Σεμινάριο για υποψήφιους ιδιοκτήτες - Αναγκαίο; Χρήσιμο;

akridel

Member
18 Φεβρουαρίου 2010
11
0
Πάτρα
Γεια σας και από Πάτρα! Τελικά θα γίνει και εδώ κάτι αντίστοιχο? Γιατί αν είναι να γίνει, μη δηλώσω συμμετοχή για Αθήνα και πάρω τη θέση ίσως κάποιου που δεν έχει δυνατότητα να έρθει Πάτρα πχ. :)

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Να πω εδώ δύο πραγματάκια...

Οι συμμετοχές είναι ακόμα σε πολύ χαμηλό επίπεδο από άποψης ενδιαφέροντος (συνολικά 5).

Το σεμινάριο αφορά υποψήφιους ιδιοκτήτες και όχι νέους ιδιοκτήτες. Το γράφω αυτό διότι οι νέεοι ιδιοκτήτες μπορεί να μην το βρουν ενδιαφέρον ακριβώς επειδή θα είναι εστιασμένο σε ανθρώπους που θέλουν να αποκτήσουν σκύλο.

Οι εισηγητές θα ανακοινωθούν και σίγουρα θα είναι:
1. εκτροφέας ή έμπειρος ιδιοκτήτης σκύλων
2. ένας ειδικός συμπεριφοράς σκύλων
και πιθανόν κι ένας κτηνίατρος αν δούμε πως χρονικά είναι εφικτό, αλλά και πως είναι αναγκαίο!
να δηλωσω κι εγώ? με θετε?
ελπίζω μόνο να μη δουλεύω..
Εσύ θέλεις?

Κι εγώ θα ήθελα, αλλά βλέπω τον μέγιστο αριθμό συμμετοχών και μου πέφτουν τ' αυτιά :p
Ειμαστε ακόμα πολύ μακριά απ' το μέγιστο αριθμό!

εχω δηλωσει συμμετοχη μεσω μαιηλ . απαντηση δεν εχω παρει πως θα μαθω αν εγινε δεκτη η αιτηση συμμετοχης ;
αν την έστειλες, τότε σίγουρα είσαι μέσα διότι όπως είπα το ενδιαφέρον είναι ακόμα πολύ περιορισμένο.

Γεια σας και από Πάτρα! Τελικά θα γίνει και εδώ κάτι αντίστοιχο? Γιατί αν είναι να γίνει, μη δηλώσω συμμετοχή για Αθήνα και πάρω τη θέση ίσως κάποιου που δεν έχει δυνατότητα να έρθει Πάτρα πχ. :)
Αν δεν γίνει στην Αθήνα, δεν ξέρω αν θα γίνει στην Πάτρα... στην Πάτρα ο στόχος είναι 15 άτομα, με μίνιμουμ τα 10! Σίγουρα θα γίνει η προσπάθεια ωστόσο.

Επειδή κάποιοι έστειλαν mail και δεν έχουν λάβει ακόμα απάντηση (αυτό συμβαίνει σε όσους έστειλαν από Παρασκευή απόγευμα κι ένθεν) θα θέλαμε να δείξουν λίγη κατανόηση. Το Σάββατο ο ΕΟΝΑ είχε Σεμινάριο και ο φόρτος εργασίας ήταν ιδιαίτερα αυξημένο. Η απάντηση, αν δεν έρθει σήμερα, θα έρθει αύριο.
:)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com

ακριντελ.... αν θελεις έλα σε μια πρωτη επαφή με το τοπικό παραρτημα του ομιλου...
να αρχιζουμε λίγο οργανωμένα να γίνουμε ομαδα....

ster

Well-Known Member
4 Φεβρουαρίου 2010
59
0
ΘΡΑΚ/ΝΕΣ
Σεμινάριο για υποψήφιους ιδιοκτήτες - 6 Μαρτίου Αθήνα

Θα μπορούσε το θέμα να μεταφερθεί στην ενότητα "Κυνολογικά Events" και να γίνει edit στον τίτλο για να υπαρχει μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα, οπότε και εξασφάλιση περισσότερων συμμετοχών ;)

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Δυστυχώς το ενδιαφέρον κινείται σε αρκετα χαμηλό επίπεδο, πράγμα που σημαίνει πως μάλλον θα ακυρωθεί το συγκεκριμένο σεμινάριο.

Είδωμεν!

5 Οκτωβρίου 2009
44
0
Αγαπητοί φίλοι,

δυστυχώς ο αριθμός των ενδιαφερόμενων για το σεμινάριο περιορίστηκε στους οκτώ ( 8 ) κι έτσι κρίθηκε αναγκαία η αναβολή του.

Θα ξαναγίνει μια προσπάθεια διοργάνωσης του σεμιναρίου κατλα τις αρχές του καλοκαιριού κι ελπίζουμε σε μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ευχαριστούμε όσους εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα ενημερωθούν για την αναβολή κατ' ιδίαν.

Φιλικά,

για τον ΕΟΝΑ,

Σταμάτης Μπιρσιμιτζόγλου
Υπέυθυνος Ενημέρωσης Κοινού

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.328
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78