμε εμείς άσπρα κυνηγόσκυλα εδώ πάνω... αρκετά έχουμε να μαζέψουμε κάθε σεζόν από τους αγρούς... δε χρειαζόμαστε και γουρουνοκυνηγούς να ψάχνουν τη χαμένη τους θαλπωρή...........

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Δε θέλουμε εμείς άσπρα κυνηγόσκυλα εδώ πάνω... αρκετά έχουμε να μαζέψουμε κάθε σεζόν από τους αγρούς... δε χρειαζόμαστε και γουρουνοκυνηγούς να ψάχνουν τη χαμένη τους θαλπωρή...........
καλά, θα τα βάψουμε σταχτί, μπλε ή βερυκοκί, θα τους τραβήξουμε την τρίχα, θα τους βάλουμε γαλάζιους φακούς επαφής, θα τα ναρκώσουμε, θα τα κάνουμε βαρετά και προβλέψιμα, θα τα μάθουμε να αδιαφορούν για εμάς και θα πληρώσουμε και πέντε κοριτσάκια να ουρλιάζουν σε κατάσταση αμόκ "άχου το μωρέ"...!
Τι λες, θα μπορέσουμε έτσι να συνασπιστούμε?
:D

GAIA LYKAIA

Well-Known Member
30 Δεκεμβρίου 2007
614
16
57
Θεσσαλονίκη
gaialykaia.com
.....
Τι λες, θα μπορέσουμε έτσι να συνασπιστούμε?
:D....
Λίγο οι γαλάζιοι φακοί επαφής μου το χαλάνε.... και το βερυκοκί....

Πατσά τρώτε εσείς..????

ααα... και πρέπει να ξέρετε τι είναι μπουγάτσα πριν έρθετε... για να μη χάνουμε χρόνο από τα σεμινάρια διδάσκοντάς σας τα αναγκαία......:cool:

..δε θα σταματήσουν τα edit σε αυτό το post.... και να έχετε ενημερωμένα τα αντιλυσσικά σας.... ..γιατί διακρίνω τάσεις....

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.355
Κι εγώ θα ήθελα, αλλά βλέπω τον μέγιστο αριθμό συμμετοχών και μου πέφτουν τ' αυτιά :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.328
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78